ΜΟΤΕΡ - ΜΕΤΑΔΟΣΗ
Δημήτρη την απάντηση την έδωσε ο RELIGION. Θεωρώ πάντως ότι από μόνος του ένας τέτοιος συνδυασμός αν και θωρητικά δίνει κάποια άλογα παραπάνω δεν πιστεύω ότι είναι αρκετά -κι αυτό το έχει δείξει και η πράξη- για να κάνουν την διαφορά. Απλά γιατί δεν μπορείς να δεις διαφορά με +8-10Hp στην καλύτερη. Αυτό που θα άλλαζε κάπως την κατάσταση προς το καλύτερο θα ήταν κατά την γνώμη μου ένας άγραφος εγκέφαλος που θα με σωστό προγραμματισμό θα έδινε σίγουρα επί πλέον άλογα που και θα τα αισθανόταν ο οδηγός και πραγματική διαφορά -μην περιμένετε όμως θαύματα- θα κάνανε στον δρόμο.
Oταν λες οτι δεν εχεις δει ασπρη μερα τι εννοεις? Σε περνανε τα μαμα????
Εμενα παντως οσες φορες εχω ανοιξει με τον κολλητο μου που εχει το επετειακο 2002 μοντελο και φοραει airduct , k&n φιλτρο , test pipe , και εξατμιση BLITZ ειμαι συνεχεια μπροστα του πεταω μουρη απο την αλλαγη σε δευτερα και στη αλλαγη τριτης αρχιζω και ανοιγω...Στα 400 μετρα που μετραμε εμεις εδω στο Κιατο τα αυτοκινητα μας ειμαι 2-3 αυτοκινητα μπροστα
Εμενα παντως οσες φορες εχω ανοιξει με τον κολλητο μου που εχει το επετειακο 2002 μοντελο και φοραει airduct , k&n φιλτρο , test pipe , και εξατμιση BLITZ ειμαι συνεχεια μπροστα του πεταω μουρη απο την αλλαγη σε δευτερα και στη αλλαγη τριτης αρχιζω και ανοιγω...Στα 400 μετρα που μετραμε εμεις εδω στο Κιατο τα αυτοκινητα μας ειμαι 2-3 αυτοκινητα μπροστα
Originally Posted by RELIGION,May 19 2007, 02:08 AM
Agapite file aloga atmosfairika tga tdeis mono me pragmata JS - MUGEN telos,mporei na einai akriba alla kanoune douleia,milao ek peiras,apo kei kai pera an tges kai alla aloga atmosfairika epembaineis sto moter flatsa sympiesis pistonia ekentroforous kai ama sou periseoune roiki sto kapaki apo tin JS.kali synexeia
Psile με έπεισες για το κιτ γείωσης. Δεν τα δίνω τα 200 Ευρώ. Αλλά για τα μπουζί και καλώδια τι έχεις να προτείνεις? Εννοείται ότι δεν περιμένω extra hp. Ο σκοπός είναι να δουλεύει το S όσο καλύτερα γίνεται.
egw aporw merikoi pou lene 255+ aloga js(1o stdio) kai tetoia. egw den exw dei kana js 1o stadio na pigainei pws einai dunaton na vgazoune tosa aloga? i pane ekei tous poulane ta pragmata kai tous lene oti einai tosa aloga??? apo thewria oloi kaloi eimaste sto dromo ti ginetai
egw aporw merikoi pou lene 255+ aloga js(1o stdio) kai tetoia. egw den exw dei kana js 1o stadio na pigainei pws einai dunaton na vgazoune tosa aloga? i pane ekei tous poulane ta pragmata kai tous lene oti einai tosa aloga??? apo thewria oloi kaloi eimaste sto dromo ti ginetai
Αλλά για τα μπουζί και καλώδια τι έχεις να προτείνεις?
Παιδιά για ό,τι απορίες έχετε και για εύρεση περισσότερων πληροφοριών, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη μηχανή αναζήτησης κάτω δεξιά στην κεντρική σελίδα του forum.