ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ vs ΥΠΕΡΠΛΗΡΩΣΗ
Originally Posted by JS RACING,Nov 3 2008, 08:25 AM
ego den ipostirizo kanenan!!! analogos tin peristasi perno to meros kapianou!!!
tin tetarti tha eise etimos na sou kanoniso anigma me ena turbo s2000 ???
tin tetarti tha eise etimos na sou kanoniso anigma me ena turbo s2000 ???
Θα έχει νόημα ?
Ετοιμάζεις κάτι καλό , η θα φάμε ξύλο ?
Πόσα άλογα λέει το παιδί ?
Για λέγε για λέγε
Originally Posted by JS RACING,Nov 3 2008, 12:03 AM
bgikan ta kotopoula blepo ta poupoula ta auga kai olo to kotetsi!!!! to kaname 600-800 metra xaxaxaxaxa enoeite oti to s2000 tha eine mprosta sta 600 metra!!!! miso na fero ena saxo pou exo na aniksi me to s2000 eide 230 aloga monopetaloudo atmosfero stasi 600???????? akouo na tin psiso ere glentia pou tha exoume meta!!!!
orea poli apla pite oti den patate anifora 1200 metra epidi sas pernaei to m3 ke teliose!!!!!!!!!
auto emena mou ftanei!!!!
ke ego tha anebazo to video pou eine mprosta to s2000 keratea kai tha gelao!!!
js s2000 den iparxi tora opote den prokete na gini patima!!!
odigos stin sigkekrimeni kontra eine o dimitris se autin pou itan o fotinelis mexri ta 800 metra paradromo to s2000 itan poli mprosta!!! auti eine alli kontra!!!
orea poli apla pite oti den patate anifora 1200 metra epidi sas pernaei to m3 ke teliose!!!!!!!!!
auto emena mou ftanei!!!!
ke ego tha anebazo to video pou eine mprosta to s2000 keratea kai tha gelao!!!
js s2000 den iparxi tora opote den prokete na gini patima!!!
odigos stin sigkekrimeni kontra eine o dimitris se autin pou itan o fotinelis mexri ta 800 metra paradromo to s2000 itan poli mprosta!!! auti eine alli kontra!!!
vre m@l@k@ stefane ksekola ligo ta les opws ta lene sta paidia sto dr
thes pali na ta fereis sta metra sou
telospantwn egw ama thelei o petros pame krufi kai anoigoume 600m kai 1000m.
kalo to hondaki alla oti kai na xei meta ta 200 psofaei.
oso gia to js ksekola sou kasanalew pali giati egw tou efera tou dimitri m3 me programa kai ena teliko sto AB kai efage 2 KOLWNES to s.ksexasa na sto pw proxthes auto ase ta exoume dei ola kai min epimeneis se ena sugekrimeno patima me ena m3 giati egw exw dei alla . itan kai o raftis o manos ekei an den kanw lathos
twra ti tha kanei tou petrou katse na doume kai min protrexeis
p.s edw alloi exoun evo 500+ aloga kai pane 500m tha paei to s anavasi kai 1300m?
To turbo είναι μπροστά από compressor στην ίδια πίεση. Τέλος.
