ΕΙΣΑΓΩΓΗ - ΕΞΑΓΩΓΗ
Πηρα τηλ Χρηστο για την πρωτη που εβαλες τον επισημο εισαγωγεα και μου ειπε πως εχει μονο σε 18αρα για S. Και για 17 θα επρεπε να δει μονο απ εξω και αυτο δεν ηταν σιγουρο. Αλλα οταν μου ειπε και την τιμη που επεσε το τηλ απο τα χερια. Για την 18αρα 3200 απ οτι θυμαμαι.... Προσπαθω να το ξεχασω δηλαδη...
Originally Posted by eddiex,Oct 22 2008, 03:46 AM
Πηρα τηλ Χρηστο για την πρωτη που εβαλες τον επισημο εισαγωγεα και μου ειπε πως εχει μονο σε 18αρα για S. Και για 17 θα επρεπε να δει μονο απ εξω και αυτο δεν ηταν σιγουρο. Αλλα οταν μου ειπε και την τιμη που επεσε το τηλ απο τα χερια. Για την 18αρα 3200 απ οτι θυμαμαι.... Προσπαθω να το ξεχασω δηλαδη...
νομιζω οτι ειναι οτι καλυτερο για σ2000, σε bronze που την εχω δει στου στεφανου δεν μου αρεσε και τοσο, η μαυρη ομως με την ριγα ειναι αλλου!!!
Originally Posted by eddiex,Oct 22 2008, 03:26 AM
Μη μερος αγορας? What do you mean?
EBAY σου κανει? Εγω απο εκει το πηρα και φτηνα κιολας!
EBAY σου κανει? Εγω απο εκει το πηρα και φτηνα κιολας!
στο ΕΒΑΥ τα βρηκα κι εγω αλλα βοβαμαι τελωνειο γιατι ειναι ολα απο 'τριτες' χωρες... εσενα περασε ετσι?! εψαχνα στο αγγλικο ΕΒΑΥ αλλα δυστηχως σου βγαζει κι εκει αυτα που ειναι απο χονγκ κονγκ...
προσφατα πηρα διαφορα πραγματα για το αλλο μου χομπυ (την μηχανη μου...) απο αμερικη και μου τα πιασαν τελωνειο... δεν θα ηθελα να την ξαναπαθω... προτιμω απευθειας να παω να παρω απο Rspec, η απο unit8 το J's η το spoon παρα να μου βγει σχεδον ιδια λεφτα λογο γαμωτελωνειου εδω...