ΜΟΤΕΡ - ΜΕΤΑΔΟΣΗ
Originally Posted by yiannakos,May 6 2008, 12:30 AM
Αν και δεν πηδάει η καδένα δόντι με το τίποτα από ότι μου έχουνε πει,
θα ήτανε όμως φρόνιμο να το φτιάξεις επιβεβαιώνοντας ότι είναι αυτό.
Φτου φτου όξω μπορεί να είναι πολλά πράγματα ο μεταλλικός θόρυβος από την μηχανή
Έχω δυστυχώς αρκετή εμπειρία από μεταλλικούς ήχους στο μοτέρ
θα ήτανε όμως φρόνιμο να το φτιάξεις επιβεβαιώνοντας ότι είναι αυτό.
Φτου φτου όξω μπορεί να είναι πολλά πράγματα ο μεταλλικός θόρυβος από την μηχανή
Έχω δυστυχώς αρκετή εμπειρία από μεταλλικούς ήχους στο μοτέρ
Προσκυνω στη δυναμη του Master of the club!!!
Tεντωτηρας ειναι , καινουριος εχει κανα 200-250 αποτι θυμαμαι... εγω ειχα βαλει ενα μεταχειρο με 100 ευρω και δεν ξανακανε τιποτα. Παντως οντως δεν ειναι επικινδυνο. Οσο αφορα μεταλλικους ηχους στο μοτερ... νομιζω μια μπιελα ακουγεται διαφορετικα....
Originally Posted by LOCAL S,May 5 2008, 10:37 PM
Tελευταια, στο μοτερ ακουω εναν μεταλικο θορυβο, σαν να σερνεται και να κουδουνιζει αλυσιδα στο ρελαντι. Αν ανοιξω το καπω, ο θορυβος ειναι αρκετος...
Γνωριζεται απο τι προερχεται και αν ειναι προβλημα?
Γνωριζεται απο τι προερχεται και αν ειναι προβλημα?
stostrwsimo akouga metaliko thorybo sto relanti to piga sto mixaniko kai mou eipe den einai tipota molis to strwseis tha rythmisoume balbides kai ola ok
stis 3000 xiliometra eida sto moter na petaei ladia apo mallon apo tin tsimouxa strofalou.mpike to amaksi mesa lithike kai eixe kanei mikri trupa ston kathrefti to kaluma tis kadenas. to aanoiksame kai eixe spasei i glistra kai i kadena akoumpage to kathrefti kai to anoikse.telika eutege o tentwtiras.ola apo ekei arxisan.simiwnw ola ta eixa allaksei.telika mou eipan astoxeia ilikou tou tentwtira.o sarakakis den eixe tipota apo auta.ta pareiggeila apo eksw mpikane kainouria glistra kadena kathreftis tentwtiras kostos sto xiliariko.eytixws to moter ola ok.mia apo tis liges zimies pou exw trabiksei mexri na to strwsw kai na to suneferw.pisteuw to marturio mou na luthike kai aurio methaurio na to ruthmisw xwris kanena allo problima