Ακροβατικό Σμήνος στο Φάληρο
Ακροβατικό Σμήνος στο Φάληρο
Καλημέρα σε όλους λόγω επεγγέλματος και επειδή βλέπω ότι δεν υπηρξε και αρκετή διαφήμιση σήμερα στις 16:00 θα πραγματοποιηθεί επίδειξη από ακροβατικό σμήνος της Γαλλίας...πουδήποτε στην περιοχή του OSTRIA θα είναι οκ.....
αααα!Γι' αυτο εβλεπα εχθες να πεταει ενας μαγκας χαμηλα και να κανει κολπακια!Τα ειχα παιξει! Φαινεται εκαναν ασκηση?προπονηση? ξερω κι εγω πως τα λετε εσεις οι ιπταμενοι και gentlemen?!!
Trending Topics
Μιλόντας για Τανάγρα και Αρχάγγελο πάντως έχω να παρατηρήσω ότι ο φετεινός δεν είχε καμία σχέση με του 2005. Και γιατί να είχε άλλωστε...
Άλλο να πετάνε πληρώματα της Dassault και άλλο πιλότοι δικοί μας, με αεροσκάφη της Π.Α. Μια εταιρία έχει να κερδίσει πολλά δείχνοντας τις ικανότητες του στόλου της ενώ η Π.Α. δεν έχει παρα να ρισκάρει μόνο.
Για αυτό λοιπόν θεωρώ τον φετεινό Αρχάγγελο σημαντικά λιγότερο εντυπωσιακό, παραταύτα πολύ ωραίο θεάμα και πολύ καλή οργάνωση απο όλους... απόλες τις μονάδες. Επίσης αυτό που μου έκανε φοβερή εντύπωση είναι που είχαν στην στατική έκθεση, έναν πίλοτο δίπλα απο κάθε τύπο αεροπλάνου να στέκεται μέσα στον ήλιο για πόσες ώρες. Τους λυπήθηκε η ψυχή μου τους ανθρώπους.
Άλλο να πετάνε πληρώματα της Dassault και άλλο πιλότοι δικοί μας, με αεροσκάφη της Π.Α. Μια εταιρία έχει να κερδίσει πολλά δείχνοντας τις ικανότητες του στόλου της ενώ η Π.Α. δεν έχει παρα να ρισκάρει μόνο.
Για αυτό λοιπόν θεωρώ τον φετεινό Αρχάγγελο σημαντικά λιγότερο εντυπωσιακό, παραταύτα πολύ ωραίο θεάμα και πολύ καλή οργάνωση απο όλους... απόλες τις μονάδες. Επίσης αυτό που μου έκανε φοβερή εντύπωση είναι που είχαν στην στατική έκθεση, έναν πίλοτο δίπλα απο κάθε τύπο αεροπλάνου να στέκεται μέσα στον ήλιο για πόσες ώρες. Τους λυπήθηκε η ψυχή μου τους ανθρώπους.
Thread
Forum
Replies
Last Post