Έλληνες Ιδιοκτήτες S2000 / Greek S2000 Owners Official Forum of Greek S2000 Owners. Greek Lovers are in great passion with the S2000!

MUGEN HARDTOP GROUP BUY

Thread Tools
 
Old 04-22-2011, 06:44 AM
  #81  
Registered User
 
Sportster's Avatar
 
Join Date: Mar 2008
Posts: 1,100
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default

Originally Posted by Colin mc rae
Originally Posted by gmak_s2k' timestamp='1303429594' post='20494327
Colin εγώ δεν θα σου χαιδέψω τα αυτιά σαν τους άλλους.....

Είναι χάλια και πρέπει να το βγάλεις αμέσως γιατί χάνει πολύ το S σου.....και για να δεις πόσο καλος είμαι το παίρνω εγώ για να μην σου πιάνει χώρο ή για να μην τρέχεις να το πετάξεις
Αγορινα αυτο δυστηχως δεν ειναι δικο μου το αμαξι!Ειναι ενος φιλου που τοποθετησαμε το πρωτο σε εκεινον γιατι ειναι πολυ hardcore το S δεν ξερω αν το προσεξες αλλα εχουν ξηλωθει τα παντα απο μεσα για να μπει το cage και φυσικα δεν ειχε καν κουκουλα και μηχανισμους.Περιπιπτωντως ετσι για τα βιβλια .... η κουκουλα και οι μηχανισμοι μου ειπε ο φιλος μου ειναι κοντα στα 30 κιλα και το Hardtop για την ιστορια ειναι μολις 11!!!
Και το μαμα ΗΤ ειναι ~24, βεβαια το μαμα ΗΤ εχει γυαλι περιμετρικα με αντιθαμβωτικο, και εσωτερικα μονωση.
Παντα το ΗΤ της mugen, το θεωρουσα το πιο ομορφο απο ολα, αλλα με προβληματιζε η ορατοτητα ιδιως σε συνθηκες υγρασιας και η ηχομονωση...
Αν μπορει καποιος να μας διαφωτησει πως ειναι σε σχεση με το μαμα, καλο θα ηταν...
Old 04-22-2011, 02:09 PM
  #82  
Registered User
 
uma_chikara's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Location: athens
Posts: 4,828
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default

Το αυθεντικό mugen, τουλάχιστον, που μπορώ να εκφερω άποψη, 1 φορά όλο το χειμώνα έτυχε να θαμπώσει...
Πιο πιθανό είναι να έχεις πέσει στη θάλασσα, παρά να θαμπώσει το πίσω plexiglass..
Αλλά δε φαντάζομαι ότι θα είναι τόσο υπερμοναδικό το plexiglass της mugen.. και των παιδιών, λογικά, δε θα έχει πρόβλημα..
Από ήχο, όσο να'ναι, χωρίς τις μονώσεις και τις επενδύσεις του ΟΕΜ, έχει λίγο περισσότερο, αλλά καμία επαφή με την κουκούλα!
Old 04-22-2011, 11:37 PM
  #83  
Registered User
 
Sportster's Avatar
 
Join Date: Mar 2008
Posts: 1,100
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default

Αν οντως παρεχει καλυτερη ηχομονωση απο την κουκουλα και το πλεξιγκλασ δεν ειναι και τοσο χαλια τοτε μενει να δουμε την εφαρμογη μονο.
Αλληθεια, κουμπωνει με τις βασεις του μαμα ΗΤ?!
Old 04-23-2011, 12:57 AM
  #84  
Registered User
 
carbone's Avatar
 
Join Date: Feb 2011
Posts: 17
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default

Originally Posted by Sportster
Αν οντως παρεχει καλυτερη ηχομονωση απο την κουκουλα και το πλεξιγκλασ δεν ειναι και τοσο χαλια τοτε μενει να δουμε την εφαρμογη μονο.
Αλληθεια, κουμπωνει με τις βασεις του μαμα ΗΤ?!
Καλημέρα,
Όσον αφορά την ηχομόνωση θα μπορούμε να μιλήσουμε σε λίγες μέρες αφού θα έχουμε τα δεδομένα από τον Νίκο που ήδη το φοράει. Το ίδιο και για την θερμομόνωση σφού επισημάνω ότι στην οροφή βάλαμε θερμομονωτικό υλικό. Κάνουμε μία έρευνα για να βρούμε κάποιο υλικό που θα μπορεί να μπει και να παρέχει θερμομόνωση και ηχομόνωση, αλλά αυτό μόνο μετά από τις δοκιμές μπορούμε να το ξέρουμε. Όσον αφορά την εφαρμογή, το ΗΤ "έκατσε" αρκετά καλά στο αυτοκίνητο αφήνοντας ελάχιστα κενά τα οποία και θα εξαφανίσουμε στις επόμενες κατασκευές. Το ΗΤ κουμπώνει με τα μαμά κλείσττρα μπροστά και με δύο βάσεις στα πλαϊνά οι οποίες βιδώνονται σε ήδη υπάρχουσες τρύπες. Σε γενικές γραμμές έχει αρκετά εύκολη εφαρμογή.
Αυτά για την ώρα. Περισσότερα όταν θα έχουμε τα δεδομένα από την χρήση του, μέσα στην επόμενη εβδομάδα.
Καλή Ανάσταση σε όλους και Καλό Πάσχα!!!
Old 04-27-2011, 02:56 PM
  #85  
Registered User
 
