ΜΟΤΕΡ - ΜΕΤΑΔΟΣΗ
παιδια ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ!!! χθες το βραδυ εδωσα κατι ψηλες σε ενα rx8 αφου λοιπον σταματησα κ πηγα να βγω απ τ αυτοκινητο ακουσα στο μερος της πισω ροδας του οδηγου ενα συνεχομενο κ πολυ γρηγορο τακ-τακ-τακ..τι ηταν αυτο με ψιλο ανησυχει...
@ Foxy
To Cv Joint για να μπορείς να το ακούσεις θα πρέπει το αμάξι να βρίσκεται σε κίνηση. Είναι μέρος τις μετάδοσης και δεν έχει νόημα να κάνει θόρυβο όταν είσαι ακίνητος. Αυτό που περιγράφει ο Χάρης ήταν αφού είχε σταματήσει άρα δεν πρέπει να είναι αυτό.
Το πιο εύκολο συμπέρασμα είναι αυτό που είπε και ο Χρήστος, κάποια συστολή-διαστολή μετάλλου.
Απο εκεί και πέρα όμως, για να το παρατήρησες πρώτη φορά, πράγμα που σημαίνει ότι δεν είναι κάποιος απο τους σύνηθης ήχους που κάνει το αμάξι σου, τότε μπορεί να είναι κάτι άλλο. Τί όμως!
To Cv Joint για να μπορείς να το ακούσεις θα πρέπει το αμάξι να βρίσκεται σε κίνηση. Είναι μέρος τις μετάδοσης και δεν έχει νόημα να κάνει θόρυβο όταν είσαι ακίνητος. Αυτό που περιγράφει ο Χάρης ήταν αφού είχε σταματήσει άρα δεν πρέπει να είναι αυτό.
Το πιο εύκολο συμπέρασμα είναι αυτό που είπε και ο Χρήστος, κάποια συστολή-διαστολή μετάλλου.
Απο εκεί και πέρα όμως, για να το παρατήρησες πρώτη φορά, πράγμα που σημαίνει ότι δεν είναι κάποιος απο τους σύνηθης ήχους που κάνει το αμάξι σου, τότε μπορεί να είναι κάτι άλλο. Τί όμως!
Κοιταξτε, το παιδι ειπε για ΤΑΚ - ΤΑΚ οποτε αυτο με την εξατμιση δεν νομιζω γιατι αυτο κανει ΤΙΚ - ΤΙΚ συνηθως... Οποτε κοιταξε το η ελα στο meeting σημερα να σου πουμε ολοι απο μια μ@λ@κια μιας που μας δερνει!
Originally Posted by eddiex,May 11 2009, 04:33 AM
μια μ@λ@κια μιας που μας δερνει!
Την έχουμε πάρει μονότερμα εδώ και καιρό νομίζω. Κερδίζουμε στα σημεία και είμαστε έτοιμοι και για knock out!
Originally Posted by eddiex,May 9 2009, 06:22 AM
Παιδια αυτο ειναι το αποτελεσμα 9 ετων βασεις μηχανης (Και οι δυο). Τις αλλαξα σημερα και ιδου η εικονα που αντικρυσαμε με τον ξαδερφο μου που τις αλλαξαμε:
Οποιος εχει δει βαση μηχανης θα καταλαβει πως αυτα επρεπε να ηταν κολλημενα το μικρο με το μεγαλο. Να το κοιταξετε παιδια, ιδιως αυτοι με τα ΑΡ1 οπως και εγω!
Οποιος εχει δει βαση μηχανης θα καταλαβει πως αυτα επρεπε να ηταν κολλημενα το μικρο με το μεγαλο. Να το κοιταξετε παιδια, ιδιως αυτοι με τα ΑΡ1 οπως και εγω!