Έλληνες Ιδιοκτήτες S2000 / Greek S2000 Owners Official Forum of Greek S2000 Owners. Greek Lovers are in great passion with the S2000!

ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ

Thread Tools
 
Old 06-09-2012, 01:44 PM
  #1741  
Registered User

 
Tazio's Avatar
 
Join Date: Feb 2010
Posts: 940
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default

Originally Posted by Dicktp
Το να είναι ενα συνεργείο ακριβό (αντιπροσωπεία) το καταλάβαίνω.
Το να γίνει ενα ανθρωπινο λάθος ή και την απειρία ακόμα, τα καταλαβαίνω, ανθρωποι είμαστε συμβαίνει, βρίσκουμε μία λύση.
Την κοροιδία και την απάτη δεν τα χωνέυω με τίποτα.
Συμφωνώ απόλυτα εδώ, τρελένομαι κι εγώ με την απάτη και τις κουτοπονηριές, λες και νομίζουν ότι απευθύνονται σε ζώα..Δεν μπορώ να ξέρω τι έγινε στην περίπτωση σου φίλε αλλά σε περίπτωση που είναι έτσι όπως τα γράφεις, επειδή και εγώ τα συναντάω κατά περιόδους αυτά, σου δίνω απόλυτο δίκιο να είσαι τόσο νευριασμένος..Δυστυχώς στις μέρες μας που οι περισσότεροι κοιτούν το μεγαλύτερο δυνατό κέρδος και όχι την σωστή επικοινωνία με τον πελάτη τους, είναι πολύ δύσκολο να βρεις το συνεργείο και τον μηχανικό που να σε καλύπτει απόλυτα..
Old 06-10-2012, 05:09 AM
  #1742  
Registered User

 
S2johnyK's Avatar
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 2,801
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default

Originally Posted by Dicktp
Originally Posted by S2000_FUN' timestamp='1339052731' post='21761681
[quote name='StathiS2000' timestamp='1338968410' post='21758265']
[quote name='uma_chikara' timestamp='1338371293' post='21739213']
Ο μόνος που έχω ακούσει καλά λόγια και δεν έχω πάει είναι ο speedfactory (Λάμπρος)..
Για τον Λάμπρο (SpeedFactory), στην Αργυρούπολη, θα σας "διαφωτίσω" εγώ. Ο άνθρωπος (και γενικώς το team του Speedfactory) είναι (αν όχι ο κορυφαίος) απο τους κορυφαίους στην Ελλάδα. Πηγαίνω το S εδώ και 2 χρόνια περίπου, και έχω μείνει κατενθουσιασμένος. Σωστός, εξυπηρετικότατος, μα πάνω απ'όλα εκπληκτικός γνώστης του αντικείμένου. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε οτι ασχολείται αποκλειστικά και μόνο με Honda και τίποτα άλλο. Για όσους ξέρουν, καταλαβαίνουν τί σημαίνει αυτό. Λατρεύει αυτό που κάνει γι'αυτό και με κάθε αμάξι ασχολείται σαν να'ναι το δικό του. Ειλικρινά, είναι ο μόνος άνθρωπος που όταν του πηγαίνω το αμάξι, νιώθω οτι και εγώ έχω κάνει (αλλά και ο Λάμπρος κάνει) το καλύτερο δυνατό για το Sάκη μου... Και μετά απο δύο χρόνια πια, είμαι πλέον σίγουρος γι'αυτό. Πολλά μπράβο λοιπόν για τα παιδιά του SpeedFactory!!

Απλά να γνωρίζουμε ότι υπάρχουν συνεργεία που κάνουν τα πάντα και άλλα που είναι μόνο για service. Τα παιδιά εκεί είναι άψογα σε ότι αφορά service μέσα στα πλαίσια της Honda. Μη ζητήσεις καμιά μετατροπή ή τίποτα που ξεφεύγει από τα πλαίσια αυτά ή καμιά πατέντα γιατί μπλοκάραμε και δεν το λέω για να κακολογήσω απλά έχω περάσει από πολλά συνεργεία το honda και ξέρω να κρίνω.
[/quote]