package's Avatar
 
Join Date: Aug 2007
Posts: 6,073
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default

Να ρωτήσω κάτι? Επειδή για μένα και προφανώς και για κάποια άλλα παιδιά το κόστος του carbon fiber θα είναι απαγορευτικό, υπάρχει η δυνατότητα πολυεστερικού hardtop?
Old 04-28-2011, 04:41 AM
  #86  

Thread Starter
 
Colin mc rae's Avatar
 
Join Date: Nov 2007
Posts: 1,046
Likes: 0
Received 1 Like on 1 Post
Default

Φιλε πακετε υπαρχει ναι!Οι "εκδοσεις" που θα βγαινουν απο τον Κυριακο θα ειναι διαφορες δλδ απο εξω carbon και μεσα πολυεστερας ολο πολυεστερας κλπ.
Αναλυτικοτερα για το πως θα βγαινουν θα σας τα γραψει εκεινος.
Μεχρι το σαββατο θα υπαρχουν και οι τιμες ακριβως για να μου πειτε ποιοι ενδιαφερονται πραγματικα και να ξεκινησει για οποιον θελει να κατασκευαζει ο κυριακος!
Old 04-28-2011, 04:58 AM
  #87  

 
nipponS2000's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 714
Received 5 Likes on 5 Posts
Default

Πολυ ωραια δουλεια φαινεται.Μπραβο!
Old 04-29-2011, 07:15 AM
  #88  
Registered User
 
package's Avatar
 
Join Date: Aug 2007
Posts: 6,073
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default

Πολυ ωραια. Περιμενουμε τιμες λοιπον
Old 05-02-2011, 02:57 PM
  #89  

Thread Starter
 
Colin mc rae's Avatar
 
Join Date: Nov 2007
Posts: 1,046
Likes: 0
Received 1 Like on 1 Post
Default

Τα νεα ειναι πολυ ευχαριστα απο το ολο project και σύντομα ο ιδιoκτητης του πρωτου κομματιού που βγήκε, θα μπει να γραψει ο ιδιος τις εντυπωσεις του! Απ’οσα συζητησαμε μερικοί τριγμοι που υπηρχαν την πρωτη μερα μετα απο λιγο ρεγουλαρισμα σταματησαν να υφίστανται, ενώ ενα θεματακι που ειχαμε με τα λαστιχα θα λυθει απο την αντικατάσταση τους με άλλα καλυτερης ποιοτητας.

Κατά την γνώμη μου ο πιο πειστικός τρόπος στο ότι δεν θα δωσει κάποιος τζαμπα χρηματα είναι να μπει στο αυτοκίνητο του Νίκου που έχει ήδη τοποθετηθεί(αργότερα και στο δικό μου φυσικά)και να τον κανουμε μια βολτα ώστε να δει από μόνος του πως ακριβώς εφαρμόζει επανω στο αυτοκινητο τόσο ακίνητο όσο και εν κινήσει. ροφανώς αυτο απο καποιους μπορει να μην ειναι εφικτο λόγω απόστασης αλλά σε κάθε περίπτωση προσφερόμαστε να κανουμε μια δοκιμαστικη βολτα σε όποιον το ζητήσει, εφοσον βρεθείτε βεβαίως στην Θεσσαλονικη!


Όπως είχα γράψει και πιο πάνω θα υπάρχουν 3 εκδόσεις: μια από fiber glass βαμμένο μαύρο (αν κάποιος το θέλει σε άλλο χρώμα μπορεί να βαφεί μα μία μικρή επιβάρυνση), μία άλλη έκδοση με fiber glass μαύρο εσωτερικό και carbon εξωτερικό και η τελευταία έκδοση όπου θα είναι double carbon (δηλαδή carbon και μέσα και έξω).Για τις δύο τελευταίες εκδόσεις εννοείται πως δεν απαιτείται κάποιο έξτρα βάψιμο. Και για τους πολύ "μερακλήδες" μπορεί να κατασκευαστεί και full carbon!!!!!


