ΕΙΣΑΓΩΓΗ - ΕΞΑΓΩΓΗ
ειναι μια καλη διαφημηση της berks..
ο καταλυτης τους ειναι οντως καλος..σχεδον σαν test pipe και τον εχω μετρησει πανω στο δικο μου αυτοκινητο,,η εξατμιση ειναι πολλα τα αλογατα που λεει ο τυπος!!!
ο καταλυτης τους ειναι οντως καλος..σχεδον σαν test pipe και τον εχω μετρησει πανω στο δικο μου αυτοκινητο,,η εξατμιση ειναι πολλα τα αλογατα που λεει ο τυπος!!!
Να ρωτήσω κάτι κι εγώ, έχει κανείς ιδέα με τις εξατμίσεις της buddy club τι γίνεται? ¨εχει κάτι στο youtube πχ. pro spec dual και ακούγεται πολύ καλά,είναι πολύ προσεγμένες εμφανισιακά ,ανοξ.ατσάλι και όχι τιτάνιο αν δεν κάνω λάθος,αλλά στην πράξη -και μιλάω για απόδοση- τι να γίνεται? Έριξα και μια πρόχειρη ματιά στο site της buddy club (έχει Αγγλία,Αμερική,Αυστραλία) ,αλλά ......Έχει κανείς καμιά πληροφορία ΄? να μην ρωτήσω αν φοράει κανείς ε?
Αφήστε τις εξατμίσεις στο S2000....
Οι καλές λύσεις είναι επίπονες για τα αυτιά σας και οι ήσυχες πολύ ακριβές..
Κι εσύ Πέτρο είσαι ο τελευταίος που θέλει δυνατή εξάτμιση για το αυτοκίνητό του..
Ο,τι δεν έχει ταμπελάκι Jasma αν δεν είσαι α)εντελώς καμμένος β)κάτω από 25 , θα σε ζαλίσει την πρώτη εβδομάδα..
το πολύ πολύ βάζεις μια εισαγωγούλα και εχεις και ήχο και ανάλογα την εισαγωγή και λίγη "σπιρτάδα"..
Εγώ κατέληξα πως η εισαγωγή είναι το καλύτερο πράγμα (Ευχαριστώ Μανωλάκη και nabu που με έκανε να ζηλέψω και να πάρω την Injen)
Οι καλές λύσεις είναι επίπονες για τα αυτιά σας και οι ήσυχες πολύ ακριβές..
Κι εσύ Πέτρο είσαι ο τελευταίος που θέλει δυνατή εξάτμιση για το αυτοκίνητό του..
Ο,τι δεν έχει ταμπελάκι Jasma αν δεν είσαι α)εντελώς καμμένος β)κάτω από 25 , θα σε ζαλίσει την πρώτη εβδομάδα..
το πολύ πολύ βάζεις μια εισαγωγούλα και εχεις και ήχο και ανάλογα την εισαγωγή και λίγη "σπιρτάδα"..
Εγώ κατέληξα πως η εισαγωγή είναι το καλύτερο πράγμα (Ευχαριστώ Μανωλάκη και nabu που με έκανε να ζηλέψω και να πάρω την Injen)
Ηλία mercy για την προθυμία σου,αλλά τα αυτιά μου δεν χαμπαριάζουν......το vti κάνει τρελό θόρυβο και στο vtec .....μεγαλουργεί.....οπότε καταλαβαίνεις έχω συνηθήσει.Η αλήθεια είναι ότι έτσι όπως είναι με τις μαμά εξατμ. και άνετα ταξιδεύεις και μπορείς και μιλάς και το μοτέρ ακούγετε σε όλο το φάσμα....όμως ο κάλος είναι κάλος....ζηλεύω με μερικά απ τα δικά σας που ουρλιάζουν.....παιδί είμαι και 'γώ,με καταλαβαίνεις πιστεύω..
Originally Posted by uma_chikara,Dec 28 2009, 04:33 PM
πριν το πάρω ,κοιτούσα στο youtube βιντεάκια με εξατμίσεις......επαναλαμβάνω πριν το πάρω....
Ε..τώρα που το πήρες και δε θες να αρχίσουν να λύνονται όλες οι βίδες λόγω συντονισμών, κοίτα εισαγωγές..
δε το λέω λόγω ηλικίας , αλλά το αυτοκίνητό σου το λυπάμαι για εξάτμιση..
Σου το λέω και είμαι σίγουρος γι αυτό..
Ξεκίνα με μία εισαγωγή..
δε το λέω λόγω ηλικίας , αλλά το αυτοκίνητό σου το λυπάμαι για εξάτμιση..
Σου το λέω και είμαι σίγουρος γι αυτό..
Ξεκίνα με μία εισαγωγή..
Πετρο +1 με τον Λιακο.
Κατα την γνωμη μου τον καλυτερο ηχο τον κανει το S με ενα χταποδακι και μια εισαγωγουλα.[κατι ξερει ι Λαλακης]Ολα τα αλλα μαμα.
Και εγω και ο Ηλιας ειχαμε βαλει εξατμισεις και τωρα ειμαστε με τις μαμα.Ασε που στο κοσμημα σου[περλα] δεν μου πολυκαθεται
Και τωρα αντε για υπνο.
Κατα την γνωμη μου τον καλυτερο ηχο τον κανει το S με ενα χταποδακι και μια εισαγωγουλα.[κατι ξερει ι Λαλακης]Ολα τα αλλα μαμα.
Και εγω και ο Ηλιας ειχαμε βαλει εξατμισεις και τωρα ειμαστε με τις μαμα.Ασε που στο κοσμημα σου[περλα] δεν μου πολυκαθεται
Και τωρα αντε για υπνο.
Να διευκρινίσω πως με τη Greddy ποτέ δεν είχα σοβαρό πρόβλημα φασαρίας ακόμη και σε χαμηλές στροφές και με φουλ φορτίο στο μοτέρ..
Το θέμα μου είναι πως επειδή είναι το μόνο μου αυτοκίνητο και κυκλοφορώ ΜΟΝΟ με αυτό, η ησυχία της ΟΕΜ είναι άλλη φάση..Απ'την άλλη χρειάζομαι όσο πιο άμεσα γίνεται τα χρήματα..so πρεπει να την αποχωριστώ ASAP..
Το θέμα μου είναι πως επειδή είναι το μόνο μου αυτοκίνητο και κυκλοφορώ ΜΟΝΟ με αυτό, η ησυχία της ΟΕΜ είναι άλλη φάση..Απ'την άλλη χρειάζομαι όσο πιο άμεσα γίνεται τα χρήματα..so πρεπει να την αποχωριστώ ASAP..
Χτες άκουσα Injen, πρώην Μανόλο, νυν Λιάκοφ, και αγάπησα.
Πριόνννννι και μου κανε εντύπωση σα να ρούφαγε καλύτερα χαμηλά από το δικό μου .
Μένει να ανοίξουμε να ειδούμε και διαφορές (αν και εγώ έχω κανα δυο καλούδια παραπάνω, ωστόσο είμαι περίεργος...).
Λιάκο πάρε τηλ., σου χω νέα...
Πριόνννννι και μου κανε εντύπωση σα να ρούφαγε καλύτερα χαμηλά από το δικό μου .
Μένει να ανοίξουμε να ειδούμε και διαφορές (αν και εγώ έχω κανα δυο καλούδια παραπάνω, ωστόσο είμαι περίεργος...).
Λιάκο πάρε τηλ., σου χω νέα...