Στέφανε, σε ρώτησα τι δουλειά κάνεις γιατί φαντάζομαι ότι ούτε εσύ θα ήθελες να σε θίγει κάποιος για την ποιότητα της δουλειάς σου. Ξέρω ότι παρακαλάς το Θεό κάθε βράδυ να σπάσουν τα αυτοκίνητα που έχουμε βγάλει (cpt, Υiannakos, Manos και το δικό μου) αλλά sorry, δε νομίζω ότι παίζει. Αν πιστεύεις τόσο πολύ στην Ιαπωνία με ότι κόστος συνεπάγεται αυτό, ελεύθερη αγορά έχουμε, δική σου επιλογή. Απλώς μην κλαίγεσαι μετά όταν θα βρίσκεσαι με τα ΙΔΙΑ λεφτά ΠΙΣΩ από Έλληνα βελτιωτή. Γιατί 12500 που λες κάνει ένα μοτέρ 2.2 από Ιαπωνία, καταλαβαίνεις ότι λείπουν απίστευτα πολλά πράγματα από πάνω (εισαγωγές, εξατμίσεις, χταπόδι, εγκέφαλος, ΕΡΓΑΣΙΑ κτλ) οπότε δεν τίθεται θέμα σύγκρισης χρημάτων. Ενδεικτικά, το 2.4 στοίχισε 14.000Ε και περιλαμβάνει το μισό αυτοκίνητο, από ΑΕΜ εγκέφαλο dyno-tuned μέχρι δίσκο ΑCT, βαλβίδα-θερμοστάτη ψυγείο, μπεκ, cam gears, εξάτμιση, χταπόδι (J's) και εργασία για ΟΛΑ αυτά. Αν τα βάλεις κάτω τα παρελκόμενα ξεπερνούν τα 5500Ε!!!! Τώρα το τι πλήρωσε ο Πέτρος για το 2.2, sorry, αλλά δεν ήταν δική μου ευθύνη. Ένα αντίστοιχο μοτέρ αν φτιαχτεί σήμερα είναι πολύ κάτω απο τα 10.000 με τα πάντα (όπως τα είπα πιο πάνω). και 320 δεν ήταν, δεν είναι και δε θα είναι ποτέ ένα 2.2. Ειδικά βολτάδικο.
Στέφανε, σε ρώτησα τι δουλειά κάνεις γιατί φαντάζομαι ότι ούτε εσύ θα ήθελες να σε θίγει κάποιος για την ποιότητα της δουλειάς σου. Ξέρω ότι παρακαλάς το Θεό κάθε βράδυ να σπάσουν τα αυτοκίνητα που έχουμε βγάλει (cpt, Υiannakos, Manos και το δικό μου) αλλά sorry, δε νομίζω ότι παίζει. Αν πιστεύεις τόσο πολύ στην Ιαπωνία με ότι κόστος συνεπάγεται αυτό, ελεύθερη αγορά έχουμε, δική σου επιλογή. Απλώς μην κλαίγεσαι μετά όταν θα βρίσκεσαι με τα ΙΔΙΑ λεφτά ΠΙΣΩ από Έλληνα βελτιωτή. Γιατί 12500 που λες κάνει ένα μοτέρ 2.2 από Ιαπωνία, καταλαβαίνεις ότι λείπουν απίστευτα πολλά πράγματα από πάνω (εισαγωγές, εξατμίσεις, χταπόδι, εγκέφαλος, ΕΡΓΑΣΙΑ κτλ) οπότε δεν τίθεται θέμα σύγκρισης χρημάτων. Ενδεικτικά, το 2.4 στοίχισε 14.000Ε και περιλαμβάνει το μισό αυτοκίνητο, από ΑΕΜ εγκέφαλο dyno-tuned μέχρι δίσκο ΑCT, βαλβίδα-θερμοστάτη ψυγείο, μπεκ, cam gears, εξάτμιση, χταπόδι (J's) και εργασία για ΟΛΑ αυτά. Αν τα βάλεις κάτω τα παρελκόμενα ξεπερνούν τα 5500Ε!!!! Τώρα το τι πλήρωσε ο Πέτρος για το 2.2, sorry, αλλά δεν ήταν δική μου ευθύνη. Ένα αντίστοιχο μοτέρ αν φτιαχτεί σήμερα είναι πολύ κάτω απο τα 10.000 με τα πάντα (όπως τα είπα πιο πάνω). και 320 δεν ήταν, δεν είναι και δε θα είναι ποτέ ένα 2.2. Ειδικά βολτάδικο.
Originally Posted by gzob,Nov 3 2008, 05:26 AM
και 320 δεν ήταν, δεν είναι και δε θα είναι ποτέ ένα 2.2. Ειδικά βολτάδικο.
