ΕΙΣΑΓΩΓΗ - ΕΞΑΓΩΓΗ
Έχω να δηλώσω ότι η J's μονή 60αρα που έβαλα κάνει πάρα πολυ ωραίο ήχο και καθόλου ενοχλητικό ακόμα και στο ταξίδι. Βρήκα τελικά αυτό που έψαχνα και σας την προτείνω ανεπιφύλακτα. Και ποιοτική και ελαφριά και αλήτικη και δεν την καταλαβαίνει ο μπάτσος. Τώρα από απόδοση δε λέω τίποτα. " Είμασε γεννημένοι ο ένας για τον άλλο....."
p.s. Νικο θέλω ποσοστά.
p.s. Νικο θέλω ποσοστά.
Originally Posted by RELIGION,Jul 30 2007, 11:12 PM
Kαλως ηρθες στο club των μονομπουκων φιλε Μανο. Η εξατμιση δεν παιζεται απλα. J'S RACING RULES...........
Νομίζω religion ότι τώρα είμαστε ίδιοι εμφανησιακά ή κάνω λάθος?
Και μη ξεχνάμε τους αναγνώστες του forum που δεν έχουν S
Πάντα S2000
Εγω φοραω εδω και ενα μηνα injen εισαγωγη και Invidia απο καταλυτη και πισω και ειμαι πολλη ευχαριστημενος το προτεινω ανετα σε οποιον το σκεφτετε. μια παρατηρηση μονο τρελος εως και ανυποφορος θορυβος απο εξατμιση.. απο εισαγωγη ομως τρελα . επομενο σταδιο τι προτεινετε προγραμμα - εγκεφαλο τι ειναι πιο καλο??
Τόλη το καλύτερο που έχεις να κάνεις από εδώ και πέρα είναι να ολοκληρώσεις την βελτίωση της εισαγωγής με μια μεγαλύτερη πεταλούδα και της εξαγωγής μ'ένα καλό χταπόδι. Από εκεί και πέρα ένας άγραφος ΑΕΜ προγραμματισμένος από κάποιον που πραγματικά ξέρει σίγουρα θα έδινε επί πλέον άλογα αλλά και η λύση του να βελτιώσεις την ψύξη μ'ένα καλό after merket ψυγείο σε συνδυασμό με έναν θερμοστάτη και βαλβίδα βεντιλατέρ θα βελτίωνε την απόδοση του μοτέρ όχι τόσο σε πραγματική δύναμη όσο στην διάρκεια της απόδοσης κάτω από σκληρή παρατεταμένη χρήση.