ΜΟΤΕΡ - ΜΕΤΑΔΟΣΗ
Originally Posted by Stradale,Sep 7 2007, 01:47 AM
Μου πέρασε και εμένα αυτή η ιδέα κάποιο φεγγάρι,αλλά δεν άκουσα και τα καλύτερα λόγια και την απέρριψα,κάπου υπάρχουν και κάποια posts στο forum,για κανε ενα search.Ασε που δεν ταιριάζει και με την..ιδιοσυγκρασία του S.(Αυτo προς τους κατόχους με vsa... )
To 3.9 αυξάνει τελική μόνο όταν έχεις και τη δύναμη για να την αυξήσεις. Θα το έβαζα μόνο σε stroked s2000 (και όχι 2.2 αλλά παραπάνω). Για δίλιτρο S, νομίζω ένα 4.54 σε συνδυασμό με μακρύτερη 6η (από F22) για πιο ήσυχα ταξίδια είναι ότι πρέπει.
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Α, ok.
Ειχα διαβασει για ενα παρομοιο συστημα που εκαναν δοκιμη σε ενα S2000 5 χρονια πριν και ειχαν πει καλα λογια. Δε θυμαμαι αν ηταν αυτο ή καποιο αλλο, αλλα ειχαν πει καλα λογια.
Προσωπικα ομως δε θα το εβαζα... To φοβαμαι μη κανει τιποτα απο μονο του.
Ειχα διαβασει για ενα παρομοιο συστημα που εκαναν δοκιμη σε ενα S2000 5 χρονια πριν και ειχαν πει καλα λογια. Δε θυμαμαι αν ηταν αυτο ή καποιο αλλο, αλλα ειχαν πει καλα λογια.
Προσωπικα ομως δε θα το εβαζα... To φοβαμαι μη κανει τιποτα απο μονο του.
@ energetic
Μάλλον μιλάς για το TC της Racelogic που είχαν τοποθετήσει τότε στο S του Παπατριανταφύλλου του Power Techniques. Είχαν γράψει πολύ καλά λόγια για την απόδοση του μιας και είχε και διακόπτη ποσοστού εμπλοκής του TC. Αν θυμάμαι καλά το κόστος τότε ήταν 1600 ευρώ.
Μάλλον μιλάς για το TC της Racelogic που είχαν τοποθετήσει τότε στο S του Παπατριανταφύλλου του Power Techniques. Είχαν γράψει πολύ καλά λόγια για την απόδοση του μιας και είχε και διακόπτη ποσοστού εμπλοκής του TC. Αν θυμάμαι καλά το κόστος τότε ήταν 1600 ευρώ.