View Poll Results: Τι προκαλεί το VSA;
Τριγμούς
0
0%
Voters: 32. You may not vote on this poll
Τι προκαλεί τo VSA; Έχω μπερδευτεί...
Εννοείται ρε.
Το θέμα είναι σοβαρό, αν μη τι άλλο.
Έχουν γραφτεί (πλέον) χιλιάδες σελίδες στο φόρουμ για το VSA και πως σχετίζεται με αυτό που στα X-files εύστοχα περιγράφουν ως Para-normal activity.
Απλά, κάπου πρέπει να βγει μιά άκρη. Δε γίνεται να συνεχίσω να ζω μέσα σε αυτή την αβεβαιότητα.
Με καταλαβαίνεις...
Το θέμα είναι σοβαρό, αν μη τι άλλο.
Έχουν γραφτεί (πλέον) χιλιάδες σελίδες στο φόρουμ για το VSA και πως σχετίζεται με αυτό που στα X-files εύστοχα περιγράφουν ως Para-normal activity.
Απλά, κάπου πρέπει να βγει μιά άκρη. Δε γίνεται να συνεχίσω να ζω μέσα σε αυτή την αβεβαιότητα.
Με καταλαβαίνεις...
Εγω παλι ακομα δεν εχω καταλαβει γιατι γινεται ολη αυτη η κουβεντα για το VSA?
Απο τη στιγμη που απενεργοποιειται τι προβλημα υπαρχει?
Δλδ το να εχω να επιλεξω μεταξυ δυο πραγματων ειναι χειροτερο απο το να εχω μια και μονη επιλογη?
Και αφου δεν ταιριαζει με το χαρακτηρα του αυτοκινητου (οπως λενε μερικοι) τοτε γιατι ψαχνεις ατρακαριστο S με το κυαλι?
Μαλλον γιατι ειναι πιλοτοι ολοι και δεν τους χρειαζοταν μεχρι που μαζεψαν καμια βιτρινα και καταλαβαν οτι χρειαζεται
Επισης οποτε μας συμφερει χρησιμοποιουμε το επιχειρημα "η Honda δεν ηξερε που το εκανε ετσι?" και οποτε δε μας συμφερει απλα το ξεχναμε.
Λες και η ασφαλτος σε ολες τις χωρες που πουληθηκε το S ειναι η ιδια.
Τελοσπαντων, να ηταν μονο αυτο....
Δλδ το να εχω να επιλεξω μεταξυ δυο πραγματων ειναι χειροτερο απο το να εχω μια και μονη επιλογη?
Και αφου δεν ταιριαζει με το χαρακτηρα του αυτοκινητου (οπως λενε μερικοι) τοτε γιατι ψαχνεις ατρακαριστο S με το κυαλι?
Μαλλον γιατι ειναι πιλοτοι ολοι και δεν τους χρειαζοταν μεχρι που μαζεψαν καμια βιτρινα και καταλαβαν οτι χρειαζεται
Επισης οποτε μας συμφερει χρησιμοποιουμε το επιχειρημα "η Honda δεν ηξερε που το εκανε ετσι?" και οποτε δε μας συμφερει απλα το ξεχναμε.
Λες και η ασφαλτος σε ολες τις χωρες που πουληθηκε το S ειναι η ιδια.
Τελοσπαντων, να ηταν μονο αυτο....
Originally Posted by MANOS,Jan 18 2010, 06:19 AM
Εγω παλι ακομα δεν εχω καταλαβει γιατι γινεται ολη αυτη η κουβεντα για το VSA?
Κι άμα το ξεχάσεις; Ε;
Λοιπόν, πρώτα να σκέφτεσαι και μετά να λες την άποψή σου.
Εδώ κάνουμε ένα σοβαρότατο Poll. Μην το ....
Δηλώνω δημόσια,πως θα πήγαινα με σκέτο μους(σοκολάτα ),αλλα απο τη στιγμή που υπάρχει και επιλογή για "όλα τα παραπάνω"(+το μους-σοκολάτα είπαμε ),θα πάρω αυτό.
Ένα μπράβο στον Λαλάκη που καταφέρνει και θίγει φλέγοντα ζητήματα,έχοντας την δύναμη της γνώμης του.
Ένα μπράβο στον Λαλάκη που καταφέρνει και θίγει φλέγοντα ζητήματα,έχοντας την δύναμη της γνώμης του.