Αμορτισερ Koni Κιτρινα
Αμορτισερ Koni Κιτρινα
Λοιπον λεω συντομα να αλλαξω αμορτισερ και σκεφτομαι για τα συγκεκριμενα.
Εχω διαβασει αρκετα απο τους Αμερικανους και νομιζω συνδιαζουν καλη αποδοση με καλη τιμη.
Επιπλεον δεν εχουν πολλες ρυθμισεις και θα αποφευχθουν τυχον ''καψερες'' καταστασεις..
Ρυθμιζονται σε σκληροτητα[3 ρυθμισεις] και επισης υπαρχει η δυνατοτητα να μπει το ελατηριο σε 2 θεσεις.Πραγμα που σημαινει οτι με μαμα ελατηριο,στην μια θεση εχεις το εργοστασιακο υψος και στην αλλα χαμηλωνει κατα 1.25εκ.
Θα ηθελα παιδια που τα εχουν βαλει να πουν εντυπωσεις σε σχεση με τα μαμα,σε τι ρυθμιση σκληροτητα το δουλευουν,τι διαφορα εχουν οι ρυθμισεις,καθως και τιμη ή λοιπες πληροφοριες.
Για 1,25εκ χαμηλωμα χρειαζονται αποστατες διαφορικου?
Επισης απ οτι διαβασα ειναι πολυ δυσκολο να ρυθμιστει το πισω αριστερο αμορτισερ..
Ευχαριστω εκ των προτερων.
Εχω διαβασει αρκετα απο τους Αμερικανους και νομιζω συνδιαζουν καλη αποδοση με καλη τιμη.
Επιπλεον δεν εχουν πολλες ρυθμισεις και θα αποφευχθουν τυχον ''καψερες'' καταστασεις..
Ρυθμιζονται σε σκληροτητα[3 ρυθμισεις] και επισης υπαρχει η δυνατοτητα να μπει το ελατηριο σε 2 θεσεις.Πραγμα που σημαινει οτι με μαμα ελατηριο,στην μια θεση εχεις το εργοστασιακο υψος και στην αλλα χαμηλωνει κατα 1.25εκ.
Θα ηθελα παιδια που τα εχουν βαλει να πουν εντυπωσεις σε σχεση με τα μαμα,σε τι ρυθμιση σκληροτητα το δουλευουν,τι διαφορα εχουν οι ρυθμισεις,καθως και τιμη ή λοιπες πληροφοριες.
Για 1,25εκ χαμηλωμα χρειαζονται αποστατες διαφορικου?
Επισης απ οτι διαβασα ειναι πολυ δυσκολο να ρυθμιστει το πισω αριστερο αμορτισερ..
Ευχαριστω εκ των προτερων.
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Προσωπικη μου γνωμη σχετικα με τους αποστατες διαφορικου ειναι οτι αν χαμηλωσεις το αμαξι μονο κατα 1.25 εκατοστα, τοτε δεν χρειαζονται. Αν δε κανω λαθος ο ThanasiS2K εχει παρομοιο setup με αυτο που αναφερεις.
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Originally Posted by gre165-makis,Aug 15 2009, 11:25 AM
Δηλαδη με μαμα ελατηριο Μαριε?
Γι'αυτο και ανεφερα τον Θαναση που εχω ακουσει στο παρελθον οτι εχει παρομοιο setup, εκτος κι αν δεν θυμαμαι σωστα.
Trending Topics
Θεοδοση εσυ αυτα τα αμορτισερ δεν φορας?Βεβαια εχεις ελατηρια απ οτι καταλαβα αλλα απο πλευρας ρυθμισης μαλακο-σκληρο κτλ τι λενε?
Εχεις παιξει με την ρυθμιση?απ οτι διαβασα καποιοι Αμερικανοι αφηνουν την πισω ρυθμιση σταθερη και αλλαζουν μονο τα μπροστινα.
Εχεις παιξει με την ρυθμιση?απ οτι διαβασα καποιοι Αμερικανοι αφηνουν την πισω ρυθμιση σταθερη και αλλαζουν μονο τα μπροστινα.