Έλληνες Ιδιοκτήτες S2000 / Greek S2000 Owners Official Forum of Greek S2000 Owners. Greek Lovers are in great passion with the S2000!

Η αγορα και η πραγματικη αξια του S2000...

Thread Tools
 
Old 01-11-2010, 01:11 PM
  #61  
Registered User

 
DimitrisN's Avatar
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 1,319
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default

Προσωπικά και χωρίς κανένα κόμπλεξ το λέω,ο μοναδικός λόγος που δεν το έχω κάνει F/I(το αυτοκίνητο του Γιαννακού είναι πρότυπο),είναι επειδή λείπουν τα λεφτά.

Κακά τα ψέματα,ρε παιδιά.Εγώ το αυτοκίνητό μου το οδηγώ 1 φορά το μήνα-και άν(AP1 2003 με 78000 χιλιόμετρα),δεν το έχω βάλει πίστα ποτέ,και αν είχα καμια 20αριά χιλιάρικα καβάτζα,θα το πήγαινα κατευθείαν για turbo.

Φυσικά και είναι ξεφτίλα για κάποιον που δεν το βάζει πίστα,να τον περνάει ένας κουβάς με πρόγραμμα.

Όσο ψαγμένος κι αν είσαι σε γεωμετρίες,αναρτήσεις,χρόν ους στο Nurburgring,κτλ,όταν ο άλλος με το 115 που του έκατσε να φορέσει ενα 1,8 με πρόγραμμα σου ρίξει,θα σε τσούξει.

Προσωπικά,το ξαναλέω.

Ο μοναδικός λόγος που το αυτοκίνητό μου δεν είναι turbo,είναι η έλλειψη χρημάτων και καθόλου δεν ντρέπομαι να το παραδεχτώ.Άν τα είχα,αύριο το πρωί,μέσα θα το έβαζα(αμήν και πότε).

EDIT:Τα specs του αυτοκινήτου(μοντέλο και χιλιόμετρα) τα έγραψα μόνο και μόνο για να δείξω οτι το αυτοκίνητο δεν χρησιμοποιείται σε καθημερινή βάση.
Old 01-11-2010, 01:48 PM
  #62  
Registered User
 
MANOS's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 7,215
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default

Δημητρη μου να μην το κανεις.
Να πας να βαλεις ζαντες με 3000 αντε και κανενα χταποδι με 2.500 χιλιαρικα αντε και καμια εξατμιση με κανα 1000 και θα εισαι αρχοντας.
Α και να βαλεις injen εισαγωγη που λειπει απο το S και ειναι και ψαγμενη και δινει αλογα.
Old 01-11-2010, 01:58 PM
  #63  
Registered User

 
DimitrisN's Avatar
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 1,319
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default

3+2,5=5,5.

Και άλλα 1000=6,5.

Ότι πρέπει για κομπρεσέρ....
Old 01-11-2010, 02:16 PM
  #64  
Registered User
 
Sportster's Avatar
 
Join Date: Mar 2008
Posts: 1,100
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default

Μαλιστα...

Διαβαζοντας και αυτο το τοπικ μου αρχιζουν και μου βγαζουν διαφορα πραγματα νοημα...

νομιζω σαν κριτηριο για το ποσο ταλαιπωρειται ενα αυτοκινητο ενας θεσμος ειναι και το ποσο συχνα το βαζεις πιστα, η ειμαι ο πρωτος που το ακουω?! αλλα βεβαια το να το πιεζεις ενα αυτοκινητο μεσα σε πιστα ειναι 'χαλαρο' και δεν επιβαρυνει τα μηχανικα του μερη... μαλιστα... ενω ο 'κοντρακιας' του γ@μει οταν το τρεχει στην ευθεια... και μετα το βαζει για πουλημα να το παρει κανενας ασχετος... μαλιστα... για να μην πιασουμε τους υπερτροφοδοτουμενους που πια δεν εχει μεινει γραναζι η ημιαξονιο για δειγμα και τα αυτοκινητα τους πρεπει να τα κανουν 'δωρο' οπως ειπε και καποιος εδω μεσα...

