ΜΟΤΕΡ - ΜΕΤΑΔΟΣΗ
Originally Posted by giannisC2vts,Jun 24 2008, 09:45 AM
καλημερα.... θα ηθελα καποιος να μου δωσει πληροφοριες για κομπρεσσορα ποσα λεφτα εχει τι μαρκα ειναι αν ειναι ευχαριστημενος τι προβληματα εχει ....κ χαλαω το τοπικ να μου στειλε με πμ να τα πουμε
ευχαριστω.
ευχαριστω.
Πουλάει ο Κωνσταντίνος το κομπρεσέρ του νομίζω που είναι μάρκας comptech.
H άλλη μάρκα που παίζει είναι vortech .
Και τα 2 κιτ είναι παρόμοια με την διαφορά ότι στον vortech πρέπει να κάνεις μια τρυπούλα στο Κάρτερ σου.
Γιάννη το κομπρεσέρ είναι φάση plug and play και θα σου δώσει απλόχερα 80+ άλογα
Με τα οποία για να έχεις μια εικόνα , θα τρώγεσαι με Μ3 smg
Εφόσον μείνεις στην πίεση που έχουν τα κιτ , θα είσαι μια χαρά χωρίς προβλήματα.
Το κακό είναι ότι εύκολα μπορείς να βγάλεις παραπάνω άλογα και τότε μπλέκει λίγο η φάση.
με πόσα άλογα τροχό καλύπτεσαι ?
υπάρχουν για όλα λύσεις φυσικά
Yiannake ton compressora o kwn/nos ton poulise mazi me to amaksi
Giannic2vts akou ton yiannako kserei aytos
offtopic : yiannake me phre thl. o nasos me to v6 to leon kai mou eipe oti eisastan mazi fantaroi mikros o kosmos telika
Giannic2vts akou ton yiannako kserei aytos
offtopic : yiannake me phre thl. o nasos me to v6 to leon kai mou eipe oti eisastan mazi fantaroi mikros o kosmos telika
πηρα το τηλεφωνο του νικιφορου για να παρει τηλ ο ξαδερφος μου... τωρα ποσα αλογα θελει δν ξερω... κ κατι αλλο η οδικη του συμπεριφορα με τον κομπρεσερ δν ειναι το αμαξι αερα πατερα??? απο την πολυ δυναμη???
Γιαννακε το πουλησε ο Κων/νος το αμαξι του κομπλε με τα πραγματα.
Επισης εκτος απο Vortech και Comptech που ειναι δοκιμασμενες λυσεις δες κι εδω Kraftwerks με supercharger της Rotrex. Προς το παρον εχουν βγαλει το kit για τον F22C (για τα USA AP2 δλδ). Απο μερα σε μερα ομως θα βγει και για τα δικα μας. O ιδιοκτητης της Kraftwerks ειναι ο Oscar Jackson ιδρυτης της γνωστης Jackson Racing, οποτε απο εμπειρια αλλο τιποτα. Σχεδον ολα τα κομπρεσορατα MX5 jackson racing φορανε.
Επισης εκτος απο Vortech και Comptech που ειναι δοκιμασμενες λυσεις δες κι εδω Kraftwerks με supercharger της Rotrex. Προς το παρον εχουν βγαλει το kit για τον F22C (για τα USA AP2 δλδ). Απο μερα σε μερα ομως θα βγει και για τα δικα μας. O ιδιοκτητης της Kraftwerks ειναι ο Oscar Jackson ιδρυτης της γνωστης Jackson Racing, οποτε απο εμπειρια αλλο τιποτα. Σχεδον ολα τα κομπρεσορατα MX5 jackson racing φορανε.
Originally Posted by giannisC2vts,Jun 24 2008, 12:32 PM
κ κατι αλλο η οδικη του συμπεριφορα με τον κομπρεσερ δν ειναι το αμαξι αερα πατερα??? απο την πολυ δυναμη???
Originally Posted by giannisC2vts,Jun 24 2008, 10:32 AM
πηρα το τηλεφωνο του νικιφορου για να παρει τηλ ο ξαδερφος μου... τωρα ποσα αλογα θελει δν ξερω...
Για geartech γνωρίζω
210 3410108
είναι δικός μας άνθρωπος
Originally Posted by ThanasiS2K,Jun 24 2008, 10:29 AM
Τελικά είναι όντως πολύ μικρός ο κόσμος
Stock motor, 320whp περίπου με vortech και ΑΕΜ εγκέφαλο. Με φλάτζα και μικρότερη τροχαλία, γύρω στα 370whp. Εννοείται ότι βοηθούν πολύ η εξάτμιση και το χταπόδι.
Πάντως, υπάρχουν αρκετά προβλήματα με τους compressores ειδικά στο κομμάτι της στήριξης (κόβουν τις βίδες της κεφαλής) και της επισκευής τους (ρουλεμάν -> μένεις κανά μήνα χωρίς αμάξι γιατί πρέπει να πάνε έξω). Η λύση του turbo είναι καλύτερη και οικονομικότερη.
Πάντως, υπάρχουν αρκετά προβλήματα με τους compressores ειδικά στο κομμάτι της στήριξης (κόβουν τις βίδες της κεφαλής) και της επισκευής τους (ρουλεμάν -> μένεις κανά μήνα χωρίς αμάξι γιατί πρέπει να πάνε έξω). Η λύση του turbo είναι καλύτερη και οικονομικότερη.