ΜΟΤΕΡ - ΜΕΤΑΔΟΣΗ
Για να καταλάβω.
Οταν ταξιδεύω,πάω με 6η,4000rpm και 120-130χλμ.Αν θέλω να τρέξω και άλλο οι στροφές ανεβαίνουν πολύ.Ε δεν είναι δυνατόν να πας ταξίδι 5-6 ώρες και να δουλεύει το αμάξι τόσο ψηλά!!!Είναι πολύ κουραστικό,ειδικά αν έχεις και εξατμίσεις.
Λογικό με το κοντό,η 6η είναι ακόμα ποιο κοντή!!!!
Δλδ λες μακάρι η 6 να ήταν ποιο μακριά,εμείς θα πάμε να την κοντήνουμε....
Οταν ταξιδεύω,πάω με 6η,4000rpm και 120-130χλμ.Αν θέλω να τρέξω και άλλο οι στροφές ανεβαίνουν πολύ.Ε δεν είναι δυνατόν να πας ταξίδι 5-6 ώρες και να δουλεύει το αμάξι τόσο ψηλά!!!Είναι πολύ κουραστικό,ειδικά αν έχεις και εξατμίσεις.
Λογικό με το κοντό,η 6η είναι ακόμα ποιο κοντή!!!!
Δλδ λες μακάρι η 6 να ήταν ποιο μακριά,εμείς θα πάμε να την κοντήνουμε....
Originally Posted by Stradale,Sep 23 2008, 11:21 AM
Και μετά θα πηγαίνεις ταξίδι με 6,120χλμ και 6000 στροφες......
Να προσθέσω και αυτό το πολύ χρήσιμο Link σχετικά με το κωρονοπήνιο που θα λύσει πολλές απορίες
https://www.s2ki.com/forums/index.ph...ic=522272&st=0
https://www.s2ki.com/forums/index.ph...ic=522272&st=0
Εδω και 3 εβδομαδες περιπου εχω προβλημα στην αλλαγη 2ας-->3ης οταν ειμαι ψηλα στο VTEC. Γρατζουναει σαν αγαμητη 40αρα σε οργασμο! Εχει αλλαξει κανεις συγχρονιζε και ποσο κοστισε? Ρωτησα, και για εργασια μονο μου ειπαν 350 + ΦΠΑ. Το ανταλλακτικο ξερει κανεις?
Το περιεργο ειναι οτι το συμπτωμα συνεπεσε χρονικα περιπου με αλλαγη των λαδιων του κιβωτιου. Και ενω παντα εβαζα τα HONDA MTF ειπα να αλλαξω και να βαλω τα Torco RTF.
WTF???
Το περιεργο ειναι οτι το συμπτωμα συνεπεσε χρονικα περιπου με αλλαγη των λαδιων του κιβωτιου. Και ενω παντα εβαζα τα HONDA MTF ειπα να αλλαξω και να βαλω τα Torco RTF.
WTF???
Λευτέρη λυπάμαι που στο λέω αλλά κλασική περίπτωση συγχρονιζέ
Για εργασία δεν μπορώ να σου πω γιατί δεν ξέρω αλλά το ανταλλακτικό από Ηοnda έχει γλυρω στα 480 ευρώ από Σαρακάκη. Από Αμερική είναι φτηνότερο γύρω στα 320-340 ευρώ αφού πρόσφατα έκανα παραγγελία για άλλο μέλος συγχρονιζέ 1-2ας και 3-4ης ταχύτητας. Ισως την προλάβουμε κιόλας αν το αποφασίσεις
Για εργασία δεν μπορώ να σου πω γιατί δεν ξέρω αλλά το ανταλλακτικό από Ηοnda έχει γλυρω στα 480 ευρώ από Σαρακάκη. Από Αμερική είναι φτηνότερο γύρω στα 320-340 ευρώ αφού πρόσφατα έκανα παραγγελία για άλλο μέλος συγχρονιζέ 1-2ας και 3-4ης ταχύτητας. Ισως την προλάβουμε κιόλας αν το αποφασίσεις