οπως δηλαδη καταλαβαμε ονοματα δεν λεμε οικογενειες δεν θιγουμε... σωστα?!?

Εγω ομως δεν θα σταθω εδω.. θα προχωρησω και θα πω το εξης...

Οποιος παει να παρει ενα αυτοκινητο σαν το S πρεπει να ειναι τελειως συνιδητοποιημενος οτι παιρνει ενα αυτοκινητο το οποιο το σκιζαν και θα το σκιζει και ο ιδιος... γι αυτο φιταχτηκε κι αν του κανεις κατι λιγοτερο απο αυτο καλυτερα να μην το παρεις καν... αλλιως να παει να παρει ενα SLK και να μην ασχοληθει...

Αυτο που κοιταζα και θα συνεχιζω να κοιταζω ειναι κατα ποσο ενα αυτοκινητο ειναι χτυπημενο και αυτο μαλιστα δυνατα... δηλαδη οχι αν εχει αλλαξει ενα φτερο μονο... γιατι ολα τα υπολοιπα αν δεν ειναι κατι εμφανες (ιδιως μηχανικα) δεν μπορεις να κρινεις για την κατασταση του, ποσο μαλλον για το ποσο η αν θα αντεξει!... μπορει να ειναι αριστα συντηρημενο και παλι να σπασει, η να το εχουν χιλιοσκισει και να μην κανει κιχ ουτε στα 300.000χλμ... οχι στα 100!

Τωρα για οσους πιστευουν οτι εχουν τα διαμαντια επειδη τα σκιζαν ‘απαλα και με φροντιδα’ και οι αλλοι εχουν τα χρεπια και θα ερθει καποιος να τους δωσει 1.5 φορα πανω απο οτι στα αλλα να σας πω κι εσας οτι ‘πλανειστε οικτρα’... οπως ειπε παλι καποιος πολυ ευστοχα απο εδω μεσα σε αλλο τοπικ....

Τωρα επειδη ουτε εγω εχω αυταπατες μιας και πραγματικα δειχνουμε κανονικοτατα ο ενας τον αλλον, ΝΑΙ αν παρεις ΑΝΑΛΟΓΙΚΑ σε ιδιο τροπο συμπεριφορας ενα αυτοκινητο μαμα ατμοσφαιρα και το ιδιο με κομπρεσσορα η τουρμπο αναλογικα παντα μιλωντας το υπερτοφοδοτουμενο εχει ζορισει περισσοτερο τα μηχανικα του μερη... αλλα ποσοι απο εδω μεσα δεν το εχουν ατμοσφαιρα και το ξεκινανε απο σταση με 6+ αφηνοντας τον συμπλεκτη?! Ποσοι αλλαζουν στις 8910 ταχυτητα και ‘καρφωνουν την επομενη’?! Δηλαδη αυτο το ατμοσφαιρικο δεν ζοριζεται? Εγω απο οσο το εχω ψαξει ζοριζεται και μαλιστα περισσοτερο απο ενα υπερτοφοδοτουμενο ρυθμισμενο με ασφαλεια που δεν το ξεκιναει απο σταση και την καθε ταχυτητα την αλλαζει 500 στροφες πριν τον κοφτη και με μερικα κλασματα περισσοτερη καθυστερηση για να δουλεψει και το συγχρονιζε... παραδειγματα πολλα και μαλιστα απο εδω μεσα...

Οταν λοιπον φτασει ο καιρος να το δωσω θα το δωσω με το κομπρεσσερ μαζι, θα ποσταρω και τις κοντρες μου στο youtube μαζι με την αγγελια, ενα μοτερ δωρο και 2 ημιαξονια για ανελεητο σκισιμο να το ευχαρηστιθει η ψυχουλα σας… και με τιτλο:
‘Συνταγη για πλατυ χαμογελο’!!!

