ΕΙΣΑΓΩΓΗ - ΕΞΑΓΩΓΗ
Originally Posted by energetic,Jan 8 2010, 04:05 PM
Δειτε εδω χταποδι τιτανιου απο την Amuse.
New Amuse Titanium Header
Η τιμη του στα $3,550.00 οπως αναφερει στη σελιδα της, η Βulletproof Αutomotive στο παρακατω link.
http://www.bulletproofautomotive.com/catal...ail.php?ID=7265
New Amuse Titanium Header
Η τιμη του στα $3,550.00 οπως αναφερει στη σελιδα της, η Βulletproof Αutomotive στο παρακατω link.
http://www.bulletproofautomotive.com/catal...ail.php?ID=7265
Γτ βλεπεται παραλογη την τιμη του? Για μενα προσωπικα ειναι οτι καλυτερο κυκλοφορει. Γτ να μην το χτυπησουνσ την τιμη δλδ? Βαλτε στο μυαλο σας ενα σουπερκαρ, αναλογιστείτε την τιμη ( θα ειναι υπέρογκη) για το λογο οτι ειναι κτ που ξεφευγει απο τα υπολοιπα.
Μάνο ας σκεφτούμαι και το γεγονός ότι αν το S στην Αμερική κάνει περίπου 30Κ τότε μιλάμε ότι μόνο το χταπόδι είναι κάτι λιγότερο από το 1/10 της αξίας όλου του αυτοκινήτου!!! Μου φαίνεται μεγάλο το νούμερο. Τώρα αν είχα σουπερκαρ π.χ καμία GT4 μπορεί και να τα έδινα γιατί θα είχα την άνεση. Τώρα να δώσω 2,5Κ ευρώ στο αυτοκίνητό μου που το κοστολογώ γύρω στο 30Κ δεν τα δίνω. Κάτι παραπάνω μπορείς να δώσεις και να πάρεις από μπροστά μέχρι πίσω toda η οποία δεν φαντάζομαι ότι απέχει πάαρα πολυ σε απόδοση.
Και ξανα-λέω, το Js πρέπει να είναι καλύτερο. Δεν ξέρω κατά πόσον αυτό το χταπόδι είναι σχεδιασμένο για 2λιτρο ή 2.2 (ή 2.3 για να λέμε την αλήθεια ).
Μια toda από μπροστά μέχρι πίσω δίνει σίγουρα πιο πολύ.
Βέβαια, αν φοράς amuse πίσω (σχεδόν κανείς, αν κάνω λάθος διορθώστε με) και βάλεις και το χταπόδι, μπορεί σαν σύνολο να δίνει πιο πολύ από το σύνολο της toda ή Js. Να συνεργάζεται δηλαδή καλύτερα.
Μια toda από μπροστά μέχρι πίσω δίνει σίγουρα πιο πολύ.
Βέβαια, αν φοράς amuse πίσω (σχεδόν κανείς, αν κάνω λάθος διορθώστε με) και βάλεις και το χταπόδι, μπορεί σαν σύνολο να δίνει πιο πολύ από το σύνολο της toda ή Js. Να συνεργάζεται δηλαδή καλύτερα.
Originally Posted by SBIT,Jan 9 2010, 02:45 PM
Μάνο ας σκεφτούμαι και το γεγονός ότι αν το S στην Αμερική κάνει περίπου 30Κ τότε μιλάμε ότι μόνο το χταπόδι είναι κάτι λιγότερο από το 1/10 της αξίας όλου του αυτοκινήτου!!! Μου φαίνεται μεγάλο το νούμερο. Τώρα αν είχα σουπερκαρ π.χ καμία GT4 μπορεί και να τα έδινα γιατί θα είχα την άνεση. Τώρα να δώσω 2,5Κ ευρώ στο αυτοκίνητό μου που το κοστολογώ γύρω στο 30Κ δεν τα δίνω. Κάτι παραπάνω μπορείς να δώσεις και να πάρεις από μπροστά μέχρι πίσω toda η οποία δεν φαντάζομαι ότι απέχει πάαρα πολυ σε απόδοση.
Δημο δεν το εχω ψαξει το χταποδι να εκφέρω αποψη, αλλα κτ μ λεει πως θα ειναι πολυ ανώτερο απο το js.