Originally Posted by gzob,Nov 3 2008, 05:26 AM
To turbo είναι μπροστά από compressor στην ίδια πίεση. Τέλος.
ton theo ton parakalo kathe fora pou kano kamia konta na giriso spitaki mou!! xestika ama tha spasi tou cpt h tou yiannako h tou manou to amaksi!! den mou exoun kanei tipota ta pedia. to ama pezei na spasoun h oxi den to kseris kaneis auto ke den kseroume ama tha to mathi kaneis auto opote asto auto eine alo thema dioti polla AMAKSIA EXOUN SPASI ke den xriazete tora na ta leme ola!!!! ok??? to pou pisteuo ego eine alo thema. pisteuo se opion mou kanei to KLIK. me ta idia lefta piso apo iapona beltioti plaka kaneis???
12.500 erxete kainourio moter etimo kouta me 0 xiliometra demeno apo IAPONA KAI OXI apo ton mparmpamisto pou exi spasi 10 moter!!! ke exi desei pes ante 10 moter ante 20 moter s2000 eno o allos den xriazete na sou po posa exei desei!!! plironeis auto to pragma ama eine gia to pio ftino tin lisi tin kseroume ke eine elliniki oti pareis tsampa edo ellada!!! ergasia na sou baloun to moter o lou 500 euro!! topothetisi moter!!
MIPOS KSEXNAS TO KIRIOTERO SOU MENI TO MAMA MOTER!!!! PARA POLI SIMANTIKO!!! eno stin alli periptosi sou menoun 2 @@ dia!!!! opote krino kalitera tin periptosi kenourio moter demeno apo empiro atomo kai se periptosi pou gini kati ke thelo na pouliso to moter exo kai to mama!!!! poli simantiko!!!
opote den iparxi sigkrisi ke katalabenei o pelatis pio eine to pio kalo!!! den xreiazete skepsi!!!!
to ama eine 320 xestika as ftiaxtei ena s2000 edo ellada na kanei kanena antistixo xrono kai ksanamilame!!! mexri tote oti s2000 atmosfera 2,2 exo dei ouritirio xexexe!!! mpori na gini to thauma ke na ftiaxti kati kai na eina gamias mexri tote omos den iparxi kati!!! papala telos!!!
ke sto ksanatonizo esi ekanes ton kopo ke graftikes sto forum ke me sena milao to idio tha elega kai se allo beltioti opote min to pernis prosopika dioti ke pelates sou exo stili polous den xriazete na sou leo onomata kai pote den exo pi kati kako gia tin doulia sou os programmatistis!!! auta
kalo mesimeri!!!
mipos thelete na ksanabalo kanena videaki !!!!
Originally Posted by JS RACING,Nov 3 2008, 05:52 AM
mipos thelete na ksanabalo kanena videaki !!!!
Originally Posted by cpt,Nov 3 2008, 05:46 AM
ekseresi to diko mou xixixii.stefane stin kontra me to dimitri kai to allo m3 pou leei o dims2k eimouna mprosta ,ontos efage 2 kolones. dimitris legete to paidi me to m3 ,eimaste filarakia kai tha anoiksoume molis to ftiaksw, me pernei til kathe mera na dei ti ginete. opote min epimeneis gia to js an itane etsi deka moter tha eferna na ksemperdeua ,den einai etsi omws opws ta les (gnwmi mou) tha deiksei tin alli bdomada pou tha eimai rythmismenos an ola pane kala, kai bgazoume sumperasmata.oso gia to saxo pou les ferto na gelasw egw kai oxi o koubas pou les an kai kanonika me tetoia mprikia den prepei na anoigoume kan.
kati allo mipos leo ego ton legane gianni???
1) h diafora itan kolonake ligotero ontos se kamia periptosi auto to apotelezma pou lete ke episis MILAME GIA BELTIOMENO M3 ME PRPGGRAMMA FILTRO EKSATMISI opote ti katheste ke asxoliste brikate anigma me m3 beltiomeno pou itan piso to s2000 sinxaritiria!!! den nomizo na amfibali kaneis!!!
me mama m3 omos....roufixtesssss
http://www.youtube.com/watch?v=wJWWxkv1IX0
akou beltiomeno m3!!!! oreo paradigma mou brikate ante brite kai kanena allo aaaaaaa nai eixe patisi ke me ena kompreserato ke itan piso ksexasate na to anaferete!!!
oti nanai!!!!
ps: perimeno to videaki!!!! ere radio arviles!!!
gia na sas kauloso ligaki mipos thelete na anebaso to videaki pou anigi o fotinelis me to m3 tou toli pou itan programma filtro eksatmisi elafries zantes ktl ke mexri ton paradromo itan mprosta to s2000????
na do ti allo tha akouso!!!
