ΕΙΣΑΓΩΓΗ - ΕΞΑΓΩΓΗ
Προσωπικά, θα συνιστούσα να κάνεις έναν κόπο και να ψάξεις στα Αμερικάνικα φόρουμ λιγάκι.
Τα προιόντα της BDC είναι αρκετά διαδεδομένα εκεί και λογικά θα υπάρχουν reviews. Απο τα παιδιά εδω πέρα πάντως δεν νομίζω ότι το φοράει και κανείς για να σου πει.
Σαν κατασκευή τουλάχιστον δείχνει ΑΑ !!!
Τα προιόντα της BDC είναι αρκετά διαδεδομένα εκεί και λογικά θα υπάρχουν reviews. Απο τα παιδιά εδω πέρα πάντως δεν νομίζω ότι το φοράει και κανείς για να σου πει.
Σαν κατασκευή τουλάχιστον δείχνει ΑΑ !!!
καπου ειχε παρει το ματι μου μια συζητηση για air duct οταν μπαινει χανει σε αποκριση το γκαζι και μονωνοντας το ανοιγμα κατω απο το φιλτρο αυτο βελτιωνεται νομιζω ο τασεας το ειχε γραψει θυμαται κανεις κατι?
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Originally Posted by Vagelakis,May 24 2009, 04:28 AM
Kalispera pedes!eimai neos sto forum!dio erotisules!gia tin invidia ti exete na peite?kai ti sigrinete me ti j's ??
thx
thx
Ειχα στο προηγουμενο S2000 πρωτα την διπλη Invidia και μετα την 60αρα διπλη J's Racing.
Η ανοξειδωτη Invidia με τις αποληξεις τιτανιου, πραγματικα εκανε ολο το πισω μερος του S, πανεμορφο. Απο αποδοση, στα χαρτια δινει 3.7 αλογα με ωραιο ηχο απο 5000 στροφες και μετα. Τρελο μπασο ηχο ειδικα μεταξυ 3000-4000 στροφες σε βαθμο που μερικοι να μη την αντεχουν. Θεωρειται οπως λενε εις την αγγλικη "The king οf drone" στο θεμα συντονισμου / ηχου. Προσωπικα δε με ενοχλουσε καθολου. Αρκετα ελαφροτερη απο τη μαμα εξατμιση. Δες αυτο το τοπικ που περιγραφω και πρωτες εντυπωσεις
Η 60αρα διπλη εξατμιση τιτανιου της J's Racing ειναι παναλαφρη. Ειναι πραγματικα "γελοια" ελαφρια για διπλη εξατμιση με πολυ καλο οφελος στο θεμα βαρους σε σχεση με μαμα εξατμιση, ακομα και απο την Invidia. Εχει δυναμη παντου και μαλιστα αισθητη. Ειδικα στα ψηλα αισθανεσαι το αμαξι πολυ δυνατο. Μαλιστα, ελεγα οτι μακαρι το αμαξι να ειχε και αλλες στροφες να παει πιο ψηλα απο τις 9000 στροφες διοτι πραγματικα το αμαξι στροφαρει δυνατα. Απο ηχο, εντελως ξερος στα ψηλα και πολυ ωραιος χωρις να ενοχλει καθολου, ακομα και σε χαμηλο φασμα στροφων που βγαζει ενα ωραιο διακριτικο μπασο ηχο. Δες κι αυτο το post και τη συζητηση μετεπειτα.
μαριε αναμεσα στην js και στην toda ποια θα προτεινες?γιατι αναμεσα σ αυτες τις 2 ειμαι η διαφορα ομως ειναι κοντα στα 500 ευρω για την js.και η toda μαλιστα λεει 9ps και 1κιλο ροπη.αν και αυτο μονο στα ελληνικα το εχω διαβασει οποτε επιφυλασσομαι!
Originally Posted by energetic,May 23 2009, 11:07 PM
Καλημερα. Για οποιοδηποτε ορθογραφικο λαθος, θα φταιει το γεγονος οτι ειμαι ακομα θολος και αγουροξυπνημενος.
Ειχα στο προηγουμενο S2000 πρωτα την διπλη Invidia και μετα την 60αρα διπλη J's Racing.........
Ειχα στο προηγουμενο S2000 πρωτα την διπλη Invidia και μετα την 60αρα διπλη J's Racing.........
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Originally Posted by nikthegrek,May 24 2009, 02:35 PM
μαριε αναμεσα στην js και στην toda ποια θα προτεινες?γιατι αναμεσα σ αυτες τις 2 ειμαι η διαφορα ομως ειναι κοντα στα 500 ευρω για την js.και η toda μαλιστα λεει 9ps και 1κιλο ροπη.αν και αυτο μονο στα ελληνικα το εχω διαβασει οποτε επιφυλασσομαι!