ΜΟΤΕΡ - ΜΕΤΑΔΟΣΗ
Εχω ένα πρόβλημα στο octavia που έχω.
Όταν έχω νεκρό και το αμάξι είναι στο ρελαντι,ακούγετε ένα χρουκ-χρουκ-χρουκ το οποίο μόλις πατήσω συμπλέκτη,ακόμα και να δεν βάλω ταχύτητα,σταματάει.
Το πρόβλημα πρέπει να είναι στάνταρ από τον συμπλέκτη,γιατι πατινάρει και λίγο,αλλά πόσο σοβαρό είναι?Λέτε να μείνω σε καμια γωνία?
Όταν έχω νεκρό και το αμάξι είναι στο ρελαντι,ακούγετε ένα χρουκ-χρουκ-χρουκ το οποίο μόλις πατήσω συμπλέκτη,ακόμα και να δεν βάλω ταχύτητα,σταματάει.
Το πρόβλημα πρέπει να είναι στάνταρ από τον συμπλέκτη,γιατι πατινάρει και λίγο,αλλά πόσο σοβαρό είναι?Λέτε να μείνω σε καμια γωνία?
Originally Posted by Stradale,Jul 10 2008, 07:06 PM
Εχω ένα πρόβλημα στο octavia που έχω.
Originally Posted by S2000_FUN,Jul 10 2008, 06:32 AM
Λύση για το πατινάρισμα σου έδωσε ο Λου ή έτσι απλά στο είπε και άστο να πατινάρει...
Originally Posted by MANOS,Jul 11 2008, 11:07 AM
Ακουγεται ενα σγυριγμα απο τον κινητηρα μου.
Τι λετε να ειναι?
Τι λετε να ειναι?
Επειδή είναι χαμηλό το αμάξι σου, το ποιο πιθανόν είναι πως θα σφήνωσε Πάνο στον ιμάντα του εκκεντροφόρου κανένα κομπρεσέρ , σε κάποια βόλτα που έκανες.
Όπως κολλάνε οι σακούλες καμιά φορά πάνω στην εξάτμιση
Έριξα γέλιο την Τετάρτη που φεύγοντας σφυρίζανε και τα 2.
Μήπως έτσι κάνουν όλα ?