Originally Posted by S2000Geo,Nov 3 2008, 05:49 AM
Και το δικο μου αποτι ξερω δεν εχει παθει τιποτα, απλα κλωτσησε παλι τις βιδες της πολλαπλης... απο σοβαρη ζημια καμια
pes mou re kontres pou eixes kanei otan isoun turbatos??? metrimenes sta daxtila!!!!
thes na sou po poses kontres eixes kanei atmosfera??????? apires!!!
Εχεις δικιο σε αυτο που λες, οταν το ειχα ατμοσφαιρα το ευχαριστιομουν περισσοτερο το αμαξι αλλα αυτο δεν εχει σχεση με την ποιοτητα της δουλειας που ειχε γινει πανω του. Πραγματι οι κοντρες που εκανα turbatos ηταν ελαχιστες. Καταρχην εφταιγε οτι φοβομουνα το αμαξι και κατα δευτερον ειχα βαρεθει. Το αμαξι δεν ειχα χρονο να το πηγαινω καθε βδομαδα επειδη ο map sensor χαλασε ή επειδη μπαινει boost cut κλπ. Ε απλα δεν ειχα τον χρονο να ασχολουμαι... τοσο απλα. Οποτε περιοριστηκα στο να πηγαινω καμια χαλαρη βολτα μεχρι που το σιχαθηκα-βαρεθηκα και το εδωσα.
Ομως εσυ ρε φιλε κανεις επιθεση στον gzob αδικη. Το συνεργειο με ταλαιπωρησε κι εμενα ομως ο Γιωργος καταρχην αποδεδειγμενα ρυθμιζει με πολυ ασφαλεια και επιτυχια και κατα δευτερον ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ. Προσωπικα πιστευω οτι το αμαξι μου πιο πολυ ζημια εφερε στο συνεργειο παρα κερδος. Το ειχανε 4 μηνες μεσα επιανε μια απο τις 3 θεσεις που εχουνε και το λυνανε και το δενανε ολη την ωρα και τα ανταλλακτικα ολα τα ειχα φερει εγω. Βεβαιως πληρωθηκανε ολοι αλλα και παλι οταν το πηρα το αμαξι ο Γιωργος με επαιρνε καθε 2 μερες τηλεφωνο να με ρωτησει πως παει, αν ειμαι ευχαριστημενος κλπ. Πες μου εναν που το κανει αυτο....
Εγω Στεφανε τα παραπονα για το συνεργειο το συγκεκριμμενο τα εχω γραψει 2-3 φορες εδω μεσα οποτε δεν κρυβομαι. Βεβαια το καιρο που ειχα το αμαξι μεσα δεν μπορουσα να γραψω τιποτα κακο οπως καταλαβαινεις γιατι δεν ξερω αν το αμαξι θα εβγαινε ποτε απο μεσα. Επισης πραγματι εμεινα 4 μηνες χωρις αμαξι αλλα αυτο οπως αποδειχτηκε δεν ηταν λαθος του συνεργειου αλλα κακο εξαρτημα του κιτ.
Τελοσπαντων ημουν απο τους πρωτους και συνηθως αυτοι ειναι που τραβανε την ταλαιπωρια για να εχουν οι υπολοιποι πιο ευκολο δρομο. Αλλωστε οταν φερνεις εσυ το κιτ στο συνεργειο εχεις και την ευθυνη των ανταλλακτικων, δεν μπορεις να ζητας ευθυνες για πραγματα που τους εχεις φερει εσυ.
