ΜΟΤΕΡ - ΜΕΤΑΔΟΣΗ
kordelino το τι θα κερδισεις επρεπε να το ειχες ψαξει πιστευω πιο πριν δεν νομιζεις?? Η mugen σαν εταιρια βασιζεται στο κερδος χαμιλο-μεσαιων στροφων. Εκει θα παρεις δλδ. Δεν ειναι απαραιτητο να βαλεις εγκεφαλο.
Originally Posted by kordelinos,Oct 12 2008, 01:34 PM
paidia meta apo ena anoigma me to s molis patisa simplekti gia na stamatisw sto fanari to aytokinito esvise..to anvw pali kai sto epomenw simplektarisma peftoun oi strofes kai pali svinei..ti paizei na einai?
μετα απο μια στραβη που εγινε μεσα στην πιστα σερρων απο χαμενο ανεβασμα χθες το βραδυ πηρα το saki απο το συνεργειο με καινουριο μπλοκ..δηλαδη το κομματι της μηχανης απο την κεφαλη κ κατω ολα καινουρια πιστονια -μπιελες κτλ..επειδη δεν εχω ξανα στρωσει αυτοκινητο ποσα χμ θα ειναι καλα κ με ποσες στροφες περιπου?
Originally Posted by tomidis,Oct 24 2008, 05:31 AM
μετα απο μια στραβη που εγινε μεσα στην πιστα σερρων απο χαμενο ανεβασμα
Και πως το έπαθες, σε ποια στροφή?
Μιας και δεν έχω στρώσει ποτέ S2000 δεν είμαι ο αρμόδιος να απαντήσω οπότε υπομονή μέχρι να καταφθάσουν οι ειδικοί
@Tomidis
Υπερβολικο στροφαρισμα να υποθεσω ετσι????Το ιδιο επαθε και ο κολλητος μου στα Μεγαρα πριν απο κανα τριμηνο....Στρωσιμο 1000 κμ ετσι του ειπαν στον Λου ετσι σου λεω και εγω....Αυτος βεβαια αλλαξε και καπακι.
Υπερβολικο στροφαρισμα να υποθεσω ετσι????Το ιδιο επαθε και ο κολλητος μου στα Μεγαρα πριν απο κανα τριμηνο....Στρωσιμο 1000 κμ ετσι του ειπαν στον Λου ετσι σου λεω και εγω....Αυτος βεβαια αλλαξε και καπακι.