Μιας και αναφερθήκατε στο συγκεκριμένο συνεργείο, οφείλω και εγώ να καταθέσω την εμπειρία που είχα, γιατί δεν μπορώ να διανοηθώ ότι κάποιος εμεινε ευχαριστημένος από τον Speed Factory.
Ενδεχωμένως να χρησιμοποιησω σκληρή γλώσσα στην συνέχεια, γιατί μόνο και μόνο που φέρνω στο μυαλο μου τι ειχε συμβεί τοτε, εχω αρχίσει και εκνευρίζομαι και θέλω ναρχίσω να βρίζω προτού εξηγηθώ
Λοιπον ξεκιναω:
Το αυτοκίνητο το εφερα εγω από Γερμανία το 2007 με 80.000χλμ και μετα από ενα χρόνο με 110.000χλμ εσπασε ενα retainer και επεσε η βαλβίδα στο κύλινδρο χωρίς να κάνει παρακάτω ζημιά. Απλά "ζωγραφισε" μια γραμμή στο κύλινδρο καποιο κομμάτι από την ασφάλεια η οποία ωστόσο δεν έκανε χαραγμα πάνω στο κύλινδρο.
Υστερα από πολύ ψάξιμο-δεν είχα καμμια εμπειρία με συνεργεία και τετοιου είδους επισκευές- με συμβούλεψε ένα παιδί που είχε πάθει την ιδια ζημιά να πάω στο Speed Factory και ότι είχε μείνει πολύ ευχαριστημένος.
Πήγα και μίλησα με το Νικο (σ.σ όχι με το Λαμπρο) ο οποίος αφού έλυσε το καπάκι χωρίς να με χρεώσει μου εξήγησε τι ζημιά έχει και τις 2 λύσεις που προτείνει.
1.Η να γίνει επισκευή στη βαβίδα αλλάζοντας την κ όλα τα retainer με κόστος 800E ή
2.Να γίνει ανακατασκευή του μοτέρ το οποίο περιελάμβανε: αλλάγή retainers, αλλαγή κατεστραμμένης βαλβίδας φυσικά, μεταλλα μπιελλών, ελατήρια πιστονιών,hooning κυλιδρων, αμμοβολή πιστονιών (ετσι ειπε) τσιμουχακια κτλ. Κοστος 2.350Ε
Στη συζήτηση που είχαμε και όντως χωρίς καμμία εμπειρία εγώ, πηρε σαφή θέση υπέρ της δευτερης λύσης από τη στιγμή που έχω ήδη 110.000 και θα είχα ουσιαστικά ένα καινούργιο μοτέρ με 0 χιλιομετρα.(οπως είπε)
Με πείθει λοιπόν και δίνω (σα μαλακας) 2350 για την επισκευή του μοτέρ μαζί με αλλαγή λαδιών φίλτρων και φίλτρο καμπίνας.
Ολη την επισκέυή την ανελαβε ο Νίκος, ο Λάμπρος δεν ασχολήθηκε καθόλου με το αυτοκίνητο.
Κατά τη διάρκεια της επισκευής και λιγο νωρίτερα εγώ ψαχνομουν όσο μπορούσα μεσα από φίλους για το τί ακριβώς να κάνω.
Ετσι σκέφτηκα να βάλω ελατήρια supertech διπλά τα οποία εβγαιναν πολύ φτηνότερα από τα αντιστοιχα της HONDA στο ΣΑΡΑΚΑΚΗ με τα retainers τους.Παω και λέω στο Νικο "να βάλουμε τα supertech που βγαίνουνε και πολύ πιο φτηνά και είναι ισως και καλύτερα από τα Honda" και μου λέει "εγώ φίλε βάζω μόνο Honda ανταλλακτικά στο αυτοκίνητο αυτά εμπιστέυομαι, τα αλλα είναι μετατροπή και δεν μπορώ να πάρω ευθύνη.Αμα θέλεις δεν είμαι υπέυθυνος εγώ αν συμβεί κάτι"
Λέω οκ σωστό μου ακούγεται δεν τα γνωρίζει, οπότε σωστα κάνει να μην μπλέκω κ γω περαιτέρω.
Το τελιώνουνε το αυτοκίνητο μετα από 3 βδομάδες, με όλα honda ανταλλακτικά όπως ειχαμε συμφωνήσει και εγραψαν και στο βιβλίο που ανοίξαμε του service δικό τους το οποίο το ειχα πάντα στη θήκη την κρυφή που έχει το s ανάμεσα στις πλατες των καθισμάτων.
Το αυτοκίνητο το έστρωσα εβλαβικά για 5.000 χιλιόμετρα.
Σ.σ είμαι από τους πιο σχολαστικούς ιδιοκτήτες S όσον αφορά την συντήρηση του αυτοκινήτου. Πάντα υπάρχει ένα διλιτρο motul στο πορτπαγκαζ.
Μετά από 15.000 χιλιομετρα συμπεριλαμβανομενων των 5 του στρωσίματος μια μέρα στη Γλυφάδα με 2.000 στροφές το αυτοκίνητο βαράει μπιέλα.
Τους το πάω, περνει ένα κλειδί ο βοηθος τοτε να γύρισει το μοτέρ κ μου κάνει "Εχεις πρόβλημα"
Του λέω εσείς εχετε πρόβλημα.
Μου τα μασαγανε, κ καλά να μου ρίξουν φταίξιμο τι εκανες και το στεγνωσες και τετοιες παπαριές. Μου λένε ασε να μιλησω με τον Κουρτιδη (ρεκτιφιέ) να δουμε να βγάλουμε μια ακρη.
Υστερα από τρελλή σπόντα, από τρελλή συμπτωση ένας φίλος μου, πρωην μέλος του κλαμπ, δεν θέλω να αναφερθω στο ονομά του, αφού του είπα τα νέα μου βάσανα, μιλώντας με τον μηχανικο του ο οποίος έτυχε να γνωρίζεται καλά με τους Speed Factory μου είπε τα εξής:
Δεν σου εβαλαν μεταλλα Honda το ξέρεις έτσι? Acl κατι αμερικάνικα, οκ σε ποιότητα αλλά οχι όπως τα honda.(Μα honda πλήρωσα, κ δεν θα έβαζαν κάτι αλλο!!??) Δεν ξέρουν τι εχει γίνει κ εχουν φωνάξει το μηχανικό μου από κει να δουνε τι εχει παιχτεί και που εχει γίνει η μαλακια. Με παρακαλεσε να μην τους το αναφερω γιατι θα εξεθετα τον μηχανικό του που ειναι φίλος τους και τον ιδιο στο μηχανικό του.
Εν τελει. Ενας κατεστραμμενος στροφαλος και το μέταλλο της μπιέλλας ξερασμένο πάνω στη μπιέλλα. Μου ζήτησαν μία συμμετοχή μόνο για τα μεταχειρισμένα ανταλλακτηκα χωρίς εργασια 800 Ευρώ (!!!)
Επιπλέον, πριν σπάσει το μοτέρ είχα αλλάξει δίσκο πλατώ ρουλεμάν σε αυτούς, στο οποίο δεν μου αλλάξαν ρουλεμαν και μου το χρέωσαν, εκανε ακόμα περισσότερο θόρυβο απόταν το αφησα και ο δίσκος εβγαλε (μαμα δίσκος υποτίθεται) 12.000 χιλιόμετρα με αψογο στρωσιμο, όταν ένας oem δίσκος που είχα ελεγξει ότι ήθελε αλλαγή στις 85000 χιλιόμετρα παρεδωσε πνευμα στις 110.000 όλα σκίσιμο.
Επίσης κάτι που μου είχε κάνει απίστευτα αρνητική εντύπωση κ αναφέρθηκα ποιο πάνω, είχα το βιβλίο τους του service πάντα στο όχημα στο κρυφο ντουλαπακι στο οποίο αναρερόταν και η ζημιά η πρώτη μου είχαν επισκαυασει. Οταν πήγα μετα από κανα δυο μερες να δω τι είχε παθει ακριβώς η μηχανή (τη δευτερη φορά) βλεπω το βιβλίο του service μου πάνω σε ενα παγκο. Του λεω τι κάνει αυτο εδώ? Μου λέει αυτο είναι το δικό μου που το κραταμε για λόγους αρχείου (!@!!!!!)!)(#()@*)(@$*() και μου το πέρνει απτα χερια.
Ανοιγω το ντουλαπακι μου κ φυσικά ελειπε το δικό μου από μεσα. Του λέω Νικο το δικό μου είναι το είχα εδώ μέσα. Το αρνήθηκε.
Μου το ξαναέβαλαν μεσα όταν πήρα το αυτοκίνητο.
Ακόμα είχα αγοράσει από αυτούς ένα κιβώριο JDM 2005 υποτίθεται (Ιαπωνικό) για 1000Ευρώ. Και καλά αψογο, πιο κοντό και παπαριές.
Το κιβώριο αυτο ήταν τελικά ενα 2003 του Μιχαλή του βοηθού με το ασημί S, το οποίο ήταν επισκευασμένο αφού είχε σπάσει διαφορά εξαρτήματα μέσα. Μετά από 8 μήνες λειτουργίας και αφού από την αρχή δεν μου άρεσε ο τρόπος που επερνε ολες τις ταχύτητες διέλυσε ο κεντρικός αξονας του και δεν επερνε πλεον οπισθεν, 1η, 2α και 6η. Και αυτό από τον ίδιο μηχανικό το εμαθα στον οποίο πήγαινα για ένα διαστημα μετά. Ουτε πιο κοντό, ούτε JDM ούτε φυσικά αριστο.
Φυσικά και δεν ξαναπάτησα.
Ενδεχωμένος να αναρωτηθεί κάποιος πως έιναι δυνατόν να είναι κανεις τοσο αφελής ώστε να ξαναπηγαίνει μετα το πρωτο συμβάν. Πέραν ότι άυτά που αναφέρω έγιναν σε σχετικα μικρό διαστημα, όταν ένα αντικείμενο δεν το γνωρίζεις όπως δεν γνωριζα εγώ το αυτοκίνητο, τότε είσαι έρμαιο του κάθε "ειδικού".
Οποιος θέλει αλλα να πληρώνει άλλα να του βαζουνε, να κάνουνε ότι μαγικό τους ερθει στο κεφάλι στο αυτοκινητο του, να τον δουλευουνε ψιλό γαζί μπροστά στα μάτια του και να πληρώνει μια περιουσία για παπαριές, ας πάει.
Τους προκαλώ αν διαβασουν το ποστ μου, να διαψευσουν έστω και μία γραμμή απόσα γράφω.
Εχω αλλάξει 7-8 συνεργεία για να καταλήξω σε 2-3 ανάλογα με την περίπτωση. Το να είναι ενα συνεργείο ακριβό (αντιπροσωπεία) το καταλάβαίνω.
Το να γίνει ενα ανθρωπινο λάθος ή και την απειρία ακόμα, τα καταλαβαίνω, ανθρωποι είμαστε συμβαίνει, βρίσκουμε μία λύση.
Την κοροιδία και την απάτη δεν τα χωνέυω με τίποτα.
Μακράν το χειρότερο συνεργείο που έχω πατήσει.
[/quote]

