ΕΙΣΑΓΩΓΗ - ΕΞΑΓΩΓΗ
Originally Posted by package,Nov 11 2008, 03:31 PM
Βέβαια ακομά δεν ξέρω αν θα το κρατήσω λόγο βρόμας.
Και δεν βάζω μέσα και τον παράγοντα περιβάλλον, καρκίνο κτλ γιατί δεν έχουν όλοι την ίδια ευαισθησία σε αυτό... (και πριν κράξετε, ναι εμένα με απασχολεί )
Τι να σου πω ρε Μάνο. Εμένα είναι φρίκη η κατάσταση...
Οπουδήποτε έρθω σε στάση σε πέρνει η μπόχα απο πίσω... Είτε φανάρια, είτε κίνηση,είτε πλατείες, είτε σταματάς για να περάσουν φινα γυναικάκια
Άσε που και στα πατήματα ο απο πίσω το μυρίζει πολύ έντονα. Και ο Uma με είχε ρωτήσει αν φοράω καταλύτη όταν είχαμε φύγει απο την συνάντηση και έχω και ένα βίντεο που ανοίγω μπροστά και τα παιδιά στο απο πίσω αμάξι αρχίζουν σχόλια του τύπου "πωπω τι φτύνει ο πούστης - τι μυρίζει τόσο πολύ- κτλ.
Και άλλο ένα κακό, για μένα βέβαια, είναι ότι όταν το πλένω κάθε φορα πίσω όλος ο προφυλακτήρας, η πινακίδα και λίγο απο το πορτ-παγκάζ έχουν κομμάτάκια μαύρα απο καυσαέρια/λάδια.
Οπουδήποτε έρθω σε στάση σε πέρνει η μπόχα απο πίσω... Είτε φανάρια, είτε κίνηση,είτε πλατείες, είτε σταματάς για να περάσουν φινα γυναικάκια
Άσε που και στα πατήματα ο απο πίσω το μυρίζει πολύ έντονα. Και ο Uma με είχε ρωτήσει αν φοράω καταλύτη όταν είχαμε φύγει απο την συνάντηση και έχω και ένα βίντεο που ανοίγω μπροστά και τα παιδιά στο απο πίσω αμάξι αρχίζουν σχόλια του τύπου "πωπω τι φτύνει ο πούστης - τι μυρίζει τόσο πολύ- κτλ.
Και άλλο ένα κακό, για μένα βέβαια, είναι ότι όταν το πλένω κάθε φορα πίσω όλος ο προφυλακτήρας, η πινακίδα και λίγο απο το πορτ-παγκάζ έχουν κομμάτάκια μαύρα απο καυσαέρια/λάδια.
Εγώ θυμάμαι που πήγαμε εκδρομή και τότε καιγόταν ο καινούριος ο καταλύτης Berk που έχω και πραγματικά βρώμαγε. Μετά έστρωσε αφού είναι καταλύτης. Δεν μπορώ να φανταστώ πως αντέχει κανείς αυτή τη μυρωδιά. Να είσαι ανοιχτός και να σταματήσεις σε φανάρι είναι λες και βρίσκεσαι πίσω από λεωφορείο.
Πακέτο δύσκολο να πήρες τόσο πολύ από καταλύτη αλλά για μένα δεν αξίζει φίλε αυτή η βρωμιά με τίποτα. Εσύ βέβαια είσαι και τρελός κοντράκιας οπότε πάω πάσο.
Ασε που θα μαυρίσεις το ωραίο σου σαλόνι. Τα μπεζ καθίσματα μη σου πω πως θα γίνουν......
Πακέτο δύσκολο να πήρες τόσο πολύ από καταλύτη αλλά για μένα δεν αξίζει φίλε αυτή η βρωμιά με τίποτα. Εσύ βέβαια είσαι και τρελός κοντράκιας οπότε πάω πάσο.
Ασε που θα μαυρίσεις το ωραίο σου σαλόνι. Τα μπεζ καθίσματα μη σου πω πως θα γίνουν......
Originally Posted by Nabu,Nov 12 2008, 08:31 AM
έχω και ένα βίντεο που ανοίγω μπροστά και τα παιδιά στο απο πίσω αμάξι αρχίζουν σχόλια του τύπου "πωπω τι φτύνει ο πούστης - τι μυρίζει τόσο πολύ- κτλ.
Χρήστο μου έχεις δίκιο. Κοντράκιας δεν είμαι πάντως. Δεν ζω γι αυτό. Αν ήταν έτσι θα είχα κάνει το αμάξι σώβρακο. Απλά και ο ήχος είναι πώρωση. Όταν μπαίνει στο vtec πλέον έχει σκαλοπάτι. Πήρε δύναμη και ακούγεται πολύ ωραία. Μάλλον θα το βγάλω το test pipe.
Να συμπληρώσω οτι cel δεν έχει ανάψει.
Και κάτι ακόμα. Αν κάποιος γνωρίζει σε περίπτωση που σε πιάσουν χωρίς καταλύτη ποιες είναι οι κυρώσεις.
Να συμπληρώσω οτι cel δεν έχει ανάψει.
Και κάτι ακόμα. Αν κάποιος γνωρίζει σε περίπτωση που σε πιάσουν χωρίς καταλύτη ποιες είναι οι κυρώσεις.