Και για να κλεισω... δεν ξερω με πια αφορμη καποιοι ξεκινησαν να κανουν πικροχολα σχολια για τα αυτοκινητα αλλων εδω μεσα και δεν ξερω και που αποσκοπει, αυτο που ξερω ομως ειναι οτι οταν το εφτιαξα εγω το αυτοκινητο μου και συνεχιζω να το βελτιωνω και να το φτιαχνω, το κανω με γνωμωνα την προσωπικη μου ευχαριστηση και να περναω καλα, και οχι αν θα χασω κανενα χιλιαρικο απο την αγοροπωλησια των πραγματων που εβαλα πανω η του ιδιου του αυτοκινητου... στεναχοριεμαι οταν βλεπω καποιους να κανουν επιθεση με υποννοουμενα σε αλλους, συμπεριλαμβανομενου και του εαυτου μου, χωρις να εχει προηγηθει κατι... τους ευχομαι μονο να το χαιρονται οσο το χαιρομαι κι εγω χωρις να περιοριζονται μονο και μονο για να μην χασουν απο την μεταπωληση του αυτοκινητου τους.

Old 01-11-2010, 03:02 PM
  #65  
Registered User
 
Thanix's Avatar
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 25
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default

Originally Posted by MANOS,Jan 11 2010, 01:51 PM
.
Λυπαμαι αλλα το να με περναει FR με προγραμμα το θεωρω ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ξεφτιλα και ας κανω τρελους χρονους στην πιστα. Αυτο ομως αφορα εμενα και καποιους αλλους.
Σε κανει χειροτερο οδηγο αν σε περασει ενα FR με προγραμμα στην ευθεια?
πχ αν καποιος με fiat uno με 999 αλογα παταει μια lamborghini πρεπει ο κατοχος της λαμπο να το καψει και να κανει χαρακιρι?

Ειλικρινα δν με ενοχλει κανεις το τι κανει στο αυτοκινητο του.γιατι αλλωστε ο καθενας παιρνει αλλη χαρα απο ενα αυτοκινητο απο οτι ενας αλλος απο το ιδιο.αλλα το να λες οτι σε ντροπιαζει να σε περναει ενα ιμπιζα δν ειναι λιγο καπως?(εκτος αν το ελεγες ειρωνικα και δν το επιασα σορρυ τοτε )


Απο εκει και περα συγγνωμη αν σαν νεος χρηστης προσεβαλα κανενα απλα δν γνωριζω κανενα απο εδω μεσα οποτε απλα παραθετω τη γνωμη μου την οποια δν ζητω καν να την σεβαστει καποιος.
Απλα το S2000 ειναι κατι το ιδιαιτερο για να το βαζουμε σε τετοιες κλιμακες και συγκρισεις...


Και παλι αν εγραψα κατι προσβλητικο ζηταω συγγνωμη
Old 01-11-2010, 05:42 PM
  #66  
Registered User
 
gre165-makis's Avatar
 
Join Date: Dec 2007
Posts: 2,117
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default

Ωραιοτατα τα εγραψες Thanix.

Και το νεος και το παλιος ξεχασε τα.Αν η γνωμη σου ειναι σοβαρη ειναι αξια σεβασμου ανεξαρτητος ''παλαιοτητας''.
Αυτα ειναι που κοροιδευαμε σε κατι καραβλαχους στον στρατο.

Και κατι αλλο.Η ''κοντρα'' για το ποιο αυτοκινητο ειναι πιο ταλαιπωρημενο,αυτο που κανει κοντρες ή αυτο που κανει παντιλικια,ή αυτο που μπαινει πιστες,ειναι τουλαχιστον κωμικη για να μην πω γελοια.

Καπου εδω θα συμφωνησω με τον Τασεα και θα πω οτι οντως η εικονα του φορουμ τις τελευταιες μερες ειναι λυπηρη.

Get a life.
Old 01-11-2010, 10:22 PM
  #67  
Registered User

 
Amaretos's Avatar
 
Join Date: Apr 2005
Location: Peiraeus
Posts: 2,269
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default

Εγω ξεκίνησα να πουλάω το δικό μου (01) περυσι τον Φεβρουάριο προ κρισης 23.000 νομίζω , με οτι ειχε απάνω, περασε ο καιρός ηρθε η "κριση" μαμήθηκε η αγορά αυτοκινήτου και αναγκάστηκα και το κατέβασα αρκετα γιατι ειχα ανάγκη να αλλάξω αυτοκίνητο λογω οικογένειας. Το αυμάξι καθόταν ολον τον καιρό στο πάρκινγ και κοιμόταν. Σε αυτήν την περίπτωση μπορείς να πεις οτι ημουν σε "ΑΝΑΓΚΗ" οπως σου ανέφερα και σε προηγούμενο ποστ.