Ρε τι του φτιαξαν του καψερού ....
Δεν μου κολλάει ενα πράγμα όμως....
Όταν λέτε δεν ασχολούνται με μετατροπές εννοείτε βελτιώσεις???
Γιατί αν είναι έτσι αυτό τι είναι
http://www.youtube.com/watch?v=8BxnXKz2IK0
ή αυτο
http://www.youtube.com/watch?v=cVelPy_d6ag
μαμα ειναι ?
Η εννοείτε δεν ασχολούνται με βελτιώσεις σε S2000?
Όταν κάποιος είναι μηχανικός είναι μηχανικός σε όλα του οχι μόνο σε ενα αμάξι ... νομίζω

Πριν πολλαααα φεγγάρια με ειχε βγάλει και έμενα ο δρόμος μου εκει μετά απο παρότρυνση παλαιότερου μέλους απο εδώ μέσα.
Σε κουβέντα που έκανα μαζι τους (κοινώς πριξαρχ1δ1σμα για καμιά ώρα) για κάποια πράγματα που ήθελα να κάνω στο αμάξι δεν έμεινα ευχαριστημένος σε επίπεδο κάλυψης πληρότητας απο τις απαντήσεις τους και ετσι αποχώρησα και δεν ξανακοίταξα πότε πισω.
Οταν σε ερωτήσεις τύπου "και γιατί να το κάνουμε έτσι και οχι όπως εχω διαβάσει οτι γίνεται στο εξωτερικό σε πολλα S2000" η απάντηση που παίρνω ειναι του στυλ "γιατί εδώ σε όλους ετσι το κάνουμε" τοτε καταλαβαινω οτι δεν υπάρχουν περιθώρια συζήτησης και περαιτέρω συνεργασίας

Πάντως πραγματικά κρίμα ρε φίλε τόσα λεφτά ....
Εδω σε ενα παθολογο παμε και λεμε ας παρουμε και μια δευτερη ή τρίτη γνώμη όχι όταν έχουμε σκάσει 2350 ευρω!
Ίσως έπρεπε και εσύ να ψαχτείς λιγο παραπάνω.
Δεν σου επιρρίπτω ευθύνες, σε καμία περίπτωση, προς Θεού, αλλά ας μην τους κάνουμε και το έργο τους ακόμα πιο εύκολο, απο ενα σημείο και έπειτα είναι αυτονόητο πως όσο τους "επιτρέπουμε" τόσο πιο πολύ θα μας "δαγκώνουν".
Ελπίζω να μην ξαναχρειαστεί να αντιμετωπίσεις ποτέ κάτι τέτοιο ούτε εσύ ούτε κανένας άλλος
Old 06-10-2012, 08:31 AM
  #1743  
Registered User
 
Dicktp's Avatar
 
Join Date: Mar 2012
Posts: 138
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default

Originally Posted by S2johnyK
Originally Posted by Dicktp' timestamp='1339245529' post='21768036
[quote name='S2000_FUN' timestamp='1339052731' post='21761681']
[quote name='StathiS2000' timestamp='1338968410' post='21758265']
[quote name='uma_chikara' timestamp='1338371293' post='21739213']
Ο μόνος που έχω ακούσει καλά λόγια και δεν έχω πάει είναι ο speedfactory (Λάμπρος)..
Για τον Λάμπρο (SpeedFactory), στην Αργυρούπολη, θα σας "διαφωτίσω" εγώ. Ο άνθρωπος (και γενικώς το team του Speedfactory) είναι (αν όχι ο κορυφαίος) απο τους κορυφαίους στην Ελλάδα. Πηγαίνω το S εδώ και 2 χρόνια περίπου, και έχω μείνει κατενθουσιασμένος. Σωστός, εξυπηρετικότατος, μα πάνω απ'όλα εκπληκτικός γνώστης του αντικείμένου. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε οτι ασχολείται αποκλειστικά και μόνο με Honda και τίποτα άλλο. Για όσους ξέρουν, καταλαβαίνουν τί σημαίνει αυτό. Λατρεύει αυτό που κάνει γι'αυτό και με κάθε αμάξι ασχολείται σαν να'ναι το δικό του. Ειλικρινά, είναι ο μόνος άνθρωπος που όταν του πηγαίνω το αμάξι, νιώθω οτι και εγώ έχω κάνει (αλλά και ο Λάμπρος κάνει) το καλύτερο δυνατό για το Sάκη μου... Και μετά απο δύο χρόνια πια, είμαι πλέον σίγουρος γι'αυτό. Πολλά μπράβο λοιπόν για τα παιδιά του SpeedFactory!!

