ΜΟΤΕΡ - ΜΕΤΑΔΟΣΗ
kalispera paides!
8a simfoniso me ton paketo
an 8imaste ekana k gw tis idie erotisis gia koronopionio otan mpika sto club pou i8ela na topo8etiso.
na efxaristiso k ta paidia pou mou e3igisan tote meso pm.
ontos to epsa3a oso mporousa sizitisa me pola atoma k katalava pos to koronopinio proorizonte gia pista diladi topo8etoun koronopinio analogos tin pista.
nomizo ena konto koronopinio 8a einai mrosta apo mama mono en kinisi k oxi apo stasi k afto omos pezete me ta xiliometra k ti sxesi pou 8a exei o ka8enas
8a simfoniso me ton paketo
an 8imaste ekana k gw tis idie erotisis gia koronopionio otan mpika sto club pou i8ela na topo8etiso.
na efxaristiso k ta paidia pou mou e3igisan tote meso pm.
ontos to epsa3a oso mporousa sizitisa me pola atoma k katalava pos to koronopinio proorizonte gia pista diladi topo8etoun koronopinio analogos tin pista.
nomizo ena konto koronopinio 8a einai mrosta apo mama mono en kinisi k oxi apo stasi k afto omos pezete me ta xiliometra k ti sxesi pou 8a exei o ka8enas
Originally Posted by energetic,May 28 2009, 11:16 AM
Εφοσον εισαι μεσα στην εγγυηση και σου κανει εντυπωση ο ηχος απο τις βαλβιδες, μπορεις να πας και να πεις οτι το αμαξι εχει μονο 13000km, και ρωτα αν ειναι φυσιολογικο τοσο νωρις να κανει ετσι το αμαξι, ενω το service manual αναφερει ρυθμιση βαλβιδων στα 45000km (απο manual της Honda). Ο Σαρακακης αναφερει οτι κανει ρυθμιση βαλβιδων στα 90000km.
Αυτό με κοντό κορωνοπήνιο θα είναι παντά μπροστά κυρίως από roll, χαμηλές στροφές και μεγάλες σχέσεις. Όσο ανεβαίνουν οι στροφές που θα ξεκινήσει η κόντρα και κατεβαίνει η σχέση, το μαμά θα πλησιάζει και κάποια στιγμή θα είναι μπροστά αρκετά (πχ 1η με 7000rpm δεν έχει ελπίδα το κοντό. 3η και 2000rpm το κοντό θα χαθεί πολύ μπροστά από το μαμά).
Originally Posted by taz5,May 29 2009, 01:27 AM
To video einai moufa:P
To ashmi koimatai h exase thn allagh se deytera...
To ashmi koimatai h exase thn allagh se deytera...
Χαίρομαι που σε ξαναβλέπω στο φόρουμ.
Άντε και σε καμιά πίστα ή σε καμιά εκδρομή...και σύντομα!
Έλα τα Suzuka να μαζευόμαστε σιγά σιγά...
Αυτό με κοντό κορωνοπήνιο θα είναι παντά μπροστά κυρίως από roll, χαμηλές στροφές και μεγάλες σχέσεις. Όσο ανεβαίνουν οι στροφές που θα ξεκινήσει η κόντρα και κατεβαίνει η σχέση, το μαμά θα πλησιάζει και κάποια στιγμή θα είναι μπροστά αρκετά (πχ 1η με 7000rpm δεν έχει ελπίδα το κοντό. 3η και 2000rpm το κοντό θα χαθεί πολύ μπροστά από το μαμά).
Originally Posted by S2000_FUN,May 31 2009, 08:04 PM
Πες τα ρε Γιώργο γιατί θα μας τρελάνουν με το κοντό κορωνοπήνιο!!!! Συμφωνώ με αυτό που λες με 1η και 7000 στροφές αλλά μέχρι εκεί. Στο δεύτερο παράδειγμα εννοείται θα είναι μπροστά το κοντό.
k pios 8a faei telika to souvlaki
Originally Posted by Drifteropoulos,May 29 2009, 10:03 AM
Ας μου πεί κάποιος πως λέγεται στα English η ΒΑΣΗ ΜΗΧΑΝΗΣ να ψάξω
απο internet γιατί θέλω 2 επειγόντως!
ή αν ξέρει κάποιος να μου πεί από κάπου αλλού.
μη μου πεί κανείς από Σ@ρακ#%^$#^*!.
θενκ γιου ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ
απο internet γιατί θέλω 2 επειγόντως!
ή αν ξέρει κάποιος να μου πεί από κάπου αλλού.
μη μου πεί κανείς από Σ@ρακ#%^$#^*!.
θενκ γιου ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ
www.r-spec.gr