Κοντραμαξο
Originally Posted by dennis2k,Jan 21 2010, 12:00 PM
Οι λύσεις για τέρατα είναι 2 : πλυντήριο με 3 ή 4 κάδους 20Β- 26Β ή 6-κύλινδρο εν σειρά RB30!!! και όποιος ξέρει τι κάνουν τα RB30 τα προτιμά!
29 κατασκευαστές συνιστούν
29 κατασκευαστές συνιστούν
Originally Posted by gre165-makis,Jan 20 2010, 06:45 PM
Για μενα,η πιο ρεαλιστικη,γρηγορη λυση ειναι Speedster Turbo.To αμαξι ειναι 980 κιλα[και αυτο παει 800-] και το μοτερακι παιζει στα 500+ χωρις πολλα χρηματα,ταλαιπωριες και τραγωδιες..
Καποτε ειχαν παρουσιασει ενα με 250 ΦΠΕ και η επιδοσεις ηταν διαπλανητικες για τα αλογα του.
Φανταστειτε με 500.
Καποιοι απο Αθηνα πρεπει να το ξερετε αυτο που γραφ
Ρε παιδια το Caparo εχει οσο μια βιλα στην Βουλιαγμενη.Το συγκεκριμενο Ariel οσο ενα διαμερισμα.
Αμα ειναι χτυπαω μεταχειρα ενα funnycar και σκαω με μπαλονια και αλεξιπτωτα στον ΑΒ και μετα να δω ποιος θα θελει κοντρα.
Η πιο σοβαρη λυση ειναι το Westfield που ειπε ο Θανασης αλλα εχετε υποψη σας οτι αυτα μετα τα 230 αρχιζουν να κολωνουν οσα αλογα και αν εχουν.
Γνωμη μου ειναι οτι το κοντραμαξο καταρχην πρεπει να ειναι ελαφρυ.
Γιαννακε μου κανει εντυπωση αυτο που λες με τα 500 αλογα.Ο Κυριακος εδω λεει οτι με 250 εραβε.Μηπως ειχε καποιο αλλο θεμα του γνωστου σου.
Σορυ αλλα νομιζω οτι αν βγαζει 500 δυσκολα τον εχεις. [σαν την πριζα δεν εχει]
Αμα ειναι χτυπαω μεταχειρα ενα funnycar και σκαω με μπαλονια και αλεξιπτωτα στον ΑΒ και μετα να δω ποιος θα θελει κοντρα.
Η πιο σοβαρη λυση ειναι το Westfield που ειπε ο Θανασης αλλα εχετε υποψη σας οτι αυτα μετα τα 230 αρχιζουν να κολωνουν οσα αλογα και αν εχουν.
Γνωμη μου ειναι οτι το κοντραμαξο καταρχην πρεπει να ειναι ελαφρυ.
Γιαννακε μου κανει εντυπωση αυτο που λες με τα 500 αλογα.Ο Κυριακος εδω λεει οτι με 250 εραβε.Μηπως ειχε καποιο αλλο θεμα του γνωστου σου.
Σορυ αλλα νομιζω οτι αν βγαζει 500 δυσκολα τον εχεις. [σαν την πριζα δεν εχει]