Απλά να γνωρίζουμε ότι υπάρχουν συνεργεία που κάνουν τα πάντα και άλλα που είναι μόνο για service. Τα παιδιά εκεί είναι άψογα σε ότι αφορά service μέσα στα πλαίσια της Honda. Μη ζητήσεις καμιά μετατροπή ή τίποτα που ξεφεύγει από τα πλαίσια αυτά ή καμιά πατέντα γιατί μπλοκάραμε και δεν το λέω για να κακολογήσω απλά έχω περάσει από πολλά συνεργεία το honda και ξέρω να κρίνω.
[/quote]

Μιας και αναφερθήκατε στο συγκεκριμένο συνεργείο, οφείλω και εγώ να καταθέσω την εμπειρία που είχα, γιατί δεν μπορώ να διανοηθώ ότι κάποιος εμεινε ευχαριστημένος από τον Speed Factory.
Ενδεχωμένως να χρησιμοποιησω σκληρή γλώσσα στην συνέχεια, γιατί μόνο και μόνο που φέρνω στο μυαλο μου τι ειχε συμβεί τοτε, εχω αρχίσει και εκνευρίζομαι και θέλω ναρχίσω να βρίζω προτού εξηγηθώ
Λοιπον ξεκιναω:
Το αυτοκίνητο το εφερα εγω από Γερμανία το 2007 με 80.000χλμ και μετα από ενα χρόνο με 110.000χλμ εσπασε ενα retainer και επεσε η βαλβίδα στο κύλινδρο χωρίς να κάνει παρακάτω ζημιά. Απλά "ζωγραφισε" μια γραμμή στο κύλινδρο καποιο κομμάτι από την ασφάλεια η οποία ωστόσο δεν έκανε χαραγμα πάνω στο κύλινδρο.
Υστερα από πολύ ψάξιμο-δεν είχα καμμια εμπειρία με συνεργεία και τετοιου είδους επισκευές- με συμβούλεψε ένα παιδί που είχε πάθει την ιδια ζημιά να πάω στο Speed Factory και ότι είχε μείνει πολύ ευχαριστημένος.
Πήγα και μίλησα με το Νικο (σ.σ όχι με το Λαμπρο) ο οποίος αφού έλυσε το καπάκι χωρίς να με χρεώσει μου εξήγησε τι ζημιά έχει και τις 2 λύσεις που προτείνει.
1.Η να γίνει επισκευή στη βαβίδα αλλάζοντας την κ όλα τα retainer με κόστος 800E ή
2.Να γίνει ανακατασκευή του μοτέρ το οποίο περιελάμβανε: αλλάγή retainers, αλλαγή κατεστραμμένης βαλβίδας φυσικά, μεταλλα μπιελλών, ελατήρια πιστονιών,hooning κυλιδρων, αμμοβολή πιστονιών (ετσι ειπε) τσιμουχακια κτλ. Κοστος 2.350Ε
Στη συζήτηση που είχαμε και όντως χωρίς καμμία εμπειρία εγώ, πηρε σαφή θέση υπέρ της δευτερης λύσης από τη στιγμή που έχω ήδη 110.000 και θα είχα ουσιαστικά ένα καινούργιο μοτέρ με 0 χιλιομετρα.(οπως είπε)
Με πείθει λοιπόν και δίνω (σα μαλακας) 2350 για την επισκευή του μοτέρ μαζί με αλλαγή λαδιών φίλτρων και φίλτρο καμπίνας.
Ολη την επισκέυή την ανελαβε ο Νίκος, ο Λάμπρος δεν ασχολήθηκε καθόλου με το αυτοκίνητο.
Κατά τη διάρκεια της επισκευής και λιγο νωρίτερα εγώ ψαχνομουν όσο μπορούσα μεσα από φίλους για το τί ακριβώς να κάνω.
Ετσι σκέφτηκα να βάλω ελατήρια supertech διπλά τα οποία εβγαιναν πολύ φτηνότερα από τα αντιστοιχα της HONDA στο ΣΑΡΑΚΑΚΗ με τα retainers τους.Παω και λέω στο Νικο "να βάλουμε τα supertech που βγαίνουνε και πολύ πιο φτηνά και είναι ισως και καλύτερα από τα Honda" και μου λέει "εγώ φίλε βάζω μόνο Honda ανταλλακτικά στο αυτοκίνητο αυτά εμπιστέυομαι, τα αλλα είναι μετατροπή και δεν μπορώ να πάρω ευθύνη.Αμα θέλεις δεν είμαι υπέυθυνος εγώ αν συμβεί κάτι"
Λέω οκ σωστό μου ακούγεται δεν τα γνωρίζει, οπότε σωστα κάνει να μην μπλέκω κ γω περαιτέρω.
Το τελιώνουνε το αυτοκίνητο μετα από 3 βδομάδες, με όλα honda ανταλλακτικά όπως ειχαμε συμφωνήσει και εγραψαν και στο βιβλίο που ανοίξαμε του service δικό τους το οποίο το ειχα πάντα στη θήκη την κρυφή που έχει το s ανάμεσα στις πλατες των καθισμάτων.
Το αυτοκίνητο το έστρωσα εβλαβικά για 5.000 χιλιόμετρα.
Σ.σ είμαι από τους πιο σχολαστικούς ιδιοκτήτες S όσον αφορά την συντήρηση του αυτοκινήτου. Πάντα υπάρχει ένα διλιτρο motul στο πορτπαγκαζ.
Μετά από 15.000 χιλιομετρα συμπεριλαμβανομενων των 5 του στρωσίματος μια μέρα στη Γλυφάδα με 2.000 στροφές το αυτοκίνητο βαράει μπιέλα.
Τους το πάω, περνει ένα κλειδί ο βοηθος τοτε να γύρισει το μοτέρ κ μου κάνει "Εχεις πρόβλημα"
Του λέω εσείς εχετε πρόβλημα.
Μου τα μασαγανε, κ καλά να μου ρίξουν φταίξιμο τι εκανες και το στεγνωσες και τετοιες παπαριές. Μου λένε ασε να μιλησω με τον Κουρτιδη (ρεκτιφιέ) να δουμε να βγάλουμε μια ακρη.
Υστερα από τρελλή σπόντα, από τρελλή συμπτωση ένας φίλος μου, πρωην μέλος του κλαμπ, δεν θέλω να αναφερθω στο ονομά του, αφού του είπα τα νέα μου βάσανα, μιλώντας με τον μηχανικο του ο οποίος έτυχε να γνωρίζεται καλά με τους Speed Factory μου είπε τα εξής:
Δεν σου εβαλαν μεταλλα Honda το ξέρεις έτσι? Acl κατι αμερικάνικα, οκ σε ποιότητα αλλά οχι όπως τα honda.(Μα honda πλήρωσα, κ δεν θα έβαζαν κάτι αλλο!!??) Δεν ξέρουν τι εχει γίνει κ εχουν φωνάξει το μηχανικό μου από κει να δουνε τι εχει παιχτεί και που εχει γίνει η μαλακια. Με παρακαλεσε να μην τους το αναφερω γιατι θα εξεθετα τον μηχανικό του που ειναι φίλος τους και τον ιδιο στο μηχανικό του.
Εν τελει. Ενας κατεστραμμενος στροφαλος και το μέταλλο της μπιέλλας ξερασμένο πάνω στη μπιέλλα. Μου ζήτησαν μία συμμετοχή μόνο για τα μεταχειρισμένα ανταλλακτηκα χωρίς εργασια 800 Ευρώ (!!!)
Επιπλέον, πριν σπάσει το μοτέρ είχα αλλάξει δίσκο πλατώ ρουλεμάν σε αυτούς, στο οποίο δεν μου αλλάξαν ρουλεμαν και μου το χρέωσαν, εκανε ακόμα περισσότερο θόρυβο απόταν το αφησα και ο δίσκος εβγαλε (μαμα δίσκος υποτίθεται) 12.000 χιλιόμετρα με αψογο στρωσιμο, όταν ένας oem δίσκος που είχα ελεγξει ότι ήθελε αλλαγή στις 85000 χιλιόμετρα παρεδωσε πνευμα στις 110.000 όλα σκίσιμο.
Επίσης κάτι που μου είχε κάνει απίστευτα αρνητική εντύπωση κ αναφέρθηκα ποιο πάνω, είχα το βιβλίο τους του service πάντα στο όχημα στο κρυφο ντουλαπακι στο οποίο αναρερόταν και η ζημιά η πρώτη μου είχαν επισκαυασει. Οταν πήγα μετα από κανα δυο μερες να δω τι είχε παθει ακριβώς η μηχανή (τη δευτερη φορά) βλεπω το βιβλίο του service μου πάνω σε ενα παγκο. Του λεω τι κάνει αυτο εδώ? Μου λέει αυτο είναι το δικό μου που το κραταμε για λόγους αρχείου (!@!!!!!)!)(#()@*)(@$*() και μου το πέρνει απτα χερια.
Ανοιγω το ντουλαπακι μου κ φυσικά ελειπε το δικό μου από μεσα. Του λέω Νικο το δικό μου είναι το είχα εδώ μέσα. Το αρνήθηκε.
Μου το ξαναέβαλαν μεσα όταν πήρα το αυτοκίνητο.
Ακόμα είχα αγοράσει από αυτούς ένα κιβώριο JDM 2005 υποτίθεται (Ιαπωνικό) για 1000Ευρώ. Και καλά αψογο, πιο κοντό και παπαριές.
Το κιβώριο αυτο ήταν τελικά ενα 2003 του Μιχαλή του βοηθού με το ασημί S, το οποίο ήταν επισκευασμένο αφού είχε σπάσει διαφορά εξαρτήματα μέσα. Μετά από 8 μήνες λειτουργίας και αφού από την αρχή δεν μου άρεσε ο τρόπος που επερνε ολες τις ταχύτητες διέλυσε ο κεντρικός αξονας του και δεν επερνε πλεον οπισθεν, 1η, 2α και 6η. Και αυτό από τον ίδιο μηχανικό το εμαθα στον οποίο πήγαινα για ένα διαστημα μετά. Ουτε πιο κοντό, ούτε JDM ούτε φυσικά αριστο.
Φυσικά και δεν ξαναπάτησα.
Ενδεχωμένος να αναρωτηθεί κάποιος πως έιναι δυνατόν να είναι κανεις τοσο αφελής ώστε να ξαναπηγαίνει μετα το πρωτο συμβάν. Πέραν ότι άυτά που αναφέρω έγιναν σε σχετικα μικρό διαστημα, όταν ένα αντικείμενο δεν το γνωρίζεις όπως δεν γνωριζα εγώ το αυτοκίνητο, τότε είσαι έρμαιο του κάθε "ειδικού".
Οποιος θέλει αλλα να πληρώνει άλλα να του βαζουνε, να κάνουνε ότι μαγικό τους ερθει στο κεφάλι στο αυτοκινητο του, να τον δουλευουνε ψιλό γαζί μπροστά στα μάτια του και να πληρώνει μια περιουσία για παπαριές, ας πάει.
Τους προκαλώ αν διαβασουν το ποστ μου, να διαψευσουν έστω και μία γραμμή απόσα γράφω.
Εχω αλλάξει 7-8 συνεργεία για να καταλήξω σε 2-3 ανάλογα με την περίπτωση. Το να είναι ενα συνεργείο ακριβό (αντιπροσωπεία) το καταλάβαίνω.
Το να γίνει ενα ανθρωπινο λάθος ή και την απειρία ακόμα, τα καταλαβαίνω, ανθρωποι είμαστε συμβαίνει, βρίσκουμε μία λύση.
Την κοροιδία και την απάτη δεν τα χωνέυω με τίποτα.
Μακράν το χειρότερο συνεργείο που έχω πατήσει.
[/quote]

