ΜΟΤΕΡ - ΜΕΤΑΔΟΣΗ
99% Thelei sfy3imo. Phgaine ston Lou, 3eroun na to sfygoun. An den pas ston Lou prepei na kaneis to e3hs. Tha valeis to Honda se anavatorio, xwris xeirofreno kai xwris taxythta katebazontas to tha sto sthri3eis katheta panw sto diaforiko (opou einai to pisw shmeio sthri3hs gia tetoies periptwseis) kai me to aeropistolo tha sfi3eis ta imia3onia piezontas to pistoli KAI pros ta mesa (to kentro tou autokinhtou) na epimeineis ligo. Arkei 1-2 mm gia na siu kanei o,ti sou kanei.
Λοιπον μου συνέβει κάτι πολύ τρελο όπως το βλέπω..γυρναω απο βόλτα..μπαινω στο γκαράζ μου,και αφίνω κανα 20"ρελαντί..(παιζει κάπου 600 prm)μετά κρατάω σταθερό το γκάζι με ΝΕΚΡΑ στις 1800 για κανα 5''sec και αφηνω όλο το γκάζι απότομα..την πρώτη φορά που το έκανα το αυτοκίνητο έσβησε..με ΝΕΚΡΑ μέσα..οι στροφές παίζουν πολύ χαμηλά ρε γαμώτο..είναι δυνατον να πάιζουν 500-600 ρελάντί?΄Τοσο χαμηλά που παίζουν οταν το άφησα απότομα λογικά μπέρδεψε..έπεσε κάτω απ τις 500 και εσβησε..Μπορει να το εξηγήσει κανείς αυτό?Το έχει παρατηρήσει κανένας άλλος?
Ελεγξα το φίλτρο μού..όλα μια χαρά..είναι ενα ελέυθερο της Js..άλλη φορά που δοκίμασα να το κάνω δεν έγινε..το φοράω χωρίς καπάκι κ σκέφτομαι ίσως δεν τράβηξε όσον αέρα έπρεπε? Τρελό μου φαίνετε..εμφόσον δείχνει οτι ρουφάει γερά..σκέυτομαι να κόψω και το διαχωριστικό μέσα στο μαμά φιλτροκούτι να τραβάει καλύτερα..τι να πώ..
Μεταφερθηκε το ποστ σου εδω! <energetic>
Ελεγξα το φίλτρο μού..όλα μια χαρά..είναι ενα ελέυθερο της Js..άλλη φορά που δοκίμασα να το κάνω δεν έγινε..το φοράω χωρίς καπάκι κ σκέφτομαι ίσως δεν τράβηξε όσον αέρα έπρεπε? Τρελό μου φαίνετε..εμφόσον δείχνει οτι ρουφάει γερά..σκέυτομαι να κόψω και το διαχωριστικό μέσα στο μαμά φιλτροκούτι να τραβάει καλύτερα..τι να πώ..
Μεταφερθηκε το ποστ σου εδω! <energetic>
Αλονσο οτι να ναι ετσι? Καλα τα ειπε ο Lalakis πριν...
ΤΕΣΠΑ, πιθανον να θελει καθαρισμα η πεταλουδα σου... αλλα τουλαχιστον ρε Αλονσε ποσταρε στα ηδη υπαρχον topic και μην ανοιγουμε συνεχεια νεα. Μπερδευομαστε και τα κανουμε πουτ@ν@ μετα! Φιλικα -
Σωστος ρε eddiex αλλα δεν ήξερα σε ποιό topic να το χώσω..οτι έχεις δίκιο έχεις Κατα πάσα πιθανότητα είναι η πεταλούδα όπως είχα πει και σε ένα παιδι λιγον καιρό πριν..θέλει καθάρισμα..αλλα είναι δυνατον ρε γμτ με νεκρά να σβήσει?Ελεος δλδ!!
Πεταλουδα σε λεω... Τα ιδια μου εκανε και εμενα παλια στο ΤΕΞΑΣ!
Ας το εβαζες εδω:
ΜΟΤΕΡ - ΜΕΤΑΔΟΣΗ, Tuning
Ας το εβαζες εδω:
ΜΟΤΕΡ - ΜΕΤΑΔΟΣΗ, Tuning