ΕΙΣΑΓΩΓΗ - ΕΞΑΓΩΓΗ
Originally Posted by MANOS,May 28 2008, 11:17 AM
Εμενα παντως Yiannake που δεν το εχω ανοιξει ακομα στις 5500 νιωθεις οτι θα την ανοιξει την J's σαν κονσερβα..
Φίλε φοράς top εξάτμιση.
Η ίδια με του καφιρη δεν είναι ?
Λοιπόν εχθές κούμπωσε η 80αρα .
Περίμενα πολύ φασαρία και χάσιμο δύναμης χαμηλά , αλλά δεν έγινε τίποτα από τα 2.
Από μέσα τουλάχιστον και μέχρι τις 5000rpm , σαν να μπασαρισε λιγάκι ακόμα.
(Κάτι σαν καράβι που μπαίνει στο λιμάνι ) και μειώθηκε ο συντονισμός που είχα στις 3000rpm.
Θα μου πείτε εσείς καλύτερα, όταν θα το ακούσετε από έξω σε κανένα πέρασμα
Τώρα όσον αφορά την απόδοση επειδή παίζει ρόλο και ο ψυχολογικός παράγοντας θα περιμένω το dyno για να μας πει.
Εγώ το βλέπω να δουλεύει πολύ καλύτερα χαμηλά πάντως.
Ίσως γιατί έφυγα με ποιο ελαφριά τσέπη
Περίμενα πολύ φασαρία και χάσιμο δύναμης χαμηλά , αλλά δεν έγινε τίποτα από τα 2.
Από μέσα τουλάχιστον και μέχρι τις 5000rpm , σαν να μπασαρισε λιγάκι ακόμα.
(Κάτι σαν καράβι που μπαίνει στο λιμάνι ) και μειώθηκε ο συντονισμός που είχα στις 3000rpm.
Θα μου πείτε εσείς καλύτερα, όταν θα το ακούσετε από έξω σε κανένα πέρασμα
Τώρα όσον αφορά την απόδοση επειδή παίζει ρόλο και ο ψυχολογικός παράγοντας θα περιμένω το dyno για να μας πει.
Εγώ το βλέπω να δουλεύει πολύ καλύτερα χαμηλά πάντως.
Ίσως γιατί έφυγα με ποιο ελαφριά τσέπη
Boyα μου, εχετε καμια ιδεα τι ρολο βαρανε οι Skunk2 ? Eννοω απο ηχο και συντονισμο...
Γιατι ΔΕΝ θελω πολυ φασαρια (λογω του οτι θα φορεσω σε λιγο Injen εισαγωγη), να μπορουμε να κανουμε και κανα ταξιδακι με την ''οικογενεια'' και ν'ακουμε Μπιθικοτσή...!!!
Γιατι ΔΕΝ θελω πολυ φασαρια (λογω του οτι θα φορεσω σε λιγο Injen εισαγωγη), να μπορουμε να κανουμε και κανα ταξιδακι με την ''οικογενεια'' και ν'ακουμε Μπιθικοτσή...!!!