Ρε τι του φτιαξαν του καψερού ....
Δεν μου κολλάει ενα πράγμα όμως....
Όταν λέτε δεν ασχολούνται με μετατροπές εννοείτε βελτιώσεις???
Γιατί αν είναι έτσι αυτό τι είναι
http://www.youtube.com/watch?v=8BxnXKz2IK0
ή αυτο
http://www.youtube.com/watch?v=cVelPy_d6ag
μαμα ειναι ?
Η εννοείτε δεν ασχολούνται με βελτιώσεις σε S2000?
Όταν κάποιος είναι μηχανικός είναι μηχανικός σε όλα του οχι μόνο σε ενα αμάξι ... νομίζω

Πριν πολλαααα φεγγάρια με ειχε βγάλει και έμενα ο δρόμος μου εκει μετά απο παρότρυνση παλαιότερου μέλους απο εδώ μέσα.
Σε κουβέντα που έκανα μαζι τους (κοινώς πριξαρχ1δ1σμα για καμιά ώρα) για κάποια πράγματα που ήθελα να κάνω στο αμάξι δεν έμεινα ευχαριστημένος σε επίπεδο κάλυψης πληρότητας απο τις απαντήσεις τους και ετσι αποχώρησα και δεν ξανακοίταξα πότε πισω.
Οταν σε ερωτήσεις τύπου "και γιατί να το κάνουμε έτσι και οχι όπως εχω διαβάσει οτι γίνεται στο εξωτερικό σε πολλα S2000" η απάντηση που παίρνω ειναι του στυλ "γιατί εδώ σε όλους ετσι το κάνουμε" τοτε καταλαβαινω οτι δεν υπάρχουν περιθώρια συζήτησης και περαιτέρω συνεργασίας

Πάντως πραγματικά κρίμα ρε φίλε τόσα λεφτά ....
Εδω σε ενα παθολογο παμε και λεμε ας παρουμε και μια δευτερη ή τρίτη γνώμη όχι όταν έχουμε σκάσει 2350 ευρω!
Ίσως έπρεπε και εσύ να ψαχτείς λιγο παραπάνω.
Δεν σου επιρρίπτω ευθύνες, σε καμία περίπτωση, προς Θεού, αλλά ας μην τους κάνουμε και το έργο τους ακόμα πιο εύκολο, απο ενα σημείο και έπειτα είναι αυτονόητο πως όσο τους "επιτρέπουμε" τόσο πιο πολύ θα μας "δαγκώνουν".
Ελπίζω να μην ξαναχρειαστεί να αντιμετωπίσεις ποτέ κάτι τέτοιο ούτε εσύ ούτε κανένας άλλος
[/quote]

