ΜΟΤΕΡ - ΜΕΤΑΔΟΣΗ
Γιώργο δεν έχω κάτι προσωπικό εναντίον σου. Το αντίθετο θα έλεγα. Θεωρώ ότι είσαι πολύ σοβαρός και σαν άτομο και ακόμα περισσότερο πάνω στην δουλειά σου. Ίσως αν σε είχα γνωρίσει τότε που εγώ έφτιαχνα το προηγούμενο μοτέρ μου να είχα σχηματίσει διαφορετική άποψη για τους εδώ βελτιωτές και προγραμματιστές. Δυστυχώς όμως η μοίρα διάλεξε διαφορετικά για μένα και έχω πει ότι δεν πρόκειται να την ξαναπροκαλέσω κατ' αυτόν τον τρόπο ποτέ των ποτών. Το ότι λοιπόν επιλέγω να απευθυνθώ απ' ευθείας στους Ιάπωνες για οποιαδήποτε βελτίωση δεν σημαίνει ότι απαξιώνω συλήβδην ανθρώπους που δείχνουν ότι αρχίζουν να ξεφεύγουν από το γενικότερο κλίμα της προχειρότητας και του συνδρόμου της ανευθυνότητας της ντόπιας μαστοράντζας. Προσωπικά χαίρομαι πάρα πολύ που ένας άνθρωπος του Πολυτεχνείου όπως εσύ έχει μπει σοβαρά στον χώρο του tuning κι ελπίζω μαζί με τον Σωτήρη να κάνετε την διαφορά στο ελληνικό tuning και να παρουσιάσετε αυτοκίνητα δυνατά κι αξιόπιστα αντίστοιχα των Ιαπωνικών κι Ευρωπαικών. Καλή επιτυχία λοιπόν.
Χθες μετα απο ενα δυνατό ξεκίνημα άκουγα ενα θόρυβο απο πίσω κυρίως με νεκρά και σε πολυ χαμηλές ταχύτητες (30km/h-0). To πρωι πήγα ΛΟΥ αλλαξα και βαλβολίνες διαφορικού και τελικά ειναι το δεξί ρουλεμαν του πίσω τροχου. Πάλι καλα...
Originally Posted by ThanasiS2K,Dec 19 2007, 10:36 PM
Bravo re giorgo xerome pou den htan kati sobaro fantazome esy xerese akoma perissotero
Εν τω μεταξύ το πρωί που πήγαινα συνεργείο ακουγόταν και με ταχύτητα μεσα (αλλα πολύ λιγο) Εκανα και ενα τηλεφωνο σε γνωστο ανταλακτικατζή αλλα ευτυχώς την γλίτωσα. Θα πάω μεσα στην επόμενη εβδομάδα και για Service οπότε θα είναι κομπλέ!
Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον.