quaife....
quaife....
Γεια σας παιδια θα ηθελα μια βοηθεια...
εφτιαξα το s μου turbο,αν και αργησα να το φτιαξω δεν προλαβα να το χαρω και πολυ γιατι με το πρωτο ανοιγμα που εκανα ακουσα ενα βουητο απο το διαφορικο μου...την ακουσε για τα καλα...απο μεταδοση φοραω ενα act εξαφτερο.και θελω να βαλω τωρα ενα μπλοκε,το quaife!ειναι καλο?το φοραει κανεις?κοιταξα και στα ποστ σην μεταδοση αλλα δεν βρηκα ακρη!!λιγο απο τα φωτα σας θα με βοηθουσε πολυ!!!ευχαριστω πολυ.....
εφτιαξα το s μου turbο,αν και αργησα να το φτιαξω δεν προλαβα να το χαρω και πολυ γιατι με το πρωτο ανοιγμα που εκανα ακουσα ενα βουητο απο το διαφορικο μου...την ακουσε για τα καλα...απο μεταδοση φοραω ενα act εξαφτερο.και θελω να βαλω τωρα ενα μπλοκε,το quaife!ειναι καλο?το φοραει κανεις?κοιταξα και στα ποστ σην μεταδοση αλλα δεν βρηκα ακρη!!λιγο απο τα φωτα σας θα με βοηθουσε πολυ!!!ευχαριστω πολυ.....
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Δεν ξερω να σου πω λεπτομερειες για αυτο που ρωτας αλλα μια λυση δοκιμασμενη για εφαρμογες turbo ειναι αυτη της InlinePro. Μαλιστα, η isavella εχει προς πωληση το δικο της και αντεχει πολλα αλογα. Ποση ιπποδυναμη εχει το S με το turbo που εχεις?
InlinePRO S2000 Differential Kit
InlinePRO S2000 Differential Kit
Trending Topics
1)Και το μαμά μπλοκε είναι, δεν χρειάζεται να είναι quaife το οποίο έχει και ανάλογο κόστος.
2)Πως είσαι τόσο σίγουρος ότι είναι διαφορικό και όχι σασμάν?
3)Πόσα χιλιόμετρα είχε το διαφορικό σου?
4)Υπάρχουν παιδιά στο φόρουμ (πιστεύω θα σου απαντήσουν όταν δουν το τοπικ σου) με περισσότερα άλογα και δεν είχαν/έχουν θέμα με το διαφορικό.
5)Αν πας πάλι σε ΟΕΜ διαφορικό με cryo σε χαλαει?
2)Πως είσαι τόσο σίγουρος ότι είναι διαφορικό και όχι σασμάν?
3)Πόσα χιλιόμετρα είχε το διαφορικό σου?
4)Υπάρχουν παιδιά στο φόρουμ (πιστεύω θα σου απαντήσουν όταν δουν το τοπικ σου) με περισσότερα άλογα και δεν είχαν/έχουν θέμα με το διαφορικό.
5)Αν πας πάλι σε ΟΕΜ διαφορικό με cryo σε χαλαει?