Φίλε Γιάννη, μετά από 5 χρόνια πλεον, εχω γίνει μηχανικός του αυτοκινήτου μου, χωρίς υπερβολή, και όπου και αν το πάω είμαι από πάνω και τα ανταλλακτικά 9 στις 10 φορές είναι δικά μου. Είναι τραγικό, αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει άλλος τρόπος.
Old 06-10-2012, 08:34 AM
  #1744  
Community Organizer

 
S2000_FUN's Avatar
 
Join Date: Jun 2007
Posts: 8,607
Likes: 0
Received 2 Likes on 2 Posts
Default

Δεν μου κολλάει ενα πράγμα όμως....
Όταν λέτε δεν ασχολούνται με μετατροπές εννοείτε βελτιώσεις???
Γιατί αν είναι έτσι αυτό τι είναι
http://www.youtube.c...h?v=8BxnXKz2IK0
ή αυτο
http://www.youtube.c...h?v=cVelPy_d6ag
μαμα ειναι ?
Ρε Γιαννάκι λες και δεν μπορεί ο οποιοςδήποτε να το κάνει αυτό. Δεν σου λέω για το συγκεκριμένο συνεργείο γιατί δεν ξέρω, αλλά ξέρεις πόσα συνεργεία γνωρίζω που φέρνουν ένα έτοιμο σφυρήλατο μπλοκ από έξω δεμένο ή και κεφαλή το βάζουν στο αγωνιστικό τους (κράχτη) και μετά το παίζουν μάγκες και συνεργειατζήδες και αυθεντεία στις μετατροπές? Αστο αυτό για μένα δεν είναι κριτήριο. Η εμπειρία του κάθε καψερού είναι κριτήριο. Το μοτεράκι το αγωνιστικό δεν σπάει αλλά το απολύτως μαμά S2000 που δένουμε ξαφνικά σπάει? Η τουλάχιστον δε δώσαμε την απαραίτητη προσοχή σε αυτό το καψερό που έδωσε ένα κάρο λεφτά. Εμπάς περιπτώση μιλάω γενικά και όχι για το συγκεκριμένο συνεργείο ότι το οποιοδήποτε συνεργείο μπορεί να φτιάξει ένα κράχτη αυτό δε σημαίνει ότι είμαστε και οι καλύτεροι.

Και εμπάς περιπτώση αφού μίλησες για μετατροπές να καταθέσω και εγώ την εμπειρία μου τότε. Είχα πάει στο συγκεκριμένο συνεργείο και έβαλα τις αναρτήσεις μου κανά 6 μηνο μετά που το είχα κάνει τούρμπο και μετά έβαλα και τις ζάντες μου εκεί άφού είναι πάρα πολύ κοντά μου΄΄Όλα καλά εώς εδώ. Κάποια στιγμή ξεβιδωνόταν ο μειωτήρας λαδιού που λαδώνει την τουρμπίνα τον βίδωνα και ξεβίδωνε. Πάω από εκεί μου το βιδώνουν και ξαναξεβιδώνει. Ξαναπερνάω βλέπω τον Νίκο να ξενερώνει όταν το λέω, δεν ασχολήθηκε καθόλου έρχεται ο Λάμπρος και μου λένε ότι θέλει καινούριο μαρκούτσι γιατί πρέπει να έχει πρόβλημα το σημείο που βιδώνει πάνω στο μειωτήρα. Ωραία του λέω να το αλλάξουμε και μετά μου λέει δεν το αναλαμβάνει και με έδιωξε. Η ήταν υπερβολική "μετατροπή" για αυτούς ή επειδή δεν είχα κάνει τη μετατροπή εκεί ή επειδή δεν είχε μεγάλο κέρδος η δουλειά αυτή. Τα συμπεράσματα δικά σας. Εγώ πάντως ξενέρωσα. Και δεν ήταν ότι δεν είχα πάει στον Σιδεράτο για κανένα άλλο λόγο απλά ήταν απόσταση για μένα. Πήγα τελικά και οι άνθρωποι ασχολήθηκαν αμέσως.

Α και κάτι άλλο. Αυτά τα "βαφτισμένα" JDM σασμανάκια έχουν γίνει της μόδας τώρα τελευταία. Ε ρε τι ακούμε. Είσαι και εσύ λίγο θύμα ρε φίλε να δώσεις 1000 ευρώ για σασμάν τι να πω.

Αυτά από εμένα.
Old 06-10-2012, 09:12 AM
  #1745  
Registered User
 
Dicktp's Avatar
 
Join Date: Mar 2012
Posts: 138
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default

Originally Posted by S2000_FUN
Δεν μου κολλάει ενα πράγμα όμως....
Όταν λέτε δεν ασχολούνται με μετατροπές εννοείτε βελτιώσεις???
Γιατί αν είναι έτσι αυτό τι είναι
http://www.youtube.c...h?v=8BxnXKz2IK0
ή αυτο
http://www.youtube.c...h?v=cVelPy_d6ag
μαμα ειναι ?
Ρε Γιαννάκι λες και δεν μπορεί ο οποιοςδήποτε να το κάνει αυτό. Δεν σου λέω για το συγκεκριμένο συνεργείο γιατί δεν ξέρω, αλλά ξέρεις πόσα συνεργεία γνωρίζω που φέρνουν ένα έτοιμο σφυρήλατο μπλοκ από έξω δεμένο ή και κεφαλή το βάζουν στο αγωνιστικό τους (κράχτη) και μετά το παίζουν μάγκες και συνεργειατζήδες και αυθεντεία στις μετατροπές? Αστο αυτό για μένα δεν είναι κριτήριο. Η εμπειρία του κάθε καψερού είναι κριτήριο. Το μοτεράκι το αγωνιστικό δεν σπάει αλλά το απολύτως μαμά S2000 που δένουμε ξαφνικά σπάει? Η τουλάχιστον δε δώσαμε την απαραίτητη προσοχή σε αυτό το καψερό που έδωσε ένα κάρο λεφτά. Εμπάς περιπτώση μιλάω γενικά και όχι για το συγκεκριμένο συνεργείο ότι το οποιοδήποτε συνεργείο μπορεί να φτιάξει ένα κράχτη αυτό δε σημαίνει ότι είμαστε και οι καλύτεροι.

