ΕΙΣΑΓΩΓΗ - ΕΞΑΓΩΓΗ
Originally Posted by kosdali,Jun 19 2009, 12:49 AM
παιδια εγω τους φοραω εδω και 2 χρονια οποτε τουλαχιστον απο αξιοπιστια δεν τιθεται θεμα βεβαια τοποθετηση και ρυθμιση εγινε απο τον μπαμπινο(borfan),οσο για το τι κερδιζεις σε δυναμη εχω ανοιξει με πολλους που μπορουν να κρινουν καλυτερα,τελευταια με νικ και colin μονο τεταρτη απο 3500-9000 ας πουν η aa spoon τη διαφορα
Originally Posted by gzob,Jun 19 2009, 10:13 AM
Περισσότερα τα ramp rates παρά τα ελατήρια. Stage2 να φανταστώ, έτσι? Γιατί τα stage3 θέλουν ελατήρια.
Το Σαββάτο ολοκλήρωσα την τοποθέτηση της J's ύστερα από την βοήθεια του Μάριου (να είναι καλά οι φωτογραφίες) και θα ήθελα να πώ τις εντυπώσεις μου. Την εισαγωγή την έβαλα την Πέμπτη πάνω στο αυτοκίνητο χωρίς ομως το scoop γιατί δεν μπορούσα να κόψω το καπώ. Για αυτή την 1 ημέρα χωρίς scoop (μέχρι το Σάββατο δηλαδή) πραγματικά το αυτοκίνητο πήγαινε πολύ καλύτερα από την παλιά μου εισαγωγή (spoon filter & spoon scoop). Βέβαια προφανώς επειδή ήταν χωρίς το scoop και είχε αλλάξει η ποσότητα του εισερχώμενου αέρα έκαψε και πολύ παραπάνω βενζίνη. Απο την στιγμή που έβαλά το scoop το αυτοκίνητο δεν μου φαίνεται να πηγαίνει όπως πριν και ιδιαίτερα στα χαμήλα. Δείνχει σαν να είναι μπουκωμένο και δεν ανεβάζει όπως πρίν.
Λέτε να φταίει το ότι το κυκλοφόρησα σχεδόν 2 ημέρες χωρίς scoop και έπεφτε η βενζίνη αέρα και 'μπούκωσε'?
(Να πώ επίσης ότι δεν είχα την ευκαιρία αυτό το ΣΚ να το ανοίξω καλά για να δώ τι κάνει και ψηλά)
Λέτε να φταίει το ότι το κυκλοφόρησα σχεδόν 2 ημέρες χωρίς scoop και έπεφτε η βενζίνη αέρα και 'μπούκωσε'?
(Να πώ επίσης ότι δεν είχα την ευκαιρία αυτό το ΣΚ να το ανοίξω καλά για να δώ τι κάνει και ψηλά)
Originally Posted by SBIT,Dec 14 2009, 10:46 AM
Το Σαββάτο ολοκλήρωσα την τοποθέτηση της J's ύστερα από την βοήθεια του Μάριου (να είναι καλά οι φωτογραφίες) και θα ήθελα να πώ τις εντυπώσεις μου. Την εισαγωγή την έβαλα την Πέμπτη πάνω στο αυτοκίνητο χωρίς ομως το scoop γιατί δεν μπορούσα να κόψω το καπώ. Για αυτή την 1 ημέρα χωρίς scoop (μέχρι το Σάββατο δηλαδή) πραγματικά το αυτοκίνητο πήγαινε πολύ καλύτερα από την παλιά μου εισαγωγή (spoon filter & spoon scoop). Βέβαια προφανώς επειδή ήταν χωρίς το scoop και είχε αλλάξει η ποσότητα του εισερχώμενου αέρα έκαψε και πολύ παραπάνω βενζίνη. Απο την στιγμή που έβαλά το scoop το αυτοκίνητο δεν μου φαίνεται να πηγαίνει όπως πριν και ιδιαίτερα στα χαμήλα. Δείνχει σαν να είναι μπουκωμένο και δεν ανεβάζει όπως πρίν.
Χωρίς το scoop σίγουρα δεν δουλεύουν σωστά τα μείγματα. Το πίο πιθανό είναι ότι από αυτές τις δύο μέρες που το κυκλοφορούσα σκέτο όλοι αυτή η βεζίνα που έκαψα το μπούκωσε και έως σήμερα δεν είχα την ευκαιρία να το ανοίξω για να ξεμπουκώσει με αποτέλεσμα να μην τραβάει όπως πρίν. Θα δούμε το ΣΚ και θα επανέλθω. Ευχαριστώ γιατι τις απαντήσεις παιδιά.