Στο θεμα τωρα, στο συγκεκριμμενο μοτερ πιστευω οτι το προβλημα ειναι πως δεν υπαρχουν αρκετα καλοι εκκεντροφοροι να δωσουν δυναμη. Τωρα δεν ξερω τι θα μπορουσε να γινει με vtec killers αλλα και παλι δεν νομιζω να ηταν αυτοκινητο βολτας αυτο που θα εβγαινε.
Παντως απο την εμπειρια μου στα συνεργεια, στους μαστορες και προγραμματιστες εδω και 10 χρονια που εχω αμαξια, πιστευω ειναι τυχη να εχεις καποιον που αγαπαει αυτο που κανει και να ειναι και καλο παιδι. Απλα ελπιζω να μην γινει too busy καποια στιγμη και δεν μπορεις ουτε για μια διορθωση να τον βρεις. Εγω αν εκανα στο Ζ μου οτιδηποτε παντως , με κλειστα τα ματια θα πηγαινα παλι...
Σορρυ για το τεραστιο ποστ
Ομως εσυ ρε φιλε κανεις επιθεση στον gzob αδικη. Το συνεργειο με ταλαιπωρησε κι εμενα ομως ο Γιωργος καταρχην αποδεδειγμενα ρυθμιζει με πολυ ασφαλεια και επιτυχια και κατα δευτερον ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ. Προσωπικα πιστευω οτι το αμαξι μου πιο πολυ ζημια εφερε στο συνεργειο παρα κερδος. Το ειχανε 4 μηνες μεσα επιανε μια απο τις 3 θεσεις που εχουνε και το λυνανε και το δενανε ολη την ωρα και τα ανταλλακτικα ολα τα ειχα φερει εγω. Βεβαιως πληρωθηκανε ολοι αλλα και παλι οταν το πηρα το αμαξι ο Γιωργος με επαιρνε καθε 2 μερες τηλεφωνο να με ρωτησει πως παει, αν ειμαι ευχαριστημενος κλπ. Πες μου εναν που το κανει αυτο....
Εγω Στεφανε τα παραπονα για το συνεργειο το συγκεκριμμενο τα εχω γραψει 2-3 φορες εδω μεσα οποτε δεν κρυβομαι. Βεβαια το καιρο που ειχα το αμαξι μεσα δεν μπορουσα να γραψω τιποτα κακο οπως καταλαβαινεις γιατι δεν ξερω αν το αμαξι θα εβγαινε ποτε απο μεσα. Επισης πραγματι εμεινα 4 μηνες χωρις αμαξι αλλα αυτο οπως αποδειχτηκε δεν ηταν λαθος του συνεργειου αλλα κακο εξαρτημα του κιτ.
Τελοσπαντων ημουν απο τους πρωτους και συνηθως αυτοι ειναι που τραβανε την ταλαιπωρια για να εχουν οι υπολοιποι πιο ευκολο δρομο. Αλλωστε οταν φερνεις εσυ το κιτ στο συνεργειο εχεις και την ευθυνη των ανταλλακτικων, δεν μπορεις να ζητας ευθυνες για πραγματα που τους εχεις φερει εσυ.
Στο θεμα τωρα, στο συγκεκριμμενο μοτερ πιστευω οτι το προβλημα ειναι πως δεν υπαρχουν αρκετα καλοι εκκεντροφοροι να δωσουν δυναμη. Τωρα δεν ξερω τι θα μπορουσε να γινει με vtec killers αλλα και παλι δεν νομιζω να ηταν αυτοκινητο βολτας αυτο που θα εβγαινε.
Παντως απο την εμπειρια μου στα συνεργεια, στους μαστορες και προγραμματιστες εδω και 10 χρονια που εχω αμαξια, πιστευω ειναι τυχη να εχεις καποιον που αγαπαει αυτο που κανει και να ειναι και καλο παιδι. Απλα ελπιζω να μην γινει too busy καποια στιγμη και δεν μπορεις ουτε για μια διορθωση να τον βρεις. Εγω αν εκανα στο Ζ μου οτιδηποτε παντως , με κλειστα τα ματια θα πηγαινα παλι...
Σορρυ για το τεραστιο ποστ