ΕΙΣΑΓΩΓΗ - ΕΞΑΓΩΓΗ
Δεν καταργώ τιποτα. Κατ αρχην γιατι να θεωρούμε όλες τις εταιρίες έγκυρες και να ασπαζόμαστε όλα όσα λένε. Ούτως ή άλλως κινούνται κυρίως με γνώμονα το κέρδος. Μπορώ να κάτσω να σου αναλύσω σχετικά με όλες τις aftermarket εισαγωγές αέρα αλλά δεν χρειάζεται. Το προηγούμενο post μου είναι αρκετά περιεκτικό. Αν το ξαναδιαβασεις θα δεις οτι απο πλερας απόδοσης μια εισαγωγη αέρα πρεπει να φέρνει κρυο αέρα στον κινητηρα. Ε σε αυτον τον τομέα μερικες aftermarket λύσεις αποτυγχάνουν παταγωδώς. Επομένος για μερικές δεν μπορείς να πεις ούτε καν οτι αποτελουν "βελτίωση" απο άποψη απόδοσης. Θα το πω ξανά στο s2000 ΜΗΝ ψάχνετε για βελτίωση με μικροπράγματα. Όπως είπε και ο Gzob του οποίου την άποψη αν μη τι άλλο εκτιμώ το αυτοκλινητο ΔΕΝ ειναι detuned όπως πολλα άλλα αυτοκινητα παραγωγης. Τώρα το αν καποιος θελει να θυσιάσει τα τόσα θετικα γνωρίσματα που έχει το εργοστασιακό συστημα εισαγωγής για καλυτερο ήχο πάω πάσο. Όμως μην κοροϊσευόμαστε, η απόδοση δεν θα αλλάξει ή και να παει απο το 98% στο 100% πάλι δεν λεει κάτι. Διαβάστε για να σεβαστείτε και να κατανοήσετε το επίπεδο εξέλιξης του αυτοκινήτου.
Με τις καλύτερες των προθέσεων (αν και σπάνια)
Τάσος
Με τις καλύτερες των προθέσεων (αν και σπάνια)
Τάσος
Θα συμφωνήσω με τον Τάσο και θα προσθέσω ότι αυτό συμβαίνει και με πολλά άλλα πράγματα εταιριών βελτίωσης πέρα από την εισαγωγή.Δεν σημαίναι ότι, ότι βγάζουν αυτές οι εταιρίες πρέπει να το ασπαζόμαστε πλήρως αφού υπάρχει όπως είπε ο Τάσος το κέρδος από πίσω.
Originally Posted by Taseas,Oct 23 2008, 01:35 PM
Δεν καταργώ τιποτα. Κατ αρχην γιατι να θεωρούμε όλες τις εταιρίες έγκυρες και να ασπαζόμαστε όλα όσα λένε. Ούτως ή άλλως κινούνται κυρίως με γνώμονα το κέρδος. Μπορώ να κάτσω να σου αναλύσω σχετικά με όλες τις aftermarket εισαγωγές αέρα αλλά δεν χρειάζεται. Το προηγούμενο post μου είναι αρκετά περιεκτικό. Αν το ξαναδιαβασεις θα δεις οτι απο πλερας απόδοσης μια εισαγωγη αέρα πρεπει να φέρνει κρυο αέρα στον κινητηρα. Ε σε αυτον τον τομέα μερικες aftermarket λύσεις αποτυγχάνουν παταγωδώς. Επομένος για μερικές δεν μπορείς να πεις ούτε καν οτι αποτελουν "βελτίωση" απο άποψη απόδοσης.
Σε όλα τα άλλα με βρίσκεις σύφωνω...
Originally Posted by S2000_FUN,Oct 23 2008, 04:44 AM
Θα συμφωνήσω με τον Τάσο και θα προσθέσω ότι αυτό συμβαίνει και με πολλά άλλα πράγματα εταιριών βελτίωσης πέρα από την εισαγωγή.Δεν σημαίναι ότι, ότι βγάζουν αυτές οι εταιρίες πρέπει να το ασπαζόμαστε πλήρως αφού υπάρχει όπως είπε ο Τάσος το κέρδος από πίσω.
Δεν τον αναφέρεις πουθενά.
Originally Posted by Colin mc rae,Oct 22 2008, 03:35 PM
Νομιζω πως ειναι το φθηνοτερο στο e-bay μετα απο ενα μικρο search που εκανα...
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/HONDA-00-06...emZ250310857497
H ερωτηση μου ειναι η εξης:Στις φωτος εχει 2 air ducts ενα με διπλο σκαλοπατι ας το πω και ενα με μεγαλη κουρμπα.Πιο απο τα 2 κανει για 04 προφηλακτηρα?
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/HONDA-00-06...emZ250310857497
H ερωτηση μου ειναι η εξης:Στις φωτος εχει 2 air ducts ενα με διπλο σκαλοπατι ας το πω και ενα με μεγαλη κουρμπα.Πιο απο τα 2 κανει για 04 προφηλακτηρα?