Αλλίως σε καμια περίπτωση δεν θα το έδινα σε αυτήν την τιμή, για αυτό σου λεω εισαι πολύ τυχερός στην τιμή που το πήρες.

ΥΓ. Χτες παρέλαβα το νεο μου τουτου Σε λιγες μερες φωτο!!!
Old 01-11-2010, 10:29 PM
  #68  
Registered User

Thread Starter
 
energetic's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Location: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Posts: 30,032
Likes: 0
Received 2 Likes on 2 Posts
Default

Αρη καλοριζικο, περιμενουμε φωτογραφιες στο σχετικο τοπικ.

Επισης μη ξεχνας οτι το δικο σου S2000 πουληθηκε κι αυτο παραπανω απο μια φορα, επειδη οσοι πηγαν να το αγορασουν με δανειο δεν εβγαινε εγκριση. Και λογικο ειναι αν το σκεφτεις, διοτι πανε με πολυ χαμηλο εκκαθαριστικο και χωρις να δωσουν καν προκαταβολη. Τα πραγματα δεν ειναι οπως παλια.

Βεβαια υπαρχουν και εξαιρεσεις οπου εχουν καλο εκκαθαριστικο, αλλα εχουν και αλλα δανεια στη πλατη τους. Οποτε η καθε τραπεζα το σκεφτεται καλυτερα πριν εγκρινει κι αλλο ενα. Λογικο ειναι, ποιος ξερει αν θα μπορεσει να τους πληρωσει τη δοση στη τραπεζα. Επισης μη ξεχναμε τα κατασχεμενα που εχουν μαζεψει και δεν μπορουν να τα πουλησουν ουτε καν σε δημοπρασια. Ειχε ανεβει και σχετικο link για αυτο το θεμα.
Old 01-11-2010, 11:02 PM
  #69  
Community Organizer

 
S2000_FUN's Avatar
 
Join Date: Jun 2007
Posts: 8,607
Likes: 0
Received 2 Likes on 2 Posts
Default

[QUOTE]Μαλιστα...

Διαβαζοντας και αυτο το τοπικ μου αρχιζουν και μου βγαζουν διαφορα πραγματα νοημα...

νομιζω σαν κριτηριο για το ποσο ταλαιπωρειται ενα αυτοκινητο ενας θεσμος ειναι και το ποσο συχνα το βαζεις πιστα, η ειμαι ο πρωτος που το ακουω?! αλλα βεβαια το να το πιεζεις ενα αυτοκινητο μεσα σε πιστα ειναι 'χαλαρο' και δεν επιβαρυνει τα μηχανικα του μερη... μαλιστα... ενω ο 'κοντρακιας' του γ@μει οταν το τρεχει στην ευθεια... και μετα το βαζει για πουλημα να το παρει κανενας ασχετος... μαλιστα... για να μην πιασουμε τους υπερτροφοδοτουμενους που πια δεν εχει μεινει γραναζι η ημιαξονιο για δειγμα και τα αυτοκινητα τους πρεπει να τα κανουν 'δωρο' οπως ειπε και καποιος εδω μεσα...

οπως δηλαδη καταλαβαμε ονοματα δεν λεμε οικογενειες δεν θιγουμε... σωστα?!?

Εγω ομως δεν θα σταθω εδω.. θα προχωρησω και θα πω το εξης...

Οποιος παει να παρει ενα αυτοκινητο σαν το S πρεπει να ειναι τελειως συνιδητοποιημενος οτι παιρνει ενα αυτοκινητο το οποιο το σκιζαν και θα το σκιζει και ο ιδιος... γι αυτο φιταχτηκε κι αν του κανεις κατι λιγοτερο απο αυτο καλυτερα να μην το παρεις καν... αλλιως να παει να παρει ενα SLK και να μην ασχοληθει...

