ΕΙΣΑΓΩΓΗ - ΕΞΑΓΩΓΗ
Originally Posted by DimitrisN,Mar 9 2009, 04:35 AM
Εμμένω στην άποψή μου για τα OEM...
Μην ψάχνετε παραπέρα...
OEM FTW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Μην ψάχνετε παραπέρα...
OEM FTW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Άλλωστε ρε Δημήτρη όλοι μαμά είμαστε
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Εγω θελω να δω τη τεκμηριωση σε αυτα που εχω διαβασει περι εισαγωγης και δεν μιλαω μονο για αυτο που ειπε ο package (ετσι κι αλλιως εχει παραδεχτει οτι ειναι αναποδος).
Λοιπόν Μάριε έχω μια ιδέα.
Θα σε πάρω μια βόλτα με τη Hondara, θα σε βάλω να ξαπλώσεις πάνω στο χώρο του κινητήρα με ανοιχτό το καπό και το κεφάλι μέσα στο φιλτροκούτι, θα πιάσω 170+ ε........και μετά, μεταξύ άλλων, θα δεις και το Venturi.
Θα σε πάρω μια βόλτα με τη Hondara, θα σε βάλω να ξαπλώσεις πάνω στο χώρο του κινητήρα με ανοιχτό το καπό και το κεφάλι μέσα στο φιλτροκούτι, θα πιάσω 170+ ε........και μετά, μεταξύ άλλων, θα δεις και το Venturi.
Originally Posted by package,Mar 9 2009, 04:18 AM
Πέρα απο την πλακα, το airduct λειτουργεί μόνο στο δρόμο και με ταχύτητες μεγαλύτερες των 170χλμ.
Και απλά βάζω και έναν ανεμιστήρα μπροστά για να μου δίνει το moving effect στην χαίτη μου...
Ρε Πακέτο μας δουλεύεις!!!???
Φυσικά και το airduct δίνει και φυσικά και δίνει μόνο στα πολλά χλμ. ΑΦού εκεί αρχίζει και αποκτά νόημα μια καλή εισαγωγή.
Εδώ στο Σμάρτ που είχα, είχα αλλάξει ΄την σωλήνα εισαγωγής με αυτήν του Brabus ΄(μεγαλύτερη διάμετρος κατα μερικά εκ.) και μετά τα 170 έκανε τεράστια διαφορά σε μαμά με τα ίδια πράγματα.
Λίγο απο εδώ, λίγο απο εκεί... τα έχετε βγάλει όλα άχρηστα αλλά τελικά οι περισσότεροι τα έχουμε κάνει/βάλει και κατα τα άλλα είμαστε μαμά.
Μαμά είναι όπως βγήκε το ρημάδι απο το εργοστάσιο. Με αυτό το μαύρο φιλτροκούτι, με το πράσσινο φιλτράκι, χωρίς τίποτα έξτρα προβοσκίδες, χαβλυόδοντες η δεν ξέρω εγω τι, ΜΕ καταλύτη, με την ήσυχη του διπλή εξάτμιση και χωρίς μαγικά ηλεκτρονικά πράγματα πίσω απο τα καθίσματα.
Originally Posted by lalakis2000,Mar 9 2009, 05:06 AM
Λοιπόν Μάριε έχω μια ιδέα.
Please daddy, let me come, pleaaase!!
Originally Posted by Nabu,Mar 9 2009, 06:06 AM
Εδώ στο Σμάρτ που είχα, είχα αλλάξει ΄την σωλήνα εισαγωγής με αυτήν του Brabus ΄(μεγαλύτερη διάμετρος κατα μερικά εκ.) και μετά τα 170 έκανε τεράστια διαφορά σε μαμά με τα ίδια πράγματα.
Όταν λες '...170 και μετά' εννοείς μέχρι τα 180 ;
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Παντως με τη J's Racing Τσουτσουνικ0λοκο μετα τα 140 χιλιομετρα ανα ωρα, καταλαβαινα στο γνωστο "butt dyno" (που λενε οι Αμερικανοι) οτι δουλευε η εισαγωγη. Αυτα με Butt approved!