Στο θεμα του βαρους έτσι όπως τα υπολογισαμε, κάθε έκδοση θα ειναι περίπου κατα 1 κιλο πιο βαριά απο την επόμενη!!Δηλαδή αν η double carbon έκδοση ζυγίζει περίπου 11 κιλα ,τότε η fiber-carbon θα ειναι στα 12 κιλά(περιπου παντα) ενώ η fiberglass στα 13 κιλά.Η full carbon υπολογίζεται γύρω στα 7Kg!!!!!!

άμε τωρα και στο θεμα των τιμων...
Αρχικά να αναφέρω τις αρχικές τιμές κάθε έκδοσης όπου καταβάλοντας το συγκεκριμένο ποσό θα μπορεί καθένας να αγοράζει το hardtop οποιαδήποτε στιγμή θελήσει. Η fiber glass έκδοση η οποία είναι και η πιο φτηνή κοστίζει 1750€..Η carbon-fiber έκδοση κοστίζει 2550€ ενώ η double carbon έκδοση αγγίζει τα 3250€. H full carbon θα αγγίζει τις 5000!!!!!
Οι τιμές που αναφέρω περιλαμβάνουν τα ΑΝΤΑ (βάσεις,λάστιχα,plexiglass,φ.π.α) αι το hardtop είναι έτοιμο να φορεθεί στο αμάξι σας.

Τώρα πάμε και στην περίπτωση του group buy μιας που αυτό είχαμε σαν σκοπό ώστε να πετύχουμε και τις χαμηλότερες δυνατές προσφορές κατόπιν συννενόησης με τον Κυριάκο, όπου σαν αρχικός στόχος τέθηκαν οι 5 παραγγελίες.Αν συγκεντρωθεί αυτό το νούμερο καθένας μας θα πάρει το hardtop του φτηνότερα.Δηλαδή οι τιμές των 3 εκδόσεων θα κυμαίνονται στα 1600,2100 και 2600€ αντίστοιχα.

Αν υπάρξει μεγαλύτερη ζήτηση και αγγίξουμε τις 10 παραγγελίες τότε θα υπάρχει επιπλέον μειωση και για ακόμα περισσότερες το ποσό θα κατεβει ακόμα περισσότερο.

Ενημερώστε με όσοι ενδιαφερεστε πραγματικα ώστε να ξεκινήσουμε μια λιστα στην οποια θα τηρειται σειρα προτεραιοτητας.Η παραγγελία θα ισχύει απ'τη στιγμή που θα καταβάλεται η προκαταβολη, η οποια θα ειναι το 20% του συνολικού ποσου και θα δίνεται καθαρά για να ειναι κατοχυρωμενος και ο Κυριακος.

Κατά τη γνώμη μου οι τιμες είναι πάρα πολυ καλες για ενα τετοιο κομματι που αν καποιος δοκιμάσει να το αγοράσει ή να το φερει μονος του απ'έξω(μιλώ εκ πείρας φυσικά), σιγουρα δεν πρόκειται να πλησιάσει καν τα συγκεκριμένα ποσά..Ενδεικτικά μία φτηνή αντιγραφή fiberglass μην περιμένετε να σας κοστίσει κάτω από 3200€ μαζί με τελωνεία κλπ ενώ αν μιλάμε για την carbon έκδοση το κόστος κυμαίνεται στο διπλάσιο και βάλε!!! Δεν μιλάω καν για double carbon ή την full carbon γιατί εκεί ξεφεύγουμε σε αστρονομικά ποσά!!!!!!

Εγώ από μέρους μου έχω να πω ότι η δουλειά είναι πραγματικά υπεράνω κριτικής και θα χαρώ να δω πολλές συμμετοχές για ακόμα καλύτερες τιμές..


Οσον αφορα το τεχνικο κομμάτι σε οτι αποριες εχετε θα σας απαντησει ο Κυριακος!
Old 05-02-2011, 11:16 PM
  #90  
Community Organizer

 
S2000_FUN's Avatar
 
Join Date: Jun 2007
Posts: 8,607
Likes: 0
Received 2 Likes on 2 Posts
Default

Καλημέρα και συγχαρητήρια και πάλι για το επίτευγμα. Η ερώτηση η δική μου είναι τι διαφορά έχει η double carbon από τη full carbon έκδοση, μιας και από το full carbon Mugen που έχω, αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι πρόκειται για 2 φύλλα carbon εσωτερικό και εξωτερικό που είναι κολημμένα μαζί οπότε καταλήγουμε δηλαδή στην double carbon έκδοση. Δεν μπορώ να καταλάβω που αλλού θα μπει carbon και εκτοξεύεται το κόστος εκεί


Quick Reply: MUGEN HARDTOP GROUP BUY



All times are GMT -8. The time now is 08:45 AM.