Προβλημα με κλειδι και εντολη εκκινησης!
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Προβλημα με κλειδι και εντολη εκκινησης!
Πιστευω οτι το παρακατω τοπικ θα σας ειναι πολυ χρησιμο, ειδικα οσους εχουν παρομοιο προβλημα με το κλειδι του αυτοκινητου που δινει εντολη στo κουμπι εκκινησης.
https://www.s2ki.com/forums/index.php?showtopic=306946
Η μια και σωστη λυση απ'οτι αναφερουν πολλοι ιδιοκτητες, ειναι η αντικατασταση ολου του συστηματος εκκινησης απο τη Honda. Αλλη λυση ειναι η χρηση WD40 ή ξηρου γραφιτη σε σκονη . Αν εισαστε μεσα στην εγγυηση καλο ειναι να πατε απο τη Honda για σχετικο ελεγχο.
Παντως κοιταξτε το καθως ηδη το προβλημα αυτο το αντιμετωπιζουν 113 ιδιοκτητες και η λιστα συνεχως αυξανεται.
https://www.s2ki.com/forums/index.php?showtopic=306946
Η μια και σωστη λυση απ'οτι αναφερουν πολλοι ιδιοκτητες, ειναι η αντικατασταση ολου του συστηματος εκκινησης απο τη Honda. Αλλη λυση ειναι η χρηση WD40 ή ξηρου γραφιτη σε σκονη . Αν εισαστε μεσα στην εγγυηση καλο ειναι να πατε απο τη Honda για σχετικο ελεγχο.
Παντως κοιταξτε το καθως ηδη το προβλημα αυτο το αντιμετωπιζουν 113 ιδιοκτητες και η λιστα συνεχως αυξανεται.
Registered User
Αγνωστο, και εγω πιστευα οτι υπαρχει αυτο το προβλημα απο ΜΥ05 και μετα, αλλα δεν ισχυει μονο σε αυτα. Καλο θα ειναι παντως αν συμβαινει και σε καποιους απο εμας να γινει και σχετικο ποστ στο τοπικ που ανεφερα.
Registered User
Κανενας μαλλον δε γνωριζει το προβλημα και γι'αυτο στο συγκεκριμενο τοπικ που ανεφερα μαζευουν τα ονοματα τους σε μια λιστα, μηπως και βγει καποιο TSB επισημα απο τη Honda. Γι'αυτο οποιος το εχει ας το αναφερει και εκει.
Παντως αν εχει προβλημα, εγω θα το κοιταγα. Ξερεις, υπαρχει και η θεωρια του Ντομινο, οπου το ενα φερνει το αλλο. Δηλαδη, ποιος μου λεει εμενα οτι αυριο ετσι και πατησω το κουμπι εκκινησης χωρις το κλειδι στο διακοπτη, οτι δε θα παρει μπροστα το αυτοκινητο? Λεμε τωρα ενα ενδεχομενο. Και το αλλο ερωτημα ειναι, θα το φτιαξουν ή θα το χειροτερεψουν?
Παντως αν εχει προβλημα, εγω θα το κοιταγα. Ξερεις, υπαρχει και η θεωρια του Ντομινο, οπου το ενα φερνει το αλλο. Δηλαδη, ποιος μου λεει εμενα οτι αυριο ετσι και πατησω το κουμπι εκκινησης χωρις το κλειδι στο διακοπτη, οτι δε θα παρει μπροστα το αυτοκινητο? Λεμε τωρα ενα ενδεχομενο. Και το αλλο ερωτημα ειναι, θα το φτιαξουν ή θα το χειροτερεψουν?
Trending Topics
Thread
Forum
Replies
Last Post