Και εμπάς περιπτώση αφού μίλησες για μετατροπές να καταθέσω και εγώ την εμπειρία μου τότε. Είχα πάει στο συγκεκριμένο συνεργείο και έβαλα τις αναρτήσεις μου κανά 6 μηνο μετά που το είχα κάνει τούρμπο και μετά έβαλα και τις ζάντες μου εκεί άφού είναι πάρα πολύ κοντά μου΄΄Όλα καλά εώς εδώ. Κάποια στιγμή ξεβιδωνόταν ο μειωτήρας λαδιού που λαδώνει την τουρμπίνα τον βίδωνα και ξεβίδωνε. Πάω από εκεί μου το βιδώνουν και ξαναξεβιδώνει. Ξαναπερνάω βλέπω τον Νίκο να ξενερώνει όταν το λέω, δεν ασχολήθηκε καθόλου έρχεται ο Λάμπρος και μου λένε ότι θέλει καινούριο μαρκούτσι γιατί πρέπει να έχει πρόβλημα το σημείο που βιδώνει πάνω στο μειωτήρα. Ωραία του λέω να το αλλάξουμε και μετά μου λέει δεν το αναλαμβάνει και με έδιωξε. Η ήταν υπερβολική "μετατροπή" για αυτούς ή επειδή δεν είχα κάνει τη μετατροπή εκεί ή επειδή δεν είχε μεγάλο κέρδος η δουλειά αυτή. Τα συμπεράσματα δικά σας. Εγώ πάντως ξενέρωσα. Και δεν ήταν ότι δεν είχα πάει στον Σιδεράτο για κανένα άλλο λόγο απλά ήταν απόσταση για μένα. Πήγα τελικά και οι άνθρωποι ασχολήθηκαν αμέσως.

Α και κάτι άλλο. Αυτά τα "βαφτισμένα" JDM σασμανάκια έχουν γίνει της μόδας τώρα τελευταία. Ε ρε τι ακούμε. Είσαι και εσύ λίγο θύμα ρε φίλε να δώσεις 1000 ευρώ για σασμάν τι να πω.

Αυτά από εμένα.
Χρήστο οι τιμές που έπαιζαν το 2007-8 στα σασμάν ήταν τελείως διαφορετικές απότι σήμερα! Τώρα μόνο στο car να δεις πουλάνε σασμάν με 250-300 ευρώ!
Τότε παίζανε όλα χιλιάρικο + !
Old 06-10-2012, 09:23 AM
  #1746  
Community Organizer

 
S2000_FUN's Avatar
 
Join Date: Jun 2007
Posts: 8,607
Likes: 0
Received 2 Likes on 2 Posts
Default

Για τόσο πίσω μιλάμε? Δεν θυμάμαι βέβαια και τότε να ήταν τόσο ακριβά αλλά σίγουρα θα το είχες ψάξει. Τα JDM σασμανάκια πάντως είναι μόδα
Old 06-10-2012, 09:28 AM
  #1747  
Registered User
 
Dicktp's Avatar
 
Join Date: Mar 2012
Posts: 138
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default

Originally Posted by S2000_FUN
Για τόσο πίσω μιλάμε? Δεν θυμάμαι βέβαια και τότε να ήταν τόσο ακριβά αλλά σίγουρα θα το είχες ψάξει. Τα JDM σασμανάκια πάντως είναι μόδα
Ναι εκεί γύρω παίζανε. Εβρισκα τα Ap1 800-1200 και τα ap2 λίγο πιο πάνω. Και ο πλατάνας 1000 μου είχε πεί απλά βαριόμουν να τρεχω εκει κατω..
Ειναι μόδα το ξέρω πλεον.. Αυτοί πρωτοπορήσαν τοτε.
Old 06-10-2012, 11:59 AM
  #1748  
Registered User

 
Nabu's Avatar
 
Join Date: Jul 2008
Location: Far far away...
Posts: 8,561
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default

Originally Posted by Dicktp
Επιπλέον, πριν σπάσει το μοτέρ είχα αλλάξει δίσκο πλατώ ρουλεμάν σε αυτούς, στο οποίο δεν μου αλλάξαν ρουλεμαν και μου το χρέωσαν, εκανε ακόμα περισσότερο θόρυβο απόταν το αφησα και ο δίσκος εβγαλε (μαμα δίσκος υποτίθεται) 12.000 χιλιόμετρα με αψογο στρωσιμο, όταν ένας oem δίσκος που είχα ελεγξει ότι ήθελε αλλαγή στις 85000 χιλιόμετρα παρεδωσε πνευμα στις 110.000 όλα σκίσιμο.
Εδώ να σημειώσω και εγώ κάτι σχετικό.

Όταν πήρα το αμάξι μετά απο πολύ λίγο διάστημα έμεινα απο δίσκο πλατό.
Από διάφορες συζητήσεις μέσα στο κλάμπ κατέληξα να πάω το αμάξι στο συγκεκριμένο συνεργείο για αλλαγή δίσκου.
Ενώ πλήρωσα για αλλαγή δίσκου 350 ευρώ, δεν μου αλλάξανε ποτέ το ρουλεμάν με αποτέλεσμα μετά απο 3.500 χλμ περίπου να σπάσει το ρουλεμάν και να μείνω σε ένα φανάρι σταματημένος.

Ανίδεος και εγώ τότε δεν κατηγόρισα κανέναν. Ίσως να μην είπα ποτέ να αλλαχθεί το ρουλεμάν, ίσως δεν μου επιστήσανε και αυτοί ποτέ την προσοχή μου στο ότι ήθελε αλλαγή, ίσως και να πλήρωσα για αλλαγή, ίσως και όχι...

Απλά τώρα ταιριάζει με αυτό που γράφεις και εσύ οπότε και είπα να το αναφέρω για κάποιον πάλι "ανίδεο" που μπορεί να το διαβάσει αυτό και να θέλει να αλλάξει δίσκο - πλατό.
Old 06-10-2012, 12:24 PM
  #1749  
Registered User

 
S2johnyK's Avatar
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 2,801
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default

Ωχ ... βλέπω "πέφτουν οι μάσκες σίγα σίγα"...
Χρήστο ένα θα σου πω .... ακόμα τρέχω χωρίς να έχω κοιτάξει πίσω

Πάντως πέρα από την πλάκα, γενικά έχω να πω το εξής, επειδή τα λεφτά για αυτά τα πράγματα δεν είναι λίγα και τώρα πια είναι και δυσεύρετα και επειδή γενικά δεν ξέρεις από που θα σου έρθει και τι θα σου κάτσει σαν περίπτωση, μην εμπιστεύεστε ούτε τον κ0λ0 σας.

Το s2ki.gr, δόξα το Θεό, έχει ΤΕΡΑΣΤΙΑ βάση δεδομένων, ψαχτείτε, ρωτήστε θα βρεθεί η άκρη....