Αυτο που κοιταζα και θα συνεχιζω να κοιταζω ειναι κατα ποσο ενα αυτοκινητο ειναι χτυπημενο και αυτο μαλιστα δυνατα... δηλαδη οχι αν εχει αλλαξει ενα φτερο μονο... γιατι ολα τα υπολοιπα αν δεν ειναι κατι εμφανες (ιδιως μηχανικα) δεν μπορεις να κρινεις για την κατασταση του, ποσο μαλλον για το ποσο η αν θα αντεξει!... μπορει να ειναι αριστα συντηρημενο και παλι να σπασει, η να το εχουν χιλιοσκισει και να μην κανει κιχ ουτε στα 300.000χλμ... οχι στα 100!

Τωρα για οσους πιστευουν οτι εχουν τα διαμαντια επειδη τα σκιζαν ‘απαλα και με φροντιδα’ και οι αλλοι εχουν τα χρεπια και θα ερθει καποιος να τους δωσει 1.5 φορα πανω απο οτι στα αλλα να σας πω κι εσας οτι ‘πλανειστε οικτρα’... οπως ειπε παλι καποιος πολυ ευστοχα απο εδω μεσα σε αλλο τοπικ....

Τωρα επειδη ουτε εγω εχω αυταπατες μιας και πραγματικα δειχνουμε κανονικοτατα ο ενας τον αλλον, ΝΑΙ αν παρεις ΑΝΑΛΟΓΙΚΑ σε ιδιο τροπο συμπεριφορας ενα αυτοκινητο μαμα ατμοσφαιρα και το ιδιο με κομπρεσσορα η τουρμπο αναλογικα παντα μιλωντας το υπερτοφοδοτουμενο εχει ζορισει περισσοτερο τα μηχανικα του μερη... αλλα ποσοι απο εδω μεσα δεν το εχουν ατμοσφαιρα και το ξεκινανε απο σταση με 6+ αφηνοντας τον συμπλεκτη?! Ποσοι αλλαζουν στις 8910 ταχυτητα και ‘καρφωνουν την επομενη’?! Δηλαδη αυτο το ατμοσφαιρικο δεν ζοριζεται? Εγω απο οσο το εχω ψαξει ζοριζεται και μαλιστα περισσοτερο απο ενα υπερτοφοδοτουμενο ρυθμισμενο με ασφαλεια που δεν το ξεκιναει απο σταση και την καθε ταχυτητα την αλλαζει 500 στροφες πριν τον κοφτη και με μερικα κλασματα περισσοτερη καθυστερηση για να δουλεψει και το συγχρονιζε... παραδειγματα πολλα και μαλιστα απο εδω μεσα...

Οταν λοιπον φτασει ο καιρος να το δωσω θα το δωσω με το κομπρεσσερ μαζι, θα ποσταρω και τις κοντρες μου στο youtube μαζι με την αγγελια, ενα μοτερ δωρο και 2 ημιαξονια για ανελεητο σκισιμο να το ευχαρηστιθει η ψυχουλα σας… και με τιτλο:
‘Συνταγη για πλατυ χαμογελο’!!!
Old 01-11-2010, 11:10 PM
  #70  
Registered User
 
Sportster's Avatar
 
Join Date: Mar 2008
Posts: 1,100
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Default

Originally Posted by gre165-makis,Jan 11 2010, 06:42 PM
Και κατι αλλο.Η ''κοντρα'' για το ποιο αυτοκινητο ειναι πιο ταλαιπωρημενο,αυτο που κανει κοντρες ή αυτο που κανει παντιλικια,ή αυτο που μπαινει πιστες,ειναι τουλαχιστον κωμικη για να μην πω γελοια.

Καπου εδω θα συμφωνησω με τον Τασεα και θα πω οτι οντως η εικονα του φορουμ τις τελευταιες μερες ειναι λυπηρη.

Get a life.


Quick Reply: Η αγορα και η πραγματικη αξια του S2000...



All times are GMT -8. The time now is 02:29 PM.