ΕΙΣΑΓΩΓΗ - ΕΞΑΓΩΓΗ
Originally Posted by Alonso,Apr 11 2008, 04:04 PM
Οκ παιδια έχετε βάλει εναν στην άκρη και τον έχετε κάνει σάκο του μπόξ..κ αυτό δεν είναι σωστό..ο καθένας εδω λέει την γνώμη του..δεν είμαστε υποχρεωμένοι να συμφωνούμε ολοι..Ελεος αν είναι κάθε φορα που δεν συμφωνουμε ολοι απο εδωμέσα να γίνετε όλο αυτο..Και για να προλάβω κάποιους τυχόν ξύπνιους δεν είμαι δικηγόρος του παιδιού αλλα ετσι όπως διάβασα όλο το post..άλλος έχει κάνει το λάθος και με αυτά που λέτε άλλος φαίνετε λάθος..(αν με καταλαβαίνετε).
[QUOTE=ManosS2k,Apr 13 2008, 04:37 AM] Φιλε alonso οταν μπηκα εγω στο forum εκανα να γραψω 2 μηνες!!!Πρωτα πηρα καποιες σχετικες γνωσεις κ μετα ειπα κ την αποψη μου.Τωρα να μπεις πρωτη μερα κ να αρχιζεις να λες οτι η συγκεκριμενη εισαγωγη δινει 12 αλογα (που ακομα τα αγνοουμε αν ειναι τροχο ή στροφαλο) δεν νομιζω να σε παρει καποιος στα σοβαρα!!! Απορω πως υποστηριξες τετοια αποψη. Δημοκρατια εχουμε αλλα εχουμε κ μαλλια
Originally Posted by ManosS2k,Apr 13 2008, 04:37 AM
Φιλε alonso οταν μπηκα εγω στο forum εκανα να γραψω 2 μηνες!!!Πρωτα πηρα καποιες σχετικες γνωσεις κ μετα ειπα κ την αποψη μου.Τωρα να μπεις πρωτη μερα κ να αρχιζεις να λες οτι η συγκεκριμενη εισαγωγη δινει 12 αλογα (που ακομα τα αγνοουμε αν ειναι τροχο ή στροφαλο) δεν νομιζω να σε παρει καποιος στα σοβαρα!!! Απορω πως υποστηριξες τετοια αποψη. Δημοκρατια εχουμε αλλα εχουμε κ μαλλια
Originally Posted by dino_s,Apr 13 2008, 08:56 AM
sumfonw!
Originally Posted by ManosS2k,Apr 13 2008, 04:37 AM
Φιλε alonso οταν μπηκα εγω στο forum εκανα να γραψω 2 μηνες!!!Πρωτα πηρα καποιες σχετικες γνωσεις κ μετα ειπα κ την αποψη μου.Τωρα να μπεις πρωτη μερα κ να αρχιζεις να λες οτι η συγκεκριμενη εισαγωγη δινει 12 αλογα (που ακομα τα αγνοουμε αν ειναι τροχο ή στροφαλο) δεν νομιζω να σε παρει καποιος στα σοβαρα!!!