Old 06-10-2012, 11:16 PM
  #1750  

 
Colin mc rae's Avatar
 
Join Date: Nov 2007
Posts: 1,046
Likes: 0
Received 1 Like on 1 Post
Default

Αμα σου πω φιλε Dicktp ποσο πηρα εγω φετος τα πραγματα ιδια με αυτα που ηθελες να αλλαξεις δλδ τα supertech που ανεφερες και τι ρεστα μενουν μετα.....Σιγουρα ομως θα τα γνωριζεις πλεον μετα απ'οσα επαθες.

Θελει πολυ προσοχη παιδες γενικα το θεμα.Εγω με το S2000 αν και στην αρχη το πηγαινα για servis στον Σαρακακη (λαχαναγορα θεσσαλονικης) λογω εγγυησης ( και αυτο αμφιβαλω αν οντως ισχυε)δλδ ενα αμαξι του εξωτερικου εισαγωγης να εχει εγγυηση εργοστασιου απ'οσο μου ελεγαν και οχι αντιπροσωπειας ελληνικης γιατι ετσι μου τα παρουσιαζαν τοτε τα πραγματα,με το που καταλαβα και αρχισα να ψαχνομαι για τιμες και συνεργεια τοτε τον χαιρετησα και δεν ξαναπηγα ποτε!!!!Μετα αρχησα να το πηγαινω στον Δια μιας και ο θωμας και ο μιχαλης μου τον ειχαν προτεινει και ειχα ακουσει αρκετα καλα λογια απο τον οποιο ειχα μεινει κατα καποιο τροπο ικανοποιημενος αλλα σχετικο γιατι ηταν μικρο το διαστημα που το πηγαινα εκει και μονο για τυπικο servis.Οι τιμες του φυσικα ηταν μερα με την νυχτα με του Σαρακακη!Εκτοτε αρχησα να το πηγαινω στον Μπαμπη (Evotec) τον οποιο μου τον προτεινε ο κωστας μιας και εκεινον πρωτογνωρισα!!

Δεν θυμαμαι αν ειπα ποτε την δικη μου ιστορια πριν εγκαταλειψω τον Σαρακακη!!!

Ερχετε μια ωραια πρωια η ωρα να το παω για το servis εννοειτε κλεισμενο ραντεβου μια βδομαδα πριν(α ρε εποχες,δεν προλαβαιναν)!!!!
Αφου φτανω στην αντιπροσωπια και με υποδεχετε ενας εκ των της γραματειας υπευθυνος του συνεργειου αρχιζω να συννενουμε μαζι του για το τι ειναι προκαθορισμενο να αλλαχτει στο αυτοκινητο μου βασει των χιλιομετρων που ειχα τοτε αν και το αυτοκινητο ηταν καινουργιο απο Γερμανια με μολις 18.000 χλμ.Φτανουμε στο θεμα των λαδιων και απ'οσα ειχα διαβασει τοτε θεωρουσα σωστο για το μοτερ μου να δουλευει με τα λαδια που προτεινε ο κατασκευαστης δλδ 5W-40 της Honda.Οι επιλογες μου ηταν 2, η μια η προαναφερθησα και η δευτερη που ειχαν να βαλω 10W-60 της Shell.Αυτα μου λεει για το αμαξι σου διαλεγεις και μου λες.Λεω τα ψιλα λαδια θελω αυτα της Honda.Οκ μου λεει το σημειωνω να μπουν αυτα.

Το μεσσημερι μολις εφτανε η ωρα να παω να το παρω τσουπ ενα τηλεφωνο απο τον ιδιο τον υπευθυνο να μου πει οτι ολα ειναι καλα με το Servis εκτος απο ενα λαθος που εγινε απο τον μηχανικο που επιασε το αμαξι μου.Μου λεει ελατε απο εδω να τα πουμε απο κοντα και οχι απο το τηλεφωνο.Λεω οκ ερχομαι.
Παω λοιπον εκει και μου φωναζει τον μηχανικο(με τον οποιο πλεον ειμαστε φιλοι) και μου λεει να απο εδω ο κυριος αυτος εκανε λαθος αλλαγη λαδιων και αντι να σας βαλει τα 5-40 που ζητησατε σας εβαλε τα 10-60.Λεω μα εγω σας το τονησα οτι δεν τα θελω αυτα τα λαδια λεω και επιμενω πως το σημειωσε κιολας ο υπευθυνος και ζηταω επι τοπου αλλαγη και μαλλιστα μπροστα μου.Μου λεει ο μηχανικος ειστε σοβαρος κυριε?Τα λαδια αυτα ειναι καλυτερα απο αυτα που δινει ο κατασκευαστης πολυ καλυτερης ποιοτητας κλπ κλπ.Λεω ναι αλλα εγω σας ειπα να βαλετε τα αλλα.Και αφου προσπαθουσε να με πεισει ματαια να τα κρατησω παει μεσα να παρει τα αλλα να μου κανει την αλλαγη και βγαινει με ενα υφος και μου λεει τα λαδια που ζητησατε εχουν τελειωσει!!!!

Λεω δεν ειναι δυνατον....Να πατε να μου βρειτε λεω και θα περιμενω μεχρι να μου τα φερετε να μου τα αλλαξετε εδω μπροστα μου και κατευθυνομαι στο αμαξι μεσα στο συνεργειο τερμα νευριασμενος!Μετα απο 10 λεπτα αναμονης μου διπλα στο αμαξι για να μην γινει τπτ πιο χοντρο τσουπ τον βλεπω με μια σακουλα λαδια (αυτα που ειχα ζητησει) να βγαινει απο τα ανταλλακτικα.Ερχετε χωρις να πει τπτ,μου βαζει το αμαξι ξανα στην ραμπα το ανεβαζει και μου λεει με ενα υφος....Σε ευχαριστω που μου χαρησες μια τελεια αλλαγη λαδιων!!!!

Του λεω κοιτα να δεις φιλε τετοια λαδια να τα φας.Εγω θεωρω οτι δεν κανουν για το αμαξι μου και σταματαω εκει την κουβεντα μαζι του.Ανοιξε την ταπα του καρτερ μου και τα εβαλε ξανα μεσα στο μπουκαλι τους λεγοντας μου οτι θα τα παρει εκεινος για το δικο του αμαξι.

Εγω απορω σε ποιον καημενο τα εβαλαν και μαλλιστα για ολοκαινουργια μεσα στο κουτι τους λαδια!
Αυτος ειναι ενας απο τους λογους που δεν αφηνουν τον κοσμο να μπει να δει τι σκ@τα γινετε εκει μεσα στο συνεργειο!!
Και τελικα στην πληρωμη στο τελος εμαθα οτι τα λαδια εκεινα τα χρεωναν 21 ευρω το λιτρο και τα αλλα 12,50 αν θυμαμαι καλα.Η διαφορα ειναι 50αρικακι.Ουκ ο λιγα θα ελεγα!

Τα συμπερασματα δικα σας!


Quick Reply: ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ



All times are GMT -8. The time now is 11:29 AM.