Συναντήσεις και εκδηλώσεις Meets and events across Greece

επομενη εκδρομη 1/11/09

Thread Tools

Old 10-27-2009 | 07:39 AM
george.alex's Avatar
Registered User

From: odos xwrafia arithmos agkathia

Originally Posted by blondie_s2k,Oct 27 2009, 07:00 AM
είναι θέμα timing, συγκυριών, ανθρώπων και επαφής.

Και αν κάποια θέλει να σ έχει πασά στα γιάννενα είναι επίσης θέμα γυναίκας και χαρακτήρα
κι ομως μπλαντι (βιρτζιν τελικα 'η νον βιρτζιν εχω μπερδευτει... ) ηρθες στα λογια μου χωρις να το εχεις καταλαβει!

timing, συγκυριών, ανθρώπων και επαφής

αν ειναι να περιμενω να περασει και η περιοδος που εχει κι αν ερθει σε ευθυγραμμιση κιολας ο ερμης με την αφροδιτη κι αν το μερος που βρισκομαστε εχει καλη ενεργεια......βρασε ρυζι..
αυτο λεω κι εγω..στη βιρτζιν airlines δεν ισχυουν ολ αυτα. τα πραγματα ειναι sooooooo simple ισως γιατι κιολας τυχαινει να ειναι σε μικρη ηλικια που δε περναει απο κοσκινο το καθε τι. και ισως γιατι δεν εχει μπουχτισει με του καθε π@π@ρ@ τη συμπεριφορα και περναει απλως καλα. που ομως επειδη δεν εχει ξανανοιωσει ετσι μεταφραζεται αλλιως μεσα της και στο ανταποδιδει πολλαπλασια!!!
σε αντιθεση με τις αλλες που πρεπει να τους αποδειξεις και να τους αποδεικνυεις συνεχως τα λεφτα σου αισθηματα συν τοις αλλοις , προκειμενου να σε ελεησουν λιγο τσιτσι! οοχαοχοαχοοοχαχοαο.
ευχαριστω αλλα η ζωη εχει ηδη τοσες σκοτουρες που δε μπαινω στον κοπο ν αποκτησω κι αλλες!

παρεπιπτοντως νομιζω πρεπει να ανοιξω τοπικ μες στο κλαμπ με θεματα τετοια να κονομαω και κανα φραγκο για τα μεμπερς ομως θα ειναι δωρεαν οι συμβουλες μη τα ισοπεδωσουμε ολα πλεον
Old 10-27-2009 | 07:44 AM
george.alex's Avatar
Registered User

From: odos xwrafia arithmos agkathia

Originally Posted by LOCAL S,Oct 27 2009, 07:27 AM
Μαριε, δεν το κλειδωνεις να τελειωνουμε?
Εγω φταιω που ασχοληθηκα...
μισο λεπτο ρε συ local μη την ψωνιζεις..ολο αυτο ειναι απλως σκοτωμα χρονου μεχρι να μπει ο lalakaros με τη χρυση τομη παραμασχαλα που θα ικανοποιησει τους παντες!!! θα βγει η ακρη μη στενοχωριεσαι τωρα για λιγο ..ζηταω και